Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted

Slazem se za Valetu i Mladost. Maltezani su bolji, mada mislim da je tom utisku dosta doprinela i nasa igra. Odnosno, prvo smo ih potcjenili, pa sad malo precjenjujemo, ali generalno da, nisu bas toliko naivan tim.

Ја мислим да је Харпер дао добру оцену њихових играча. У Младости нема ниједан да би могао и у Радничком из Ниша да буде стандардан.  Зато мислим да се Бугари прецењују. Али уз споре штопере и Цветковића ја се не би тамо јуначио.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Mislis da Rendula startuje prije Lukovica?

Pa, mislim, kao što mislim i da bi bio korisniji u toj opreznijoj varijanti. Rendula je u derbiju odigrao skoro savršenu partiju, a to je jedina utakmica prošle polusezone gde je postavka na terenu bar malo ličila na ono što očekujemo u Razgradu. I tu mu je grof dao prednost u odnosu na kapitena. Skoro sam siguran i da će Srnić početi pre Moučea. 

Posted

Taktika ce biti identicna kao protiv grobara, svi prilazi ka golu zatvoreni, dosta obavezne igre, dosta kretanja, brzi kontra napadi... 

I ovde i u Bugarskoj, igra se za ulazak u plejof LS, a ne za publiku.

I igrace Srnic umesto Moucea i mozda cak Rendulic umesto Lukovica. Cak bi Srnica stavio na beka, a Moucea na krilo... ali to je vec preveliki eksperiment.

Posted (edited)

Za bunker + brze kontranapade Plavsa je bolja opcija od Kange.  Ovaj drugi em dugo drzi loptu, em se ne trudi oko odbrambenih zadataka.

Edited by Dimitrije
Posted

Ovo sa Plavsicem se polako pretvara u nocnu moru. Priziva se kao da je Maradona licno.

Posted

Ne preterujte. 

Ne preterujem, citam sta se pise i na drugim forumima. Kanga je trenutno mnogo bolji igrac od Plavsica u apsolutno svakom elementu igre i ne postoji scenario u kojem bi nam Plavsa bio od vece koristi od Kange protiv bilo koje ozbiljnije ekipe, a ni uopste. Mnogo cenim Plavsica i verujem da ce biti sjajan fudbaler ali nema on sta da trazi na terenu sledece nedelje protiv Bugara.

Posted

Mozda je Kanga bolji igrac u svim elementima igre, ali Plavsic je mnogo duze u timu i bolje je upoznat sa sistemom igre.  Zato verujem da bi u ovom trenutku tim sa Plavsicem delovao uigranije. 

Posted

Mozda je Kanga bolji igrac u svim elementima igre, ali Plavsic je mnogo duze u timu i bolje je upoznat sa sistemom igre.  Zato verujem da bi u ovom trenutku tim sa Plavsicem delovao uigranije. 

Tako mozemo i Andjelkovica da stavimo u tim umesto Ibanjeza, duze je u timu pa bi delovao uigranije. Ili da izadjemo s stoperskim parom Rendulic - Lukovic a Fibela da stavimo na klupu jer je tek dosao. Prevelika je razlika u kvalitetu u ovom trenutku u korist Kange, toliko je jednostavno. Kanga ne samo da je bolji fudbaler generalno, cvrsci je u duelu, ima bolju dugu loptu, stabilan je na nogama tako da lakse podnosi presing, moze da odigra iz kontakta. Covek nam je pored Kataija bio najbolji igrac u ovom dvomecu protiv Valete, njegovo mesto u timu je daleko najmanji problem.

Posted

Ja sam se protiv Vallette nadao Plavsicu umesto jednog zadnjeg veznog, recimo da bi igrao umesto Rendulica a Le Tallec bi igrao u odbrani. Kanga ionako voli da se mota po sredini i da odatle krece, a Plavsic i Katai bi mogli da menjaju pozicije npr.

I da, kapiram da igramo sa 2 zadnja vezna jer se kao spremamo za meceve protiv jakih timova ali mi se ne cini da smo se nesto uigrali. Citavu polusezonu smo igrali lose jer u domacem prvenstvu nema nikakve potrebe da igraju 2 zadnja vezna, isto je bilo i protiv Vallette. Sad, da li to bas toliko znaci za uigranost ne znam, nisam toliki strucnjak. Ali sigurno necemo igrati isto protiv Ludogoreca kao sto smo igrali protiv ovih te zbog toga i ne vidim smisao u igranju Le Talleca i Donalda zajedno nonstop. Plus bi tako Bozovic stvarno mogao da sakrije neke takticke varijante pred meceve sa Bugarima.

Posted

Ja sam se protiv Vallette nadao Plavsicu umesto jednog zadnjeg veznog, recimo da bi igrao umesto Rendulica a Le Tallec bi igrao u odbrani. Kanga ionako voli da se mota po sredini i da odatle krece, a Plavsic i Katai bi mogli da menjaju pozicije npr.

I da, kapiram da igramo sa 2 zadnja vezna jer se kao spremamo za meceve protiv jakih timova ali mi se ne cini da smo se nesto uigrali. Citavu polusezonu smo igrali lose jer u domacem prvenstvu nema nikakve potrebe da igraju 2 zadnja vezna, isto je bilo i protiv Vallette. Sad, da li to bas toliko znaci za uigranost ne znam, nisam toliki strucnjak. Ali sigurno necemo igrati isto protiv Ludogoreca kao sto smo igrali protiv ovih te zbog toga i ne vidim smisao u igranju Le Talleca i Donalda zajedno nonstop. Plus bi tako Bozovic stvarno mogao da sakrije neke takticke varijante pred meceve sa Bugarima.

Ne treba smetnuti s uma da Kanga i Plavsa zajedno imaju 120 kila i nesto malo preko 3 metra, ako imaju i toliko. Da bi oni obojica igrali u istom timu bar jedan od njih bi morao da bude izrazito snazan i skocan kako bi mogao makar nesto da odradi u defanzivi. To bi moglo u nekoj 4-1-4-1 varijanti ali onda bi oba krila morala da budu mnogo aktivnija u odbrani, a nama tu igraju Katai i Mouce/Srnic. Le Talek i Donald ne igraju zajedno samo da bi zakrpili ispred odbrane vec i da bi pokrili slabije ucesce nasih krilnih igraca u odbrani, cesto se zaboravlja da je Katai ocajan u defanzivi i da to neko iz manevra mora da nadoknadjuje.

Posted

I meni se cini da je mozda cak bolje da izgubimo 2-1 nego da igramo 0-0. Mada to i nije toliko bitno posto cemo dobiti tamo. 

Mislim da uz ovakav potencijal u napadu, gde imamo igrace koji mogu da rese napad golom ni iz cega, mozemo da racunamo na gol u svakoj utakmici protiv timova slicnog kvaliteta nama. Mene tu vise brine da njima ne poludi golman i brani sve zivo, nego da mi necemo uspeti da uvalimo, cak i ako Hugo bude slabo igrao. 
Takodje, utakmica protiv Napretka nam i nece znaciti previse u takmickom smislu, buduci da igramo kod kuce najverovatnije protiv njihovog bunkera. Taktika protiv Ludogoreca ce verovatno biti postavljena kao protiv Partizana i tu se ponovo vracamo na problem lose lige, sto izgleda Ludogorecu predstavlja veci problem nego nama.

Posted

1.65 Ludogorec 5.25 na nas.

Poklon dvojka!

Posted

gg sigurne pare  :fantom:

Sigurne pare su da Zvezda ne daje gol. A i kvota je bas dobra.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...