Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted

A Maksa nekog sa tribina napusava kurcem :rolf:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iskreno sa nadam da nije nekog sa tribina nego Borjana

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Fantastičan rezultat s obzirom na kvalitet timova, ali ovaj drugi gol će biti skup na kraju jbg. Bez veze smo se izglupirali

Po tim sitnicima se vidi koja ekipa je na zadatku da prođe dalje, a koja je istrčala pa šta bude

Edited by levi
Posted

Po tim sitnicima se vidi koja ekipa je na zadatku da prođe dalje, a koja je istrčala pa šta bude

objasni

Posted

Ukoliko ne bude nekog glupog crvenog kao protiv Kairata, prolazite sigurno. Baš imate jak tim.

Posted

objasni

Ne znam šta treba da se objašnjava. Bugari su zacrtali CL, za njih je katastrofa da ispadnu u ovoj fazi. I sve rade da prođu, obraćaju pažnju na svaki detalj. Naši okreću leđa i nameštaju čarape. Postaviš igrača ispred lopte i ne mogu da izvedu dok se ne namestiš. Prgavi Mouče je to radio u  prvom poluvremenu i na njihovoj polovini i  ruzikovao žuti karton. A kamoli ispred našeg 16-terca. Nedopustive stvari

Posted

Par utisaka nekog ko ne gleda puno Zvezde:

Sva 4 defanzivca su nesreća koja čeka da se desi, svaki na svoj način. Ibanez je krilo zarobljeno na poziciji beka.

Donald-Le Talek su odradili lavovski deo posla. Natopili su dresove za sve pare. Le Talek mi se više dopao.

Srnić je imao onaj dobar kontakt kod centaršuta za Moučea, inače boli manjak talenta. Kanga jako pristojan igrač, gol na stranu.

Katai je posebna priča. Baš baš talentovan. Rešenja koja ima u napadu nisu baš česta za igrače sa ovih prostora.

Posted

ama bre, odvalićemo ih  2:2, prestanite da kukumavčite!  :fantom:

:fantom:

Posted

Valjda ce celavi napraviti mesta za Kataia u repki

Posted

Igrali smo pola sata tako da smo mogli vec sada da resimo prolaz, Katai kao da je skinuo kamen s ledja igracima pa smo zaigrali onako kako mozemo da igramo. Ovako kvalitetan tim jednostavno ne zasluzuje da igra onako kako je igrao u prvom poluvremenu, previse je tu dobrih igraca. Na kraju smo primili gol iz tehnicke greske, kao sto sam i pretpostavio da cemo, neki igraci jednostavno nemaju iskustva s ozbiljnim utakmicama i pada im koncentracija bezveze i vratili se na izdanje iz prvog poluvremena jer smo se usrali. Naravno, kako smo se povukli ispostavilo se da nam stoperi i nisu toliki individualni problem vec cela ta linija pozadi, plus ova besmislena zona ispred odbrane koju dobar i brz igrac (kao sto smo videli kod prvog gola koji smo primili) prodorom resava bez problema jer uvek neki vezni ostane sam da primi loptu i gurne je napred,

Bugari su nas potcenili zbog onakvog prvog poluvremena i moglo je da im se osveti i vise nego sto im se osvetilo. Steta sto Kanga nije nasao bolje resenje u onoj tri na tri kontri kod 1:2, da smo to dali odvalili bismo ih od zivota do kraja. Da ih prodjemo ovako ili onako ali iskreno se nadam da cemo ih posteno prebiti na Marakani zbog onih kurvarluka s pokusajima da se povrede igraci.

Posted

Imamo dosta viskokih igrača i fino branimo prakide, tu smo bar sigurnijimalo.

Bilo bi lepo da uigramo i nešto za napad, neki prekid i tako ih napadnemo, nećemo imati mnogo šansi u Bg-u. Dosta smo bezopasni posle kornera,protiv Napredka i Valete je bilo slično .

Posted

U prvom poluvremenu sam imao utisak da igramo protiv Barcelone. Drugo je delovalo dosta bolje, pogotovo igra sa loptom. Odbrana je pokupila koliko je mogla, tačnije koliko zna. Biće interesantan revanš. Ludogorets je tehnički bolji od nas, previše puta su nam ulazili u završnu trećinu licem okrenuti ka golu. Moramo da uđemo sa više samopouzdanja u drugi meč.

I dalje me malo zbunjuje ideja da igramo prilično visoku odbranu (sa sporim štoperima) bez presinga. Puno su lopti imali u prostor i iza leđa odbrane. Nešto smo stizali, nešto su oni upropaštavali.

Božović će verovatno slično da postavi meč i u revanšu.

2-2 u gostima je uvek dobar rezultat.

Posted

Odbrana je pokupila koliko je mogla, tačnije koliko zna.

Koliko smo se plasili ova uza odbrana je odradila sasvim solidan posao. Prvi gol koji smo primili je Donaldov i Ibanjezov, morali su to ranije da zatvore, a drugi je cisto neiskustvo. S druge strane, cisitili smo skoro sve sto je ulazilo sa strane i nekoliko puta sasvim lepo postavili ofsajd. Kao sto smo svi znali treba nam brzi i inteligentniji levi stoper a bogme ni za Lucom necu plakati kad ode u Tursku, koliko god da cenim njegov karakter i trud.

Ako izuzmemo majstorske golove koje smo dali za mene je igrac utakmice Le Talek koji je najboljeg igraca Ludogoreca Marselinja stavio u dzep i iskljucio iz utakmice. Nisam ga ni primetio dok nije izveo onaj slobodnjak na kraju.

Posted

Bozovic izgleda nece da uvodi igrace koji nemaju medjunarodno iskustvo.  Tek ako/kada se kvalifikuju za grupni deo, Plavsa, Rile i jos neki ce dobiti priliku da igraju u Evropi.  Doduse drugi gol su primili pacerski, kao da nikada nisu igrali van JSL.

Revans u Beogradu ce da bude tezak. Ludogorec je dobar tim i u kao sto rece Posrbica, tehnicki bolji od Zvezde.

PS: Posirbice, Bugari imaju 'c' u azbuci koje citaju upravo kao i mi, ne treba 'ts' - to bi bilo kao kada bi neko napisao Tsrvena zvezda.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...