Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Meni ce ipak ostati u secanju gol Kataija i to cela akcija od prijema Cvetkovicevog pasa. Ono kad uradi Mesi svrsava se i hejluje par dana, grehota je da u timu imamo coveka koji je u stanju da tako nesto napravi a da nam nesto drugo bude utisak meca.

Pa da... Promena mesta i protok lopte su pre tog Cveletovog pokušaja šuta/driblinga/štikle su bili izuzetni. Bila su potrebna 2-3 ekstra poteza da bi Cvele uopšte dobio priliku da se istakne.

Katai ovakve golove redovno daje. Za sada se iz ove sezone pamti Plavšićev pre svega iako su i ovaj, onaj na Malti Kataijev i Donaldov na Marakani bili uzuzetni. 

Posted

ko je od njih u ova zla vremena imao cast da vodi kvalitetom najlosiju ekipu?

rekao bih slavisa ili zonpi

a meni je robi i dalje ubedljivo najsimpaticniji od trenera nam

Posted

Meni Bozovic jedan od najnegotivnijih trenera koje smo imali. Ne znam ni sa kim bi ga poredio, prilican dziber. Ali jbg, cinjenica da je dobar trener, makar utoliko sto zna da napravi atmosferu, i ucini da skup igraca bude tim, iako mi takticki nije uopste narocito impresivan.

Posted (edited)

Koliko je gotivan ili sirovina stvar je ukusa, ono sto je bitno je to da je Grof odlican trener. Mi smo prakticno sve ove strance doveli bez obestecenja, Grujic je kod njega za sest meseci fudbala stigao do Liverpula, vratio je Kataija u ozbiljan fudbalski zivot, jesenas smo igrali nezapamceno atraktivan fudbal za nase prilike. Ima i nedostataka, najveci mu je to sto je malo outdated kad je spremanje ekipe u pitanju, ali sve u svemu tesko da bismo kod nas mogli da iskopamo boljeg trenera od njega. Ono sto je po meni najbolja stvar je to sto u ovom trenutku imamo ponude od ukupno 6.5 miliona za tri igraca koje i kada prodamo opet cemo imati tim koji ce osvojiti titulu komotno i dobru osnovu za kvalifikacije sledece godine. Za Zvezdu iz prethodnih sezona to je dostignuce ravno slanju coveka na Mars.

nedavno je u intervjuu, mislim za rsb, izjavio kako on insistira da licno fizicki sprema ekipu, i da mu ne treba kondicioni trener, jer on kao bivsi fudbaler najbolje zna kako se to radi. a posebno ne zeli da mu "bacaci koplja" spremaju ekipu. ne samo da ne zeli taj posao da prepusti strucnjacima, nego se jos i sprda. to mi se uopste nije dopalo, takav nacin razmisljanja je anahron.

Edited by Nikodije
Posted

Milijaš nije nikog terao, niti je odbijao da trči. Pomešao si Milijaša i Subašića, nisi prvi, mislim da sam sličan post već imao pre par godina. On možda nije oličenje radne etike i sportskog života, ali nikada se nije šabanisao, bojkotovao trenera ili saigrače.

http://sport.blic.rs/fudbal/zeman-suspendovao-koromana-i-subasica-mijailovicu-otkaz/r7rz1d5

Тај мит о злом Милијашу је таква будалаштина да је за причу.

Posted

Meni Bozovic jedan od najnegotivnijih trenera koje smo imali. Ne znam ni sa kim bi ga poredio, prilican dziber. Ali jbg, cinjenica da je dobar trener, makar utoliko sto zna da napravi atmosferu, i ucini da skup igraca bude tim, iako mi takticki nije uopste narocito impresivan.

+1

pretpostavljam da bi on npr, dobro "legao" onoj ekipi sa koromanom

Posted

Taj mnogohvaljeni Zeman je pas od coveka, Bijelsa je covek s psihijatrijskom dijagnozom, Murinjo je dziber kakvog majka jos nije rodila, Kapelo je tezak kao crna zemlja. Nasi najveci kosarkaski treneri, na celu sa Dudom Ivkovicem, su teski dziberi svi odreda, ne zna se ko je gori od njih kad je ponasanje u pitanju. Ono sto im je ipak svima zajednicko je da su vanserijski treneri koji su ostavili dubok trag u sportovima kojima se bave. Mnogo se precenjuje utisak koji se stice iz javnih nastupa, niko nije postao vrhunski trener a da nije znao kako da se ponasa i postavi prema igracima. Bozovic uopste nije dziber, prilicno je prijatan i sarmantan u licnom kontaktu ali, jebi ga, u javnosti ponekad pokaze te satrovacko-provincijske manire za koje misli da su dobra fora (istina, mnogi i misle da su dobra fora). Plus je nezgodan kad ga neko nagazi jer je egoistican, kao i vecina ljudi "na polozaju".

To je sve totalno nebitno, ono sto je bitno je da prema igracima ocigledno zna da se postavi. Igraci mu veruju i vole ga, verovatno je jedini covek kojem veruju u klubu. I to rade s punim pravom, kad je onomad hteo da ode to je bilo zbog toga sto su ga Terzic i drustvo ispalili obecanjem da ce od nekih para koje su dobili da isplate igrace pa su, naravno, to potrosili na druge stvari.

Posted

Bozovicev tim do sada nikada nije pokazao da nema kondicije.  Stavise, vecinu utakmica dobija u 2. poluvremenu uz pojacan tempo i pritisak na protivnika.  To je odlika timova koji su u dobroj kondiciji.  To sto on uspoeva da spremi tim a da pri tome nema kondicionog trenera za mene je plus a ne minus.

