Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted

nismo cuka, ali smo dzentlmeni, pa da im pruzimo priliku za revans  :fantom:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Немојмо више о странцима, моје мишљење је увек негативно. 

53d1f073da4c71e10b9b06b39eb1b243c3f934e2

Posted

Ma dobro, ogromna su manjina ti smaraci kao sto je Binic. Ocigledno on vise ni ne prati Zvezdu cim mu se kao tek sad svideo neki mali kojem ne zna ni ime a nije cak ni mali.

Posted

Pametno bilo uzimanje sezonske, i sto se isplativosti tice, a i izbjegavanja redova

Posted

Kazu da je prodato manje od 4000 sezonskih karata za sve tribine.

Posted

Vjerovatno su sezonske jos u prodaji pa ne razumijem cemu ovi redovi.

Posted

Ja sam mislio da ce ova cena od cak 800 dinara za sever i jug rezultovati istoj posecenosti kao protiv Valete, ali prema ovim redovima deluje da ce biti pun stadion. Uzeleli se ljudi znacajnih evropskih utakmica.

Posted (edited)

a ja ne razumem zasto se svi ovi ljudi guraju da kupe karte cim se blagajne otvore, i spremni su da stoje i cekaju na 35 stepeni, a tesko da ce bas sve karte da se prodaju odmah. ja cu sutra popodne laganica da prosetam, kladim se da ce ostati brdo karata, a da na salteru nece biti guzve.

Edited by Nikodije
Posted

Jel mogu karte negde da se poruče on line i da stignu na kućnu adresu? Ili kupe vaucheri odštampaju i s?...

Posted (edited)

Na  ovom sajtu bi trebalo da prodaje karte. E sad, kako i da li funkcionise, pojma nemam.

http://www.iticket.rs/

Vjerovatno su sezonske jos u prodaji pa ne razumijem cemu ovi redovi.

Prodaju se, ali su prilicno skuplje.

Edited by Milosh76
Posted

Na ovom sajtu bi trebalo da prodaje karte. E sad, kako i da li funkcionise, pojma nemam.

http://www.iticket.rs/

Prodaju se, ali su prilicno skuplje.

Funkcioniše, kupio danas zapad drugaru. Samo im je sajt užasno sporo radio, i koliko sam video nema juga
Posted

Jug ce verovatno pustiti kad se napuni sever, nema svrhe ranije...

Posted

„Znam sve to i razumem želje, ali mora da se odigra hladne glave. Jedno je želja, a sasvim drugo taktika kada nemaš potrebu da srljaš. Ne kažem da bi Crvena zvezda trebalo da ide na 0:0, ali na prvom je mestu da se ne primi gol iz kontre. Ne sme Bugarima da se ostavlja prostor, jer su opasni u situacijama „jedan na jedan“, pogotovo u driblingu. Kolektivna odbrana, kada su igrači blizu, može da bude rešenje", dodao je Muslin.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...