Nikodije Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 (edited) koliko znaci evropa videlo se juce i po popunjenosti stadiona. bilo je sigurno 30k ljudi, neka bude da par hiljada najvernijih ulazi za dz + par hiljada sezonaca, al opet je to nekih 25k prodatih karata. neka je prosecna cena 7 evra, i lako je izracunati prihod samo od fakin valete. to ce biti jos duplo veci prihod kada dodje ludogorec, i tako dalje. Edited July 20, 2016 by Nikodije
Milosh76 Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Sezonskih ima manje od 4000 na svim sektorima, verovatno najvise severa, ako je prodato 25.000 karata u proseku po 5 evra, to je 125.000 evra u kesu... a ako je tvojih 7 evra onda je to preko 150.000 evra, to je Edson uzeo za raskid ugovora i prve vece pare koje su usle u klub. Nadam se da ce makar toalet popraviti i zameniti sijalice. Nisam nikad bio u toaletu na stadionu, kazu da je dole horor!
harper lee Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 koliko znaci evropa videlo se juce i po popunjenosti stadiona. bilo je sigurno 30k ljudi, neka bude da par hiljada najvernijih ulazi za dz + par hiljada sezonaca, al opet je to nekih 25k prodatih karata. neka je prsosecna cena 7 evra, i lako je izracunati prihod samo od fakin valete. to ce biti jos duplo veci prihod kada dodje ludogorec, i tako dalje. Kad ti dobijes 6.5 miliona evra a jos se nisi cak ni kvalifikovao za stolove gde se vrti velika lova, mozes komotno da igras na praznom stadionu, mada ni to od ulaznica nije zanemarljivo. Fudbal je definitivno postao igracka za ozbiljne momke.
Nikodije Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 pa mislim da je 7 evra neki prosek, ako uzmemo da je sever kostao nesto manje od od 4 evra, istok nesto manje od 7, a ne znam posto je bio zapad, verovatno nesto manje od 10. dakle nekih sigurnih 160-170k evra prihoda samo od valete
Nikodije Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Kad ti dobijes 6.5 miliona evra a jos se nisi cak ni kvalifikovao za stolove gde se vrti velika lova, mozes komotno da igras na praznom stadionu, mada ni to od ulaznica nije zanemarljivo. Fudbal je definitivno postao igracka za ozbiljne momke. uzimam zasad samo ovaj prihod od ulaznica, posto smo jos daleko od tog bas velikog kolaca koji se deli plasmanom u grupe.
Milosh76 Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 (edited) Karte su bile 500, 800 i 1000 dinara ili 4, 6 i 8 evra Edited July 20, 2016 by Milosh76
MiddleClass Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 (edited) Vidjeh Piksija Kovacevica na Zanjicu/HN. Vraca se u Zvezdu. Edited July 20, 2016 by MiddleClass
pantelia Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Astana prosla Zalgiris golom u 91. minutu, ispao brat Mbodj :( Cudan gol, mislim da je rukom postignut. Kaludjerovic (Zalgiris) i 85-om minutu iamo 1 na 1 sa golmanom, naravno promasio (doduse sam je i stvorio sansu).
casperbgd Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Kad vec pominjete Gaja, jel Gaj jedini stranac koji je nosio kapitensku traku na nekoliko utakmica?Meni je Donald potencijal za sledeceg kapitena, Lukovic bi mogao na klupu, Kataia ce verovatno prodati, a Kahriman mi ipak ne deluje kao vodja tima.
Mil@n Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Zvaničan podatak sa semafora je nešto oko 31.000 ljudi. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
porucnik vasic Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Kad ti dobijes 6.5 miliona evra a jos se nisi cak ni kvalifikovao za stolove gde se vrti velika lova, mozes komotno da igras na praznom stadionu, mada ni to od ulaznica nije zanemarljivo. Fudbal je definitivno postao igracka za ozbiljne momke. Зека, Бјека, Ђура и морнари, су тако масно покрали комшије да је то за причу. Ту је мазнуто камара пара. Ја се надам да је Терзан мудрији. Не знам можда сам ја престрог гледе Вијере и помало фрустриран недостатком његових голова.
gervasius twinkleminkleson Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Vieira je vidno frustriran, ali nisam stekao utisak da se ne trudi. Ali fakat, ovo sto je radio nije dovoljno ako mislimo ista u Evropi. Ali mene i dalje manje brine to, nego defanziva. Prelako protivnici dolaze u sansu. E sad, protiv Bugara cemo htjeli ne htjeli morati [makar u prvom mecu] drugacije, nadam se sa dosta manje rizika.
Nikodije Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 protiv maltezana poslednja linija nam je konstantno bila na nekih 45 metara od gola, i to je onda otvaralo prostora njima za opasne udare kada dodju u posed. biti tako daleko od gola je opasnost svaki put kada se izgubi lopta, a imas spore igrace. protiv bugara to nece biti tako, cenim da ce se igrati znatno opreznije i zatvorenije, pa im necemo servirati toliko mrtvih sansi kao juce valeti.
porucnik vasic Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Vieira je vidno frustriran, ali nisam stekao utisak da se ne trudi. Ali fakat, ovo sto je radio nije dovoljno ako mislimo ista u Evropi. Ali mene i dalje manje brine to, nego defanziva. Prelako protivnici dolaze u sansu. E sad, protiv Bugara cemo htjeli ne htjeli morati [makar u prvom mecu] drugacije, nadam se sa dosta manje rizika. Мене Бугари нису нешто империонирали и мислим да је Младост слабија од Валете.
Nikodije Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 sigurno da jeste, ova valeta bi u nasoj ligi bila u prvih pet, bez dileme.
Recommended Posts