Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Prvi duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona na programu je u utorak od 20 časova u Razgradu i sudiće ga Šveđanin Martin Strombergson, dok je revanš u Beogradu 2. avgusta od 20.30. Obe utakmice prenosi Sport klub.

Ukliko Crvena zvezda eliminše Ludogorec onda bi u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona prava TV prenosa prešla na televiziju Arenasport, koja je vlasnik prava za baraž, kasnije i mečeve u grupne faze.

Jos je rano da se prica o plejofu, ali informacija jeste bitna.

Sto se tice utakmice, ocekujem tvrdu i neizvesnu utakmicu, cak Srnica pre Moucea zbog defanzive. Slicno onome sto smo igrali u derbiju sa Partizanom prosle sezone.

Osim poraza, svaki rezultat uz dat gol je dobar. Moze i 2-1 za njih, ako bas mora.

Mislim da cemo odigrati dosta bolje, pogotovo u odbrani, da ce ih Grof dobro motivisati i da ce biti mnogo koncentrisaniji nego u poslednje 3 utakmice. Primetno je da raste forma, iako protiv Napretka nije igrao prvi tim.

Posted

Ne znam samo kako si zakljucio da nam raste forma

Posted

Mislim da smo odigrali bolje revans nego prvu utakmicu na Malti. Protiv Napretka se videla zelja poslednjih 30 minuta da se preokrene utakmica i napravili smo dosta sansi u tom periodu, iako je igrano bez 4-5 kljucnih igraca skoro celu utakmicu.

Nije to jos nivo koji treba da bude ali se vidi napredak.

Posted

Pregazicemo Bugare kao plitak potok!

Posted

Rasturicemo Bugare k'o skupstinu im.

Posted

Mislim da smo odigrali bolje revans nego prvu utakmicu na Malti. Protiv Napretka se videla zelja poslednjih 30 minuta da se preokrene utakmica i napravili smo dosta sansi u tom periodu, iako je igrano bez 4-5 kljucnih igraca skoro celu utakmicu.

Nije to jos nivo koji treba da bude ali se vidi napredak.

+1
Posted

Pregazicemo Bugare kao plitak potok!

+1

Posted

Bice rezultat koji garantuje 50 000 u revansu. Moja prognoza, 2-1 za nas.

Posted

Ljubomir Ljupko objašnjava u današnjem Žurnalu da smo favoriti protiv Bugara, te da je Razgrad ( u kome nije bio ali je čuo od prijatelja) mesto tipa Pećinci...

Posted

kako nije bio? zar nije on radio u bugarskoj, morao je da gostuje ludogorecu.

Posted

verovatno su ga smenili pre tog gostovanja  :fantom:

Posted

siguran sam da ga hugo sutra mece

Posted (edited)

siguran sam da ga hugo sutra mece

Takodje, ako ne sutra, onda sledeci utorak, ali dace ga Bugarima bez greske. Bice slicno kao Ronaldo na EP, samo ce eksplodirati u jednom trenutku i "ucutati" "kriticare".

Edited by casperbgd
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...