kud u maglu Simoviću Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 (edited) .. Edited July 26, 2016 by kud u maglu Simoviću
Dimitrije Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Valjda zato da zapadnjaci ne citaju "Ludogorek." Inace imaju i u grbu beloglavog orla, pticu koja iskljucivo zivi na severnoamerickom kontinentu. Snobovi i skorojevici, reklo bi se?
Ratamahatta Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Meni onaj njihov gazda ili sta je vec, Hristo Raznatovic izgleda kao ocuh Kim Kardasijan dok je jos bio musko.
harper lee Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Ocene igraca u Mocartsportu. U pravu je Grof, ovaj Darjan nema pojma s fudbalom.
Nemanja Posrbica Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Nije bilo potrebe da pogađam ko je dotrčao sa klupe prvi da brani Kataija od Moțija. Inače, Rumun je tu lepo zaštitio svog saigrača, Cafu(?) nije dobio žuti karton za čisto divljaštvo, za nešto što se danas neretko dobija i direktan crveni.
Bright Billy Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 (edited) Ne znam šta treba da se objašnjava. Bugari su zacrtali CL, za njih je katastrofa da ispadnu u ovoj fazi. I sve rade da prođu, obraćaju pažnju na svaki detalj. Naši okreću leđa i nameštaju čarape. Postaviš igrača ispred lopte i ne mogu da izvedu dok se ne namestiš. Prgavi Mouče je to radio u prvom poluvremenu i na njihovoj polovini i ruzikovao žuti karton. A kamoli ispred našeg 16-terca. Nedopustive stvari Ta skola se placa golom, tako da smo je vec platili. Ne verujem da ce nam se slicna situacija ponoviti ove sezone... Edited July 26, 2016 by Bright Billy
Miljenko Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Na kraju je ispalo bolje od ocekivanog, mada je drugi gol bio deprimirajuce naivan.
Bright Billy Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Ocene igraca u Mocartsportu. U pravu je Grof, ovaj Darjan nema pojma s fudbalom. Micko je klasican bolid, bukvalno dodirnu tacku sa ovom igrom nema. Drugim recima, pravi covek na pravom mestu, jer da pise o necemu u sta se razume ne bi se uklapao u opstu sliku srpskih (a boba mi i sire) medija...
beeva Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Ko je branio Kataija?-nisam skapirao. Iako naivni golovi ekipa u IIp prilicno konsolidovana, a I kontre su dobro ciljali, sa obzirom da je lopte u kontru izbacivao Cvele Poslato sa HUAWEI P7-L10 uz pomoć Tapatoka
levi Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Ta skola se placa golom, tako da smo je vec platili. Ne verujem da ce nam se slicna situacija ponoviti ove sezone... Još jedan konkretan danak tragično slaboj ligi Da igraju češće sa pravim protivnicima, tu cenu bi platili na nekoj manje bitnoj utakmici
Nemanja Posrbica Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Ko je branio Kataija?-nisam skapirao. Iako naivni golovi ekipa u IIp prilicno konsolidovana, a I kontre su dobro ciljali, sa obzirom da je lopte u kontru izbacivao Cvele Mouche. Iskustvo iz argentinske lige je ovde neprocenljivo. Tačno zna kada da uleti i koliko žustro, a da ne dobije ni usmenu opomenu od sudije. Doduše, danas je samo razdvajao, ali se vidi instikt.
harper lee Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Mouche. Iskustvo iz argentinske lige je ovde neprocenljivo. Tačno zna kada da uleti i koliko žustro, a da ne dobije ni usmenu opomenu od sudije. Doduše, danas je samo razdvajao, ali se vidi instikt. Da on nije bio na klupi vec na terenu ne bismo primili ovaj drugi gol. Vidi se igrac koji je igrao ozbiljne lige i profesionalac, uopste me ne cudi sto je dosao spremniji od svih ovih drugih pojacanja.
Dimitrije Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Da on nije bio na klupi vec na terenu ne bismo primili ovaj drugi gol. Vidi se igrac koji je igrao ozbiljne lige i profesionalac, uopste me ne cudi sto je dosao spremniji od svih ovih drugih pojacanja. Slazem se. Stao bi ispred lopte sve dok sudija ne pokaze da se sutira posle pistaljke.
gervasius twinkleminkleson Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Posle prvog poluvremena mislio sam da cemo primiti jos barem 2 do kraja. Posle 90. nisam zadovoljan sa 2:2. Opet je taktika bila cudna. Pustili smo njima da igraju, a odbrana opet bila previsoko?! Bez presinga. Sa greskama u dodavanjima na svakom koraku.I bez ikakvog ucinka u napadu, iako je kontre istrcavao dovoljan broj igraca. U drugom, posle gola, igrali smo onako kako ova ekipa ocigledno moze, dosta jednostavnije, i sa vise samopouzdanja u dodavanjima. Morali smo izbjeci drugi gol, jbg, bas glupo primljen
Jozef K. Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Sasvim dobro drugo poluvreme. Mnogo znači, kada imaš ekstra igrače, koji na individualne kvalitete okrenu utakmicu. Trebalo je da pritisnemo malo više na 2:1. Šteta za olako primljene golove, pogotovo drugi. Mnogo je velika razlika taj gol. Nadam se play offu
Recommended Posts