Mil@n Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Sa zapada nisam cuo neke zvizduke ili su ih aplauzi nadjacali kad je izlazio Hugo. Ni ja na istoku.
adasevic Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Bilo je zvizduka na istoku. U centralnom delu, ali dok je stigao do aut linije, zamenili su ih aplauzi...
levi Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Očigledno da su zvižduci došli juga, nema drugog objašnjenja
casperbgd Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 70' - Ugo Vijeira uz kombinaciju zvižduka i aplauza napušta igru. Sikimić ga menja.
pantelia Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Bilo je zvizduka na istoku. U centralnom delu, ali dok je stigao do aut linije, zamenili su ih aplauzi... +1. I to se vise zvizdalo Hugu nego npr. sudiji koji nije video ocigledan korner za nas negde na pocetku prvog poluvremena. Gomila ljudi je rasisiticki napusavala Kangu, zbog preteranog carinjenja lopte. Kakvi kreteni.
Nemanja Posrbica Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Harper je sve lepo sročio, samo što za razliku od njega, meni se Kanga ne dopada previše. Kapiram ja dokazivanje, ali onakvu taktičku nepismenost odavno nisam video. Postoji kod njega u igri određena kreacija i vizija, ali je za sada upitna realizacija te vizije. Za razliku od Adaševića, meni se ta sličnost Phibela sa Gueye-om ni malo ne dopada. Nisam Senegalca cenio preterano nikada. Delovao je Phibel dosta slabije nego u prvom meču, par vrlo loših anticipacija i rešenja u branjenju kontri. Definitivno mu je potreban parnjak koji će držati odbranu. Neko brži i inteligentiji, a ako je moguće i bolji na lopti od njega. Zvezda nema luksuz da se igra fudbala u domaćoj ligi, neophodno je uigrati tim što pre to bolje. Prošle godine smo na početku one serije imali nekoliko vrlo trapavih mečeva koje smo rešavali na individualni kvalitet sve dok nismo uhvatili formu. Baš su me ohladili pred Ludogorets, ne brine mene kvalitet protivnika, već previše nedostataka u našoj igri.
Nikodije Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 da, phibel i rendula su katastrofalna kombinacija.
harper lee Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 (edited) Harper je sve lepo sročio, samo što za razliku od njega, meni se Kanga ne dopada previše. Kapiram ja dokazivanje, ali onakvu taktičku nepismenost odavno nisam video. Postoji kod njega u igri određena kreacija i vizija, ali je za sada upitna realizacija te vizije. Za razliku od Adaševića, meni se ta sličnost Phibela sa Gueye-om ni malo ne dopada. Nisam Senegalca cenio preterano nikada. Delovao je Phibel dosta slabije nego u prvom meču, par vrlo loših anticipacija i rešenja u branjenju kontri. Definitivno mu je potreban parnjak koji će držati odbranu. Neko brži i inteligentiji, a ako je moguće i bolji na lopti od njega. Zvezda nema luksuz da se igra fudbala u domaćoj ligi, neophodno je uigrati tim što pre to bolje. Prošle godine smo na početku one serije imali nekoliko vrlo trapavih mečeva koje smo rešavali na individualni kvalitet sve dok nismo uhvatili formu. Baš su me ohladili pred Ludogorets, ne brine mene kvalitet protivnika, već previše nedostataka u našoj igri. Kanga ce kad bude zavrsavao svoje u Zvezdi iz nje otici sa reputacijom najboljeg stranca posle Kastilja koji je obukao Zvezdin dres, ako uzmemo da se Molina nije naigrao kod nas. Nema niceg upitnog u njegovoj realizaciji vizije, od cetiri gola koje smo dali Maltezanima u tri je on postavio akciju iz koje smo dali gol i bar jos tri njegove lopte smo prodali (Sikimic zasrao, Srnic uleteo u ofsajd pre vremena, Katai srusen na roglju). Loptu koju je poslao Kataiju za nas prvi gol na Malti u ovom timu moze jos