Bright Billy Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Igrace oprezno i jedni i drugi, veliki je ulogu u pitanju da bi tu neko jurnuo... Nesto imam osecaj da cemo mi povesti a oni pred kraj izjednaciti. Ako stignem, ima i neke pare da bacim na tacan rezultat 1-1.
casperbgd Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 (edited) Igrace oprezno i jedni i drugi, veliki je ulogu u pitanju da bi tu neko jurnuo... Nesto imam osecaj da cemo mi povesti a oni pred kraj izjednaciti. Ako stignem, ima i neke pare da bacim na tacan rezultat 1-1. Upravo tako. Bice verovatno zatvorena i izjednacena utakmica. Ali evo ova utakmica je najbolji primer onih sto pljuju i reprezentaciju i Zvezdu kako nemaju pobednicki mentalitet a onda predlazu bunkere protiv Ludogoreca... Sigurno necemo igrati kao protiv Valete, ali necemo igrati ni sa napadacem na nasoj polovini. Ovaj tim ima potencijal za kontre i verovatno cemo to i probati u Bugarskoj. Ono sto je kljucno u prvoj utakmici jeste da se postigne gol. Bunker taktikom gol necemo dati osim slucajno, a gol cemo primiti i sa atomski bunker taktikom buduci da imamo Lukovica koji poklanja sakom i kapom svim timovima po koju gol sansu na svakoj utakmici. Edited July 26, 2016 by casperbgd
gervasius twinkleminkleson Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Mislim da niko osim kumsa nije ozbiljno govorio o totalnom bunkeru, vec o tome da se povucemo i prepustimo inicijativu favorizovanom domacinu.
Nemanja Posrbica Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 (edited) Zvezda će probati da odigra meč kao poslednji derbi na Marakani. Snažan presing i lopta njihovim štoperima. Makar dok imamo snage za taj poduhvat. Dva problema u toj varijatni postoje. Prvi, ako uspeju da nam pasom probiju presing, imaćemo problema zautavljati napade, a drugi je taj što postoji varijanta u kojoj nas njihovi štoperi mogu prebaciti. Ludogorets ima bolje tehničare od Partizana, a to je ključ izlaska iz presinga. Kada se umorimo, staćemo na našu polovinu i čekati greške u pas igri i loviti kontre sa naše polovine. Zvezda mora da igra direktne i brze napade, sa što manje rizika u pas igri na sredini terena. I njima je odbrana najslabiji deo tima, a njihove novine najavljuju defanzivniju varijantu kako bi to pokrili. Imam utisak da će Božović odigrati tako da postigne pogodak. Ono što me najviše brine je šta ako rano prvi primimo pogodak, a Ludogorets bude zadovoljan rezultatom. Ići u ofanzivu sa visoko postavljenom sporom odbranom, nije baš najsrećniji plan. Edited July 26, 2016 by Nemanja Posrbica
Apollo Creed Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 ama bre, odvalićemo ih 2:2, prestanite da kukumavčite!
harper lee Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Vidim da se Delije maksimalno trude da nas izbace iz Evrope jos pre nego sto tu sansu dobije Ludogorec. 45 uhapsenih zbog pravljenja nereda i tuce s policijom, u jednom od autobusa pronadjena droga kod "navijaca". Znam da je u pitanju stoka, uvek su bili stoka, ali se opet uvek iznova iznenadim kolika je to stoka.
assignment Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Razmisljam se da odgledam veceras tu tekmu. Razmisljam zato jer sam se odlucio bio da prestanem pratiti FK CZ kada je Robi otisao i normalno zbog ama bas nikakvog kvaliteta ili napredka. I uspeo da sada. Jel moze ukratko, ovaj sadasnji tim naspram Robijevog? Jel bar prilicno po kvalitetu ili cu se dzaba nervirati? Hvala!
Bright Billy Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 (edited) Bolji smo sad dosta. Konkretniji fudbal igramo, ali imamo i neke padove u igri tokom kojih moze i borac iz cacka da nam uvali 5 komada... Edited July 26, 2016 by Bright Billy
porucnik vasic Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Vidim da se Delije maksimalno trude da nas izbace iz Evrope jos pre nego sto tu sansu dobije Ludogorec. 45 uhapsenih zbog pravljenja nereda i tuce s policijom, u jednom od autobusa pronadjena droga kod "navijaca". Znam da je u pitanju stoka, uvek su bili stoka, ali se opet uvek iznova iznenadim kolika je to stoka. Дрога и бугарска полиција. Да су калуђерице кренуле бугарски пандури би одрадили посао...
harper lee Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Дрога и бугарска полиција. Да су калуђерице кренуле бугарски пандури би одрадили посао... Da, vecito je kriva neka policija, bugarska, srpska, nemacka, austrijska, svajcarska, francuska, italijanska, bilo cija, samo su Delije neshvaceni intelektualci i fini momci koji tako upadnu u ralje monstruoznih policija ni krivi ni duzni.
gone fishing Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 meh, uefa mafioze ne interesuje šta se dešava van stadiona, tek ako su tu u direktnom prenosu napravi neko sranje može doći do sankcija
harper lee Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Plavsic umesto Huga s tim sto on i Katai nominalno menjaju pozicije, Plavsa ide na krilo a Katai u spic. Grof se opredelio za Robijevu taktiku u revansu kup meca protiv Partizana kad su u spicu igrali Lazovic i Borha. Srnic i Lukovic se vracaju u tim a Mouce i Rendula na klupu. Imacemo posed jedno 20%.
Miljenko Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Znaci sledi nesto totalno negledljivo ili bar negledljivo u pokusaju.
Recommended Posts