Dimitrije Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Sto bre unapred negativnost i beznadje? Nije li vam muka od te muke? Sacekajte da vidimo kako ce da izgleda pa posle ospite paljbu ak treba.
nautilus Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Igrace oprezno i jedni i drugi, veliki je ulogu u pitanju da bi tu neko jurnuo... Nesto imam osecaj da cemo mi povesti a oni pred kraj izjednaciti. Ako stignem, ima i neke pare da bacim na tacan rezultat 1-1. castim ako ga umuljamo u gostima i izvucemo 1-1
porucnik vasic Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Nisu krenule kaludjerice nego olos. Da, vecito je kriva neka policija, bugarska, srpska, nemacka, austrijska, svajcarska, francuska, italijanska, bilo cija, samo su Delije neshvaceni intelektualci i fini momci koji tako upadnu u ralje monstruoznih policija ni krivi ni duzni. Не, али нису ништа битније гори него било која навијачка група около по Јеврпои. Уосталом навијачи су били такви и ономад у Константиновом граду.
harper lee Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Sto bre unapred negativnost i beznadje? Nije li vam muka od te muke? Sacekajte da vidimo kako ce da izgleda pa posle ospite paljbu ak treba. Mene brine to sto nemamo dubinu sa Kataijem napred, on ne ume da igra ledjima okrenut golu. Pravicemo guzvu u sredini a u guzvi se najlakse prodaju pasovi. Ocigledna je namera Bozovica da ga rastereti igre u odbrani kako bi on i Plavsic imali snage da istrcavaju kontre ali ja iskreno sumnjam da ce Ludogorec krenuti grlom u jagode i da ce prihvatiti Zvezdinu cekalicu jer ni njihova odbrana nije nesto posebno, plus su im stoperi spori.
Apollo Creed Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 LUDOGOREC: Stojanov, Minev, Moci, Plastun, Natanijel, Đakov, Saša, Lukoki, Marselinjo, Vanderson, Kafu. CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Cvetković, Rendulić, Fibel, Ibanjez, Le Talek, Donald, Srnić, Kanga, Katai, Vieira.
Dimitrije Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 (edited) Mene brine to sto nemamo dubinu sa Kataijem napred, on ne ume da igra ledjima okrenut golu. Pravicemo guzvu u sredini a u guzvi se najlakse prodaju pasovi. Ocigledna je namera Bozovica da ga rastereti igre u odbrani kako bi on i Plavsic imali snage da istrcavaju kontre ali ja iskreno sumnjam da ce Ludogorec krenuti grlom u jagode i da ce prihvatiti Zvezdinu cekalicu jer ni njihova odbrana nije nesto posebno, plus su im stoperi spori. Sastav koji ste vi preneli razlikuje se od sastava koji je preneo Apollo. Verovatno su ti sastavi nagadjanja novinara. Moj utisak je da jos uvek nije objavljen zvanican satsav tima. Edited July 26, 2016 by Dimitrije
gone fishing Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 grof poslušao kumsa ^_^ totalni bunker, jer je lakše čuvati svoj gol nego ugroziti protivnički u otvorenoj igri
Dimitrije Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Не, али нису ништа битније гори него било која навијачка група около по Јеврпои. Уосталом навијачи су били такви и ономад у Константиновом граду. Uopste nije bitno da li su oni vece ili iste bitange kao ostali evropski navijaci. Cinjenica je da da su olos ciji je doprinos timu, njegovoj igri, ugledui kao i ugledu cele Srbije izuzetno negativan.
Bright Billy Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Vidim da se Delije maksimalno trude da nas izbace iz Evrope jos pre nego sto tu sansu dobije Ludogorec. 45 uhapsenih zbog pravljenja nereda i tuce s policijom, u jednom od autobusa pronadjena droga kod "navijaca". Znam da je u pitanju stoka, uvek su bili stoka, ali se opet uvek iznova iznenadim kolika je to stoka. Mafija ne moze da sankcionise klub zbog tuce navijaca i hapsenja zbog gudre, pogotovo ako se to desilo u nekom potpuno drugom bugarskom gradu. Problem xe da nastane kad njih par hiljada stigne do stadiona a imaju samo 400 karata. Ako probaju na silu da udju, sto inace rade, mafija moze da zacepi kaznu.
April Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Cigani, dobijate ovo. Da nisam u fakin Grecko, stavio bih neke pare na vas.
levi Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 (edited) Kahriman, Cvetko, Rendula, Phibel, Ibanes, Letalec, Donald, Konga, Srna, Katai ©, Mouche Edited July 26, 2016 by levi
kud u maglu Simoviću Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 grof poslušao kumsa ^_^ totalni bunker, jer je lakše čuvati svoj gol nego ugroziti protivnički u otvorenoj igri nije problem što je mene poslušao, nego ako sam ja to video i zaključio isto je video i bugarin 100%
Milosh76 Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Nije Konga, nego Kanga, al dobro. Srecno nam bilo veceras, bez nervoze do pobede! Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
elementary Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Muče može da odigra i špica. Srnića stavio zbog odbrane . Samo ne znam koji će mu moj Sikimić na klupi kada već imamo Huga .
Recommended Posts