Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Kako je Katai piksijevski/belodedicevski popisao onog buzdovana driblingom, fudbal nije mrtav. :D

Edited by Plajvi
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Moram da priznam da je prvi gol ludigoreca isto tako rezultat "slaloma" kroz Zvezdinu odbranu.

Posted

Neki igraci koji su slabo igrali proslih utakmica, danas su odigrali dobro: Le Talek, Srnic, Rendulic.  No Katai je bez premca.  Cudno da taj igrac nema poziv za reprezentaciju kada takvog igraca u srpskoj reprezentaciji nema.  Bojim se da ne bude kao sa Rambom Petkovicem.

Одличан збиља мајстор.

:fantom:

Царе!

А сад као некад Стане са Миланом па да чекамо Роџерсару и Коло Туреа...

Posted (edited)

Dva su mi glavna utiska. Ponovo je sudija bio naklonjen protivniku. Odigrali smo najbolju utakmicu mozda jos od Bordoa, dakle ne samo nasa igra nego i protivnicka.

Steta za ovaj drugi gol, ali sve u svemu mozda je i "pravedno" sto se zavrsilo nereseno, a nama je ovo odlican rezultat. Sad samo da ga ne branimo na Marakani nego da im zavucemo prvi gol u 25om i onda ih resimo drugim u 60om. Ocigledno je da obe ekipe imaju jace napade nego odbrane, s tim sto mi zaista deluje da mi mnogo jednostavnije igramo u napadu i efikasnije, sto je doduse jednim delom i zbog obostrane taktike.

Ako nista drugo, nadam se da barem posle ove utakmice necemo morati da slusamo kuknjavu o nekoj bugarskoj Barseloni i slicno. Da je nasa ekipa uigranija i da ima samo malo bolju odbranu, pa cak i onu sa Kelharom i Lazicem, prosli bismo bez problema Ludogorec. Kako god, dali smo dva sjajna gola, mozemo jos barem toliko i u Beogradu. Sad bi vec trebalo svima da bude jasno da sa ovakvim napadom imamo potencijal da damo gol bilo kome, cak i kad igramo bez klasicnog spica. Katai je u zivotnoj formi, steta bi bilo da je ne krunise timskim uspehom.

edit: Luco mi odaje utisak kao da nije spreman za ovu sezonu, da li zbog transfera ili neceg drugog, ne znam, ali je ocigledan pad u igri. Cak mi i nekako emocijama ne deluje da je na terenu prisutan u jednakoj meri, mada je moguce da samo tripujem. 

Edited by casperbgd
Posted

Posle prvog poluvremena mislio sam da cemo primiti jos barem 2 do kraja. Posle 90. nisam zadovoljan sa 2:2. 

Opet je taktika bila cudna. Pustili smo njima da igraju, a odbrana opet bila previsoko?! Bez presinga. Sa greskama u dodavanjima na svakom koraku.I bez ikakvog ucinka u napadu, iako je kontre istrcavao dovoljan broj igraca. 

U drugom, posle gola, igrali smo onako kako ova ekipa ocigledno moze, dosta jednostavnije, i sa vise samopouzdanja u dodavanjima. Morali smo izbjeci drugi gol, jbg, bas glupo primljen

Kakvo crno previsoko, posle prvih 15 minuta samo sto nismo napravili zurku Kahrimanu u krilu.

Mnogo vise brine otvaranje napada iza zadnje linije, narocito u prvom poluvremenu, ako vec igramo sa dva igraca ispred odbrane onda bar ne bi trebalo da bude problema da se resi visoki presing. Cim smo u drugom poluvremenu par puta uspeli pasom da iznesemo loptu po zemlji ispred naseg gola odmah je do izrazaja dosla losa igra Ludogoreca pozadi. Mora to da se resi brzim kretnjama i izmenama pozicija dok se par puta ne probije i odmah protivnicka ekipa mora da se povlaci iz tog presinga da bi se zastitila. A ako vec ispucavamo loptu mogao bi Kahriman konacno da nauci kako se to radi, njegova ispucavanja su ocajna.

Posted

@casperbgd

Sudija je bio odlican. Potpisao bih odmah isto sudjenje u BG.

