Milosh76 Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Nije jos, ali bice i to reseno do kraja avgusta :D
pbg12345 Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 majstorija kao takva on ce nam od svih igraca cija se prodaja pominje ubedljivo najvise nedostajati ako upadnemo u grupnu fazu, a posebno ls, ovi nasi ako imaju pameti da mu ponude produzenje ugovora uz dupliranu zaradu i(li) neke velike bonuse za golove/asistencije u ls ponovo je pokazao da jednim potezom moze okrenuti tok utakmice, gledajuci nagrade u ls sa ekonomske strane ubedjen sam da bi nam se njegov ostanak isplatio. o znacaju na terenu je suvisno i govoriti ako kod njega postoji i zrno zelje da ostane, klub bi trebao uciniti apsolutno sve da ga zadrzi makar do zime nego koji nas car je sutirao sa nekih 20 metara i pogodio negde oko korner zastavice (a pre ce biti da je ipak otisla u aut, a ne gol aut)?
Milosh76 Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 U prvom Cvetkovic, u drugom Ibanjez, ti verovatno mislis na Ibanjezov pokusaj
harper lee Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 steta sto onih pola sata atomskog fudbala (barem za nase uslove) nisu ovaploceni pobedom. jer, kao i terza, i ja sam video da su ovi peceni za treci gol cime bi putnik u sledece kolo bio resen. umesto toga, primismo bizaran gol, momentum se momentalno okrenuo na njihovu stranu, i kao sto sam pre tog gola video nas treci gol, tako sam, posle izjednacenja, video i njihov treci. al ajd, nije se desio, pa je i ovih 2:2 dobar rezultat. strasno smo neizbalansirani kao tim, imam takav utisak, od katastrofe koju gledamo u jednom trenutku u reziji pojedinaca, vec u sledecem minutu zapahne nas dah genijalnosti nekih drugih pojedinaca. i tako se to smenjuje kroz utakmicu. bice uzbudljivo ove sezone sa zvezdom, samo da se nekako domognemo evrope. Kocka. Ako prodjemo Ludogorec moze lako da se desi da nam buduci stoper bude najskuplji igrac u timu i da dovedemo novog spica jer ce nam zarada biti garantovana a prodajom Luca i Huga zakrpicemo da platimo ove igrace koji su nam trenutno u timu. Neverovatno je da od dva kola kvalifikacija za LS klub prihoduje 6.5 miliona evra samo od UEFA a pale su i pasce i fine pare od Sportkluba i ulaznica, to pokazuje kako brzo se moze napraviti solidan klub ako ima postenu i odgovornu upravu i veze par sezona u grupama nekog od evropskih takmicenja. Na stranu to sto kad bi Katai i u sledecem kolu kvalifikacija pokazao ovakve magicne momente kao sto je gol koji je dao brzo bismo se smejali ponudi Selte od 3 miliona za njega. Samo je stvar sa kockom to sto nekad uspe a mnogo cesce ne uspe. Mnogo nam je bitan ovaj dvomec sa Ludogorecom jer Terzic veoma dobro zna gde su prave pare i gde najvise moze da stavi u dzep, a gde bude za njegov dzep ostace dosta i klubu.
Nikodije Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) Kocka. Ako prodjemo Ludogorec moze lako da se desi da nam buduci stoper bude najskuplji igrac u timu i da dovedemo novog spica jer ce nam zarada biti garantovana a prodajom Luca i Huga zakrpicemo da platimo ove igrace koji su nam trenutno u timu. Neverovatno je da od dva kola kvalifikacija za LS klub prihoduje 6.5 miliona evra samo od UEFA a pale su i pasce i fine pare od Sportkluba i ulaznica, to pokazuje kako brzo se moze napraviti solidan klub ako ima postenu i odgovornu upravu i veze par sezona u grupama nekog od evropskih takmicenja. Na stranu to sto kad bi Katai i u sledecem kolu kvalifikacija pokazao ovakve magicne momente kao sto je gol koji je dao brzo bismo se smejali ponudi Selte od 3 miliona za njega. Samo je stvar sa kockom to sto nekad uspe a mnogo cesce ne uspe. Mnogo nam je bitan ovaj dvomec sa Ludogorecom jer Terzic veoma dobro zna gde su prave pare i gde najvise moze da stavi u dzep, a gde bude za njegov dzep ostace dosta i klubu. gledajuci ove 4 utakmice, cini mi se da bih promenio svu cetvoricu pozadi (ajd, mozda fibel da ostane, mada mu ono banderisanje kod njihovog gola nikako ne ide u prilog, a to se desava neretko, samo je juce kaznjeno). ok, nije moguce da zvezda plati po 500k svih 11 igraca, toliko mozda ima za jednog ili dvojicu, ali je dosta neozbiljno kockati se bas ovoliko sa tako propusnom odbranom. previse je 6 golova u ove 4 utakmice, a moglo ih je biti i vise od 10, brat bratu Edited July 27, 2016 by Nikodije
