Apollo Creed Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas, na konferenciji za medije pred revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, da je prodato preko 40.000 ulaznica i da je u prodaji ostalo samo još 4.000.
levi Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Babuninjo piše knjigu Makedonac koji igra za Crvenu Zvezdu veliki je ljubitelj filozofije, pa će upravo ljubav prema mudrosti biti tema njegovog literarnog prvenca.
Milosh76 Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 (edited) Za tacno 24h pocinje najvaznija utakmica sezone! Najverovatniji sastav Zvezde je isti kao i u Bugarskoj Kahriman - Cvetković, Fibel, Rendulić, Ibanjez - Donald, Le Talek - Srnić, Kanga, Mouče - Katai, sto se dalo i ocekivati. Trebace nam dosta srece i da odigramo mnogo koncentrisanije nego u Razgradu. Ne sumnjam u prolaz, ali sam siguran da nece biti nimalo lako! Srecno Zvezdo! Edited August 1, 2016 by Milosh76
casperbgd Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Njihov trener izjavio kako je najbitnije da ne prime gol. Ocekujem da ce oni igrati oprezno prvih sat vremena, pa ako bude tada 0:0, onda poslednjih pola sata da udare jaku ofanzivu. Zato bi bilo odlicno da mi prvih 15 minuta krenemo jako na ludilo Marakane i damo jedan gol i odigramo na kontre, gde cemo sigurno uspeti da damo jos barem jedan gol. Mislim da nam vise odgovara 1:1 u 60-om nego 0-0, ali dobro mislim da svakako mi do tada imamo prednost. Treba prvo poluvreme da prelomi utakmicu. Naravno, idealno bi bilo dati gol u prvih 15 i pred kraj prvog i zapoceti drugo poluvreme sa najopasnijim rezultatom.
MiddleClass Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Kako ce da grmi sutra: "Udri, udri, udri Ilija..." Prepasce se Bugari...
Jozef K. Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 (edited) + na početku drugog da se osiguramo trećim i presečemo svaku neizvesnost. E propade mi zbog mc-a nadovezivanje... Edited August 1, 2016 by Jozef K.
Bright Billy Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Sta je cigani, usrali ste se pa niko ni slovo da napise danas :)
levi Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Nemam ja više živaca za ovo <_< Idem da uplatim neku premiju osiguranja u mocartu
Bright Billy Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Je ocekujem bas tesku utakmicu ali i minimalnu pobedu, nesto tipa 2:1...
Cash Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Grmece Marakana na svetog Iliju :) Goreče Srbija, goreče Beograd a Djani Curcic če da se ubije od 1 alkohola
Milosh76 Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Grmece Marakana na svetog Iliju :) A na pocetku ima zora da pukne, tako kazu :) i da se obavezno nauci napamet tekst, da se ne brukamo. Mozda opet bude sa jedne strane crveno ili belo, a sa druge tekst pesme :)
Drug Chabor Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Praznik fubdala, vatromet šansi, na kraju ziheraških 0:0.
Recommended Posts