Bright Billy Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Nadam se da si koristio sarkazam, ovo tebi dosta bolje? I etoooo ga ;-) Mozemo sad da romantizujemo robijevu ekipu, al realno bi bajko bar 3 komada do sad primio...
harper lee Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Igramo kao kad Jagodina dodje na Marakanu, samo sto ne mozemo nista da uradimo ovim ispucavanjima jer su nam igraci metar i zilet. Jednostavno smo prespori za Bugare. odradjuju nas rutinski.
El Patron Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Fibel Da ste se otvorili ubili bi vas ovi iz kontri, onaj bek Natanijel je masina
ToniAdams Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Ovde do kraja, ako ne bude 3:0, biće dobar rezultat za revanš... +1
kud u maglu Simoviću Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Mnogo su jači Bugari. Ne sećam se da je Partizan bio ovoliko inferioran protiv njih. Umuljaće još jedan bez sumnje.u pravu si. nisu tada delovali kao galaktikosi. no prošlo je dve/tri godine od tada, a srpski fudbal se nije zaustavio na svom putu ka četvtroj evropskoj ligi
harper lee Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Fibel Da ste se otvorili ubili bi vas ovi iz kontri, onaj bek Natanijel je masina Nisu bunker i ispucavanja u prazno jedina zatvorena opcija. Nismo uspevali da zadrzimo loptu nijednom duze od deset sekundi i na kraju su iz ovog pritiska Bugari morali da ga daju pre ili kasnije. Previse uplaseno i ziheraski igramo, sto i ne cudi posto igraci znaju ko nam igra u zadnjoj liniji. Donald i Le Talek se otprilike ponasaju kao stoperski par samo sto igraju malo dalje od gola.
ZokiAsov Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Taman hteo da pohvalim bunker kad vam ga munuse. Il je ovaj kafu novi maradona, il vam je odbrana blagi zasu, kakav je gol bio. Morate da krenete da date gol, oni ce vam ovde umuvati bar koji.
Shan Jan Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Meni je neverovatno da zvezda nije uspela da nadje nista bolje za odbranu od ovoga. Pa jbt, siguran sam da i u nasim ligasima ima ozbiljnijih igraca.
Dimitrije Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Igramo kao kad Jagodina dodje na Marakanu, samo sto ne mozemo nista da uradimo ovim ispucavanjima jer su nam igraci metar i zilet. Jednostavno smo prespori za Bugare. odradjuju nas rutinski. Tacno tako. Zvezda igra JSL-ovski iako u JSL igri odskace ofanzivnom igrom. Da li je to izbor ili neminovnost? Bojim se da je ovo drugo.
katamaran Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Meni je neverovatno da zvezda nije uspela da nadje nista bolje za odbranu od ovoga. Pa jbt, siguran sam da i u nasim ligasima ima ozbiljnijih igraca. Ofanzivci samo stizu a u najproblematicnijem delu tima nam igraju Cvetkovic i Rendula
kud u maglu Simoviću Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 evo vam bunker...da ste igrali otvoreno bilo već sad tri nula
assignment Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Mozemo sad da romantizujemo robijevu ekipu, al realno bi bajko bar 3 komada do sad primio... E sada ga svede na Bajka. I nema nikakve veze sa romantikom, Robijeva Zvezda je ispala protiv Bordao penalom u 93 min i to u vreme potresa i peuzimanje od strane srpskog Murinja a ova sto po tebi igra dosta bolje ce od Bugara izpasti (pu pu ne daj boze), ali ok, nije mi do cimanja ;)
Apollo Creed Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 da ste igrali otvoreno bilo već sad tri nula ispadamo i da ostane 1:0,samo neki gol nas vadi.
Recommended Posts