Posted

Sudjenje je bilo iznenadjujuce dobro. Ono na kraju nije bio faul Kange, vec kontra faul i morao je da da zuti i Kafuu kod onog koskanja a ne samo Motiju, jer je njegov start bio skolski za zuti. Ali mimo toga, lepo je pustio igru, dobro video situacije i donosio prave odluke, a opet nije se puno video iako je bilo dosta teskih odluka... 

Mi smo ponovo odigrali lose prvo poluvreme, a odlicno drugo. Vidi se da se tim jos uigrava i da ce trebati tu puno posla. Kanga je odlican igrac, ali tek od gola se opustio. Bice on srce ovog tima, samo treba vremena. Gol je majstorski. 

Odbrana je problematicna jer nema individualno kvalitet kakav tim ima u drugim linijama tima, ali su dnas izgurali nekako. Meni Fibel nije uopste bio los. Jeste zeznuo gol, ali je pocistio mnogo toga. Igra dosta divljacki, ali sa onakvom promajom koja stize od bekova to i nije tako lose. Rendula takodje danas dosta dobar. Cim ne mora da juri brzanjce od centra ka svom golu, bolje izgleda. Cak ni Cvele nije gresio previse sto je od njega vise nego zadovoljavajuce (bio na svom mestu, sve sto je probalo tuda da prodje odma sutirao sto dalje moze, puna kapa od koga je). Luco je danas bio najslabiji u tom defanzivnom bloku. 

Kako god bilo, odlican je rezultat, a mozda i vaznije je to da su igraci videli da mogu sa Ludogorecom. Bugari imaju problem sa realizacijom i zakomplikuju cesto taj pretposlednji potez i to ih prilicno jebe. Po meni najbolji igrac im je desni bek (Natanijel). Kida decko u oba pravca. 

Revans bi trebalo da bude poslastica za Grofa. Igra kod kuce, ima povoljan rezultat, moze da priceka Bugare da napadnu, a onda brzim kontrama resi dvomec. Koliko god bi mi svi voleli da napadnemo i nakantamo Bugare na Mari, toliko ne treba smetnuti sa uma da su oni individualno i dalje bolji tim od nas i da potcenjivanje moze samo da nas zakopa. Mi cemo pokusati da igramo nesto sto smo igrali od gola kataia, pa do 2-2. Bice zanimljivo da vidimo da li ce biti nekih izmena u sastavu... 

Inace, posle dve pobede od 2:1, usledila su dva remija 2:2, sto znaci da ce revans mec sa Bugarima biti zavrsen istim rezultatom kao i mec sa Metalcem u subotu  :naughty:

Posted

Koja šteta za drugi gol...

Biće zanimljivo kako ćemo odigrati pod pritiskom. Ako se Grof odluči za sličnu taktiku, može lako da nam se obije o glavu. Mislim da treba da bude malo hrabriji u revanšu i da bi nam se to lepo vratilo. Bojim se samo odbrane. 

Posted

Ali ovo sa Plavsicem se polako pretvara u pravi cirkus. Na B92 u izvestaju sa utakmice je tri puta pomenut kako je trebalo da igra umesto ovoga ili onoga. Do prekjuce je trebalo umesto Kange, do juce umesto Le Taleka, a danas je vec trebalo da igra umesto Moucea. Kako je krenulo ocekujem tekstove tipa "Kahriman nije u formi a Plavsica nema ni na klupi".

Posted

cestitke na prikazanom, kolko god ste jajarski odigrali prvu polovicu, kompletan utisak je prilicno dobar.

u odnosu na nasu tekmu, ovo sinoc je bilo real - barsa.

Posted

bugari su lipov kurac, samo mora da se igra ljudski protiv njih. znači od starta na gol više i poješće ih mrak. i mi smo krenuli mlitavo protiv njih, pa su nam uvalili 2 kom, da bi onda zaigrali ljudski i izjednačili za 3 minuta. dakle, nema šta da se čeka, kao nekad na marakani, 3-0 u prvih 30 min. u suprotnom ćao zdravo.

Posted

Ne treba samo praviti euforiju, sanse su idalje 50-50.

Posted

Jesu, ali stoji da baš i ne umemo da se branimo. Plus što ovu formaciju igramo jednom u sezoni. Ne treba preterivati sa visokom zadnjom linijom, no ni ovo parkiranje u 20m nije rešenje.

Posted

Da je srece, igracemo je bar 5-6 puta u sezoni. Sumnjam da cemo Ligu, ako udjemo, igrati otvoreno i napadacki.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...