Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted

jedno pitanje: da li je dopusteno unosenje zastava na istok?

rešio žolo da dopuni teorijsko predznanje praktičnim

:lolol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

hvala, sad sam proveravao i vidim da ima jos puno karata za zapad i sever i samo jos jedan blok za istok.

jedno pitanje: da li je dopusteno unosenje zastava na istok?

Ako si klinac od 10ak godina i imas nacrtan grb Zvezde na obrazu, verovatno te nece dirati :)

Zezam se, verovatno moze neka manja da mogu da je pregledaju i sl.

Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830

Posted (edited)

rešio žolo da dopuni teorijsko predznanje praktičnim

:lolol:

kako da ti kazem, moje prakticno iskustvo verovatno seze u doba kad si se muckao u necijem testisu, ali nije poenta u tome.

ortakov sin, rodjen u kanzas sitiju prvi put u zivotu slece u srbiju u utorak sa najvecom zeljom da ode na tekmu isto vece i ponese zastavu konfederacije na kojoj stoji DELIJE KANZAS

pa ti vidi brate sta je ciganska dusa

Edited by yolo
Posted

moze da je ponese, ali ako je okaci dole na ogradu, nece je odneti..

Posted

Zasto bi neko iz Kanzasa nosio zastavu Konfederacije????  Ako ima drzave u kojoj je ta zastava izuzetno nepopularna, onda je to Kanzas.  Uzgred, Zvezdini igraci Kanga, Donald i Fibel nece biti odusevljeni ako njihovi navijaci budu istakli zastavu Konfederacije.

Posted (edited)

Mislim da su sad tu zastavu novorusi prisvojili.

Edited by Bright Billy
Posted

Novorusijska (vojna) zastava (Svetoandrejski krst) je izvedena iz tradicionalne zastave ruske mornarice, ne iz zastve Konfederacije (vojna zastava Virdzinije).

Posted (edited)

Zasto bi neko iz Kanzasa nosio zastavu Konfederacije????  Ako ima drzave u kojoj je ta zastava izuzetno nepopularna, onda je to Kanzas.  Uzgred, Zvezdini igraci Kanga, Donald i Fibel nece biti odusevljeni ako njihovi navijaci budu istakli zastavu Konfederacije.

Zato sto je klinac odrastao u delu Kanzas Sitija koji je u Mizuriju, konkretno u Blue Springsu. Zapravo sam pogresio sto nisam napisao Delije Kanzas Siti.

Nadam se da igraci koje pominjes imaju gram mozga pa kapiraju da to sto klinac od 13 godina nosi zastavu konfederacije nema nikakvu politicku konotaciju. Mislim, ljudi igraju fudbal, ne verujem da fudbaleri iz Gabona imaju razvijenu svest o tome. 

Pored toga to nece biti prva zastava konfederacije na Marakani, bile su popularne davno pre nego sto se pojavila veza sa Novorusijom.

Edited by yolo
Posted

Kaži klincu da gleda fudbal i da ne jede govna. Ne tim rečima

Posted

Zato sto je klinac odrastao u delu Kanzas Sitija koji je u Mizuriju, konkretno u Blue Springsu. Zapravo sam pogresio sto nisam napisao Delije Kanzas Siti.

Nadam se da igraci koje pominjes imaju gram mozga pa kapiraju da to sto klinac od 13 godina nosi zastavu konfederacije nema nikakvu politicku konotaciju. Mislim, ljudi igraju fudbal, ne verujem da fudbaleri iz Gabona imaju razvijenu svest o tome. 

Pored toga to nece biti prva zastava konfederacije na Marakani, bile su popularne davno pre nego sto se pojavila veza sa Novorusijom.

Zna taj balavac koji zivi u SAD vrlo dobro sta ta zastava simbolise i koje grupe u SAD isticu tu zastavu kao simbol njihovih uverenja.  Zato sto ne moze njom da paradira u SAD odlucio je da se pokaze na Zvezdinom stadionu jer racuna da su na severu takvi ekstremi dobrodosli i da ce zbog toga da bude veliki laf.

Fudbaleri crne puti iz svih delova sveta imaju vrlo dobro razvijenu svest i osetljivost na bilo kakvo, makar i balavacko, isticanje rasistickih simbola.  Imace je i oni iz Ludogoreca pa neka prijave UEFA kakve zastave se viore na Zvezdinom stadionu. 

Posted

Kupi ti njemu dres zvezde i pozuri sa kartama, mozzart tvrdi da ima jos jako malo

Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830

Posted

kupljene su kove a i spremna zastava konfederacije da  malisa izazove suspenziju marakane za utakmice u grupi EL dok dimos i levi ronjaju suze a donald i gabonac jedu travu od muke

Posted

kupljene su kove a i spremna zastava konfederacije da  malisa izazove suspenziju marakane za utakmice u grupi EL dok dimos i levi ronjaju suze a donald i gabonac jedu travu od muke

:s_c:

Posted

Љупко Петровић: „Звезда је Звезда и сигурно пролази Лудогорец!“

Posted

Zna Ljupko! :Hail:

Kao plitak potok...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...