Inace od svih Zvezdinih trenera u ovom veku Slavisa Stojanovic je daleko najuljudniji i najpristojniji.  A najbolji je Bozovic.  Nema ni jednog Zvezdinog trenera koji mu je blizu, iako je klub imao trenere sa jacim pedigreom (Zeman i Bajevic).  Slicno Stojanovicu, Bozovic se ne puvaka i ne podcenjuje protivnike, sto je veliki plus. Medjutim njegova arogancija i neotesanost u odnosu na medije kvare utisak.

Posted

Naravno da je mit i velika nepravda prema jednom od najboljih i najpristojnijih Zvezdinih igraca u poslednjoj deceniji.  Medjutim, negativnost i mizantropija danasnjeg srpskog puka, posebno ispoljene prema boljima i supesnima, su neshvatljive i postaju nacionalna manija.

Posted

Taj mnogohvaljeni Zeman je pas od coveka, Bijelsa je covek s psihijatrijskom dijagnozom, Murinjo je dziber kakvog majka jos nije rodila, Kapelo je tezak kao crna zemlja. Nasi najveci kosarkaski treneri, na celu sa Dudom Ivkovicem, su teski dziberi svi odreda, ne zna se ko je gori od njih kad je ponasanje u pitanju. Ono sto im je ipak svima zajednicko je da su vanserijski treneri koji su ostavili dubok trag u sportovima kojima se bave. Mnogo se precenjuje utisak koji se stice iz javnih nastupa, niko nije postao vrhunski trener a da nije znao kako da se ponasa i postavi prema igracima. Bozovic uopste nije dziber, prilicno je prijatan i sarmantan u licnom kontaktu ali, jebi ga, u javnosti ponekad pokaze te satrovacko-provincijske manire za koje misli da su dobra fora (istina, mnogi i misle da su dobra fora). Plus je nezgodan kad ga neko nagazi jer je egoistican, kao i vecina ljudi "na polozaju".

To je sve totalno nebitno, ono sto je bitno je da prema igracima ocigledno zna da se postavi. Igraci mu veruju i vole ga, verovatno je jedini covek kojem veruju u klubu. I to rade s punim pravom, kad je onomad hteo da ode to je bilo zbog toga sto su ga Terzic i drustvo ispalili obecanjem da ce od nekih para koje su dobili da isplate igrace pa su, naravno, to potrosili na druge stvari.

Ma normalno, ima svakakvih likova, ali prosto, pitanje je bilo o tome ko je koliko gotivan™. 

Nije cak ni neophodno da bude gospodincovjek, bio bi mi simpaticniji [bozovic] da je makar pristojan u komunikaciji, odaje prosto los utisak sa konstantnim pokusajima duhovitosti. Mislim, ne kazem, ne znaci nista od toga da je los covjek, niti znaci ista osim da meni nije simpatican. Sto je najmanje bitno. Bitno je da je za Zvezdu on premija, sto se tice trenerskih kvaliteta.

Posted

Uopste ceo taj mit o Zemanu i Vucicevoj protestantskoj etici koju je kompletan tim odbio. Zeman je imao probleme i u drugim klubovima, a ponajmanje je tu slucaj sa trcanjem. Isti taj Milijas je iznojio Zvezdin dres i vise nego dovoljno da bi se postavio iznad Zemana na lestvici. Isto vazi i za Mijailovica, sta god o njemu mislili, najverovatnije da nismo imali boljeg kapitena od njega u poslednje vreme. Primera radi, ni Lukovic ni Katai mi ne odaju nikakav utisak da imaju karakteristike koje su potrebne kapitenu tima, za razliku od Tesle.

Posted (edited)

Naravno da je mit i velika nepravda prema jednom od najboljih i najpristojnijih Zvezdinih igraca u poslednjoj deceniji.  Medjutim, negativnost i mizantropija danasnjeg srpskog puka, posebno ispoljene prema boljima i supesnima, su neshvatljive i postaju nacionalna manija.

ajd da ne idemo tako daleko... pogresio sam, subasic je bio deo te ekipe koja je "busila" zemana, ne milijas. moguce da milijas tada cak nije ni bio u zvezdi. svakako nema mizantropije prema njemu zato sto je uspesan.

Edited by Nikodije
Posted

Uopste ceo taj mit o Zemanu i Vucicevoj protestantskoj etici koju je kompletan tim odbio. Zeman je imao probleme i u drugim klubovima, a ponajmanje je tu slucaj sa trcanjem. Isti taj Milijas je iznojio Zvezdin dres i vise nego dovoljno da bi se postavio iznad Zemana na lestvici. Isto vazi i za Mijailovica, sta god o njemu mislili, najverovatnije da nismo imali boljeg kapitena od njega u poslednje vreme. Primera radi, ni Lukovic ni Katai mi ne odaju nikakav utisak da imaju karakteristike koje su potrebne kapitenu tima, za razliku od Tesle.

Nemoj zajebavati, majke ti. Limeni lavor ima bolje karakteristike za kapitena od Dzonija Mijailovica.

Posted

u svojoj karijeri tesla™ se najvise istakao onim pismima u kojima je ofirao terzu, i realno, mnogo vise se time proslavio nego fudbalskim umecem. doduse, i milan zivadinovic neobicno ceni igracke kvalitete mijailovica.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...