Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted

Nije Kanga nego Konga.

Dečko zna kako se zove, lepo je rekao

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

I posle 6 meseci izrabljujemo tastature oko polusezone koja služi za uigravanje za Evropu, a ovaj ostavi najboljeg igrača proleća na klupi.

Plus Rendulić & Cvetković  :isuse:

Posted

Sastav koji ste vi preneli  razlikuje se od sastava koji je preneo Apollo.  Verovatno su ti sastavi nagadjanja novinara.  Moj utisak je da jos uvek nije objavljen zvanican satsav tima.

Da, sad sam video, na kraju nije ni moj ni Apolov.

Bojim se da je ovaj najavljeni sastav greska ali sta da se radi, videcemo kako ce sve to da ispadne.

Posted

Muče može da odigra i špica. Srnića stavio zbog odbrane . Samo ne znam koji će mu moj Sikimić na klupi kada već imamo Huga .

A Plavšića ni na klupu.
Posted

Jel nam javni klozet prenosi ili koji strim treba da jurim?

Posted

Šta je tebi?

Nema ta izjava veze sa njim, to je naručena kampanja da bi se sanirala šteta dan posle duhovitosti mojkovačkog đilkoša koji je rekao da će on da ga zove King Kong :isuse:

Nisu ništa loše preneli, bio je prenos predstavljanja. Menadžer je pričao, a Konga je klimao glavom

https://www.youtube.com/watch?v=M-taqW3dXZA&feature=youtu.be&t=685

Posted (edited)

Mouce/Katai kao lazne devetke... to moze biti zanimljivo, samo sto nikad to nismo igrali, pitanje je kako ce to da izgleda na terenu.

Srnic ce igrati drugog desnog beka izgleda, posto je Cvetkovic neupotrebljiv igrac, a oni imaju dobra krila, pogotovo levo. Sta ce biti sa nasom levom stranom, to cemo tek videti...

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Kahriman - Cvetković, Fibel, Rendulić, Ibanjez - Le Talek, Donald - Srnić, Katai, Kanga - Mouče.

Na klupi Crvene zvezde ponovo nije bilo mesta za Srđana Plavšića. Tamo se nalaze Supić, Petković, Luković, Ruiz, Vieira, Ristić i Sikimić.

Zasto nema Plavsica na klupi, bog sveti zna!

Edited by Milosh76
Posted

Osasavice vas bugari.

ne znam da li bih navijao za bugare protiv vas.... mad sad se prisecam da sam seirio kada vas je ludikurac omlatio

Posted

Pocinje za nesto vise od 10 minuta, prenos SK1

Posted

Od sve zajebancije, ovaj će stvarno da parkira autobus. A nije morao ništa da menja, imao je složen odličan defanzivni blok™ samo da ga pomeri u nazad. Ovako kad izađeš bez centarfora to je u startu demorališuće za ekipu <_<

Posted

Kako je moguće da je Cvetković od bilo koga bolji? On uopšte nije fudbaler.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...