Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

jebada je kad igraš evropu sa timom pravljenim za superligaške livade. tamo™ mora nekad i autobus da se parkira

Pogresio si stranu brda, tvoja™ je pravila tim za JSL, a nasa™ za kvalifikacije za LS i grupe LE/LS.

Edited by Milosh76
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pogresio si stranu brda, tvoja™ je pravila tim za JSL, a nasa™ za kvalifikacije za LS i grupe LE/LS.

+1

Posted

Ma kakav crni bunker, nije Grof lud da to uradi. Glavna uzdanica ovog tima je napad i cinjenica da ovi igraci mogu svakom timu da daju gol. Zabunkerisati se protiv Ludogoreca je smesno i pogubno. Ne igramo protiv jebenog Reala.

Posted

@kums ma u redu je to, al ovaj tim ne zna to da odigra sve i da hoće.

To se pricalo i za Robijev tim pa se protiv Omonije zatvorio samo tako.

Posted

robi se zatvorio i u revansu polufinala kupa, a onda su sevnule i dve kontre za 4:0 aggregate rezultat. 

to je bolji scenario i za veceras, ume da bude zajebano kada doneses 0:0 sa strane.

a srpski (pa tako i crnogorski) trener ako nesto zna, zna da se zatvori, ne treba sumnjati da ce i grof znati.

Posted

Naravno da nije pogubno. Niti je ova ekipa uopšte toliko predodređena za ofanzivu, sa  dva defanzivna zadnja vezna i sporim glomaznim štoperima. To što sticajem okolnosti veći deo sezone igra bez odbrane nema veze sa pravim utakmicama protiv kompetentnih  protivnika

Posted

Naravno da nije pogubno. Niti je ova ekipa uopšte toliko predodređena za ofanzivu, sa  dva defanzivna zadnja vezna i sporim glomaznim štoperima. To što sticajem okolnosti veći deo sezone igra bez odbrane nema veze sa pravim utakmicama protiv kompetentnih  protivnika

+1

Problem je sto nenamo precesto priliku da vidimo kako izgleda kad se zatvorimo, ali s obzirom na to kakve igrace imamo u svim linijama, igra na kontre bi trebalo da nam je zapravo dosta jaca strana. 

Posted

pa videli smo donekle u pretproslom derbiju kada nas je partizan prilicno sabio u 1p.

Posted

Igrati defanzivno i tešku bunkericu sa 11 pozadi nije isto...

A i sere mi se od te drkave Bata Đora  taktike...treba da damo gol ili dva, popićemo dva-tri skoro izvesno.

Posted

Igrati defanzivno i tešku bunkericu sa 11 pozadi nije isto...

A i sere mi se od te drkave Bata Đora  taktike...treba da damo gol ili dva, popićemo dva-tri skoro izvesno.

pa sta treba, herojski da izadjemo i junacki da stradamo? po svoj prilici slabiji smo u ovom trenutku od njih, malo igraca nam je u formi, i u takvim okolnostima igrati va bank je samoubistvo. probali su to madjari protiv belgije u francuskoj, svaka im cast, al popise 4 laka komada.

Posted

a dobro, naravno da ce igrati defanzivnije no inace, ne mora to znaciti nabijanje igraca u nas sesnaesterac

ubedjen sam da ce francuz imati ulogu nekog "pomocnog stopera", odnosno da ce mnogo redje ici napred

Posted

+1

Problem je sto nenamo precesto priliku da vidimo kako izgleda kad se zatvorimo, ali s obzirom na to kakve igrace imamo u svim linijama, igra na kontre bi trebalo da nam je zapravo dosta jaca strana. 

Jedini problem s tim zatvaranjem je broj tehnickih gresaka koje pravi zadnja linija, ako pustimo Bugare da se stalno motaju ispred naseg gola garant cemo napraviti neku glupost iz koje cemo primiti jeftin gol.

Posted

a dobro, naravno da ce igrati defanzivnije no inace, ne mora to znaciti nabijanje igraca u nas sesnaesterac

ubedjen sam da ce francuz imati ulogu nekog "pomocnog stopera", odnosno da ce mnogo redje ici napred

Nema ko da nas sabije u 16, ovi Bugari takodje vole da igraju iz tranzicije i napadaci im nisu bas izgoreli za obaveznom igrom i presingom.

Posted

Jedini problem s tim zatvaranjem je broj tehnickih gresaka koje pravi zadnja linija, ako pustimo Bugare da se stalno motaju ispred naseg gola garant cemo napraviti neku glupost iz koje cemo primiti jeftin gol.

Pa sa ovakvom odbranom ne postoji scenario u kojem ne rizikujemo. Samo mislim da je dosta manji rizik ako ne postavimo odbranu na 40 metara, s obzirom da nismo bas toliko dobri ni u presingu ni drzanju lopte u ovih par utakmica. 

Posted

Pa sa ovakvom odbranom ne postoji scenario u kojem ne rizikujemo. Samo mislim da je dosta manji rizik ako ne postavimo odbranu na 40 metara, s obzirom da nismo bas toliko dobri ni u presingu ni drzanju lopte u ovih par utakmica. 

To svakako.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...