pbg12345 Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Da je srece, igracemo je bar 5-6 puta u sezoni. Sumnjam da cemo Ligu, ako udjemo, igrati otvoreno i napadacki. dakle, nema šta da se čeka, kao nekad na marakani, 3-0 u prvih 30 min. u suprotnom ćao zdravo. Ne treba samo praviti euforiju, sanse su idalje 50-50. nije 50%-50%. zvezda pocinje utakmicu sa rezultatom koji je vodi dalje. ludogorec mora pobediti ili dati najmanje 3 gola. plus domaci teren, sumnjam da su oni navikli igrati pred 50 000 izuzetno neprijateljski raspolozenih navijaca, ume to nekad izazvati i suprotan efekat na domacu ekipu, ali pre svega zbog brace argentinaca i trenera ubedjen sam da do toga nece doci gazimo ih, kao robi one letonce
Apollo Creed Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Звездан Терзић: Имали смо их, очекивао сам 3:1
gervasius twinkleminkleson Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Jel zdrijebe za sledece kolo u petak?
adasevic Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Bugari kazu da ce da nas olupaju u revansu, i da su klasa za nas Volim kad protivnik krene ovako da se lozi
Milosh76 Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Bitno je da mi ne krenemo previse da se lozimo. Oni su prosli Enfild, tako da im "grotlo Marakane" nece biti neki tezi zadatak. Moramo igrati isto kao i tamo, oprezno i vrlo koncentrisano.
casperbgd Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) Najbolje je da atmosfera bude kao da je idalje 50:50, u tom smislu je mozda i bolje sto je nereseno nego da smo pobedili i opustili se mislju da je zavrsen posao u prvoj utakmici. Ovako mi imamo prednost rezultata, domaceg terena i uopste psihicku prednost. Trenutno od nas najvise zavisi ko prolazi dalje. Ili od sudije :P I nadam se da ce Hugo da pokida Metalac i vrati se u prvu postavu pun samopouzdanja u revansu. Edited July 27, 2016 by casperbgd
levi Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Da smo bili oprezni i koncentrisani ne bi primili drugi gol sigurno, a i prvi nije baš morao da se desi na takav način <_< Mora opreznije i koncentrisanije
casperbgd Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Za veci oprez i bolju koncentraciju nam je potrebna i jaca fizicka pripremljenost. Kahriman je izjavio kako je odugovlacio pred kraj sa ispucavanjima da bi igraci udahnuli vazduh. Mada ja iskreno nisam primetio da je Ludogorec fizicki spremniji od nas.
elementary Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) Verovatno će i u petak biti slična ekipa kao što je izašla u prvom kolu . Kahriman,Petković,Ristić,Fibel,Rendula(Luković),Plavšić,Poletanović i možda po koja izmena napred. Katai,Kanga ,Ibanjez nemaju potrebe da igraju. Bugari odložili prvenstvenu utakmicu. Edited July 27, 2016 by elementary
yolo Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Za veci oprez i bolju koncentraciju nam je potrebna i jaca fizicka pripremljenost. Kahriman je izjavio kako je odugovlacio pred kraj sa ispucavanjima da bi igraci udahnuli vazduh. Mada ja iskreno nisam primetio da je Ludogorec fizicki spremniji od nas. kahriman je krenuo da odugovlaci sa ispucavanjima tamo negde oko 20. minuta
Apollo Creed Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Verovatno će i u petak biti slična ekipa kao što je izašla u prvom kolu . Kahriman,Petković,Ristić,Fibel,Rendula(Luković),Plavšić,Poletanović i možda po koja izmena napred. Ma sigurno će igrati opet se rezervama ovaj put sasvim opravdano ako bude tako...i Fibela bih odmarao, koga još imamao od rezervnih štopera, jel onaj NZ klinac licenciran uopšte?
Recommended Posts