Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas, na konferenciji za medije pred revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, da je prodato preko 40.000 ulaznica i da je u prodaji ostalo samo još 4.000.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Babuninjo piše knjigu

Makedonac koji igra za Crvenu Zvezdu veliki je ljubitelj filozofije, pa će upravo ljubav prema mudrosti biti tema njegovog literarnog prvenca.

Posted (edited)

Za tacno 24h pocinje najvaznija utakmica sezone!

Najverovatniji sastav Zvezde je isti kao i u Bugarskoj Kahriman - Cvetković, Fibel, Rendulić, Ibanjez - Donald, Le Talek - Srnić, Kanga, Mouče - Katai, sto se dalo i ocekivati.

Trebace nam dosta srece i da odigramo mnogo koncentrisanije nego u Razgradu. Ne sumnjam u prolaz, ali sam siguran da nece biti nimalo lako!

Srecno Zvezdo!

Edited by Milosh76
Posted

Njihov trener izjavio kako je najbitnije da ne prime gol. Ocekujem da ce oni igrati oprezno prvih sat vremena, pa ako bude tada 0:0, onda poslednjih pola sata da udare jaku ofanzivu. Zato bi bilo odlicno da mi prvih 15 minuta krenemo jako na ludilo Marakane i damo jedan gol i odigramo na kontre, gde cemo sigurno uspeti da damo jos barem jedan gol. Mislim da nam vise odgovara 1:1 u 60-om nego 0-0, ali dobro mislim da svakako mi do tada imamo prednost. Treba prvo poluvreme da prelomi utakmicu. Naravno, idealno bi bilo dati gol u prvih 15 i pred kraj prvog i zapoceti drugo poluvreme sa najopasnijim rezultatom.

Posted

Kako ce da grmi sutra: "Udri, udri, udri Ilija..."

Prepasce se Bugari...

Posted (edited)

+ na početku drugog da se osiguramo trećim i presečemo svaku neizvesnost.

E propade mi zbog mc-a nadovezivanje...

Edited by Jozef K.
Posted

Sta je cigani, usrali ste se pa niko ni slovo da napise danas :)

Posted

Ma jok, čekamo izvlačenje parova za plejof...  :fantom:

Posted

Nemam ja  više živaca za ovo <_< Idem da uplatim neku premiju osiguranja u mocartu

Posted

Je ocekujem bas tesku utakmicu ali i minimalnu pobedu, nesto tipa 2:1...

Posted

Grmece Marakana na svetog Iliju :)

Posted

Goreče Srbija, goreče Beograd a Djani Curcic če da se ubije od 1 alkohola

Posted

A na pocetku ima zora da pukne, tako kazu :) i da se obavezno nauci napamet tekst, da se ne brukamo.

Mozda opet bude sa jedne strane crveno ili  belo, a sa druge tekst pesme :)

Posted

Praznik fubdala, vatromet šansi, na kraju ziheraških 0:0.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...