Nikodije Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) s druge strane, jako je pozitivno to sto smo u drugom poluvremenu izasli kao potpuno druga ekipa. i rani gol je mnogo pomogao, medjutim cini mi se da smo ekipa koja ume da reaguje na zbivanja na terenu, da uci dok traje utakmica, da se prilagodjava, da menja taktiku u hodu i poboljsava ono sto ne valja. to je sigurno i zasluga strucnog staba, ali ima i do samih igraca, i njihovog karaktera. Edited July 27, 2016 by Nikodije
Jozef K. Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) dobicemo ih na grofa. od velibora vasovica nismo imali ovako gotivnog trenera (robi se ne vazi). jbg, ni Vaske se ne važi. Legenda u pravom smislu reči. Meni ce ipak ostati u secanju gol Kataija i to cela akcija od prijema Cvetkovicevog pasa. Ono kad uradi Mesi svrsava se i hejluje par dana, grehota je da u timu imamo coveka koji je u stanju da tako nesto napravi a da nam nesto drugo bude utisak meca. Katai je odigro kao da gledam Deju Savićevića ili za ove mlađe kao taj neki Mesi. Plus je Kanga dao gol u rangu Robija, ili ovog sada nekog Inieste u Madridu. Da se i ja složim sa Terzićem jednom. Video sam 1:3, posle onakvog preokreta. Šteta, ali hajde mislim da bi za sedam dana trebalo da budemo još bolji. Ako Bugari budu iznad toga, onda šta da se radi. Samo podvlačim verujem da sa protokom vremena treba da delujemo bolje, plus domaćin, plus rezultat koji daje dobar polaz. Edited July 27, 2016 by Jozef K.
Apollo Creed Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 A jbg sad, svi su videli 1:3, a nisu videli jad i bedu iz 1/2. Plus su Bugari imali i par šansi u drugom poluvremenu. Ma rez je više nego realan.
Nikodije Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) jeste bilo jadno u 1/2 sto se tice nase igre, al nije da su bugari bas imali neke mrtve sanse. Edited July 27, 2016 by Nikodije
Apollo Creed Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 ma poenta je da su se neki malkice uskurčili...trebalo je da dobijemo, 3:1, lipov kurac...alo bre, kočnica!
Cash Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 dobicemo ih na grofa. od velibora vasovica nismo imali ovako gotivnog trenera (robi se ne vazi). Pravda za 1 Pizona
Nikodije Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 ma poenta je da su se neki malkice uskurčili...trebalo je da dobijemo, 3:1, lipov kurac...alo bre, kočnica! pa visilo je tih 3:1 nakon naseg drugog gola, nije da nije. a i da je ostalo 2:1, bilo bi odlicno, morali bi da dobiju 2:0 na rajku. u 2/2 jedini nacin da daju gol i preokrenu tok utakmice bio je neka nasa neopisiva glupost, koja se dakako i desila. oni sami do tog drugog gola bas se i nisu nastvarali sansi.
levi Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Svašta, imali smo mnogo gotivnih trenera, čak i u ovo nevreme Mojkovačka sirovina može da se meri po gotivnosti jedino sa kuvanom nogom Bajevićem
Nikodije Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 meni je najgotivniji bio zeman od svih trenera, terao ih je da trce. steta samo sto je zvezda u tom trenutku bila cirkuska druzina, a ne fudbalski klub, pa su 1 koroman, 1 milijas i 1 mijailovic uspeli da najure vrhunskog trenera jer nisu hteli da trce.
harper lee Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Svašta, imali smo mnogo gotivnih trenera, čak i u ovo nevreme Mojkovačka sirovina može da se meri po gotivnosti jedino sa kuvanom nogom Bajevićem Koliko je gotivan ili sirovina stvar je ukusa, ono sto je bitno je to da je Grof odlican trener. Mi smo prakticno sve ove strance doveli bez obestecenja, Grujic je kod njega za sest meseci fudbala stigao do Liverpula, vratio je Kataija u ozbiljan fudbalski zivot, jesenas smo igrali nezapamceno atraktivan fudbal za nase prilike. Ima i nedostataka, najveci mu je to sto je malo outdated kad je spremanje ekipe u pitanju, ali sve u svemu tesko da bismo kod nas mogli da iskopamo boljeg trenera od njega. Ono sto je po meni najbolja stvar je to sto u ovom trenutku imamo ponude od ukupno 6.5 miliona za tri igraca koje i kada prodamo opet cemo imati tim koji ce osvojiti titulu komotno i dobru osnovu za kvalifikacije sledece godine. Za Zvezdu iz prethodnih sezona to je dostignuce ravno slanju coveka na Mars.
Recommended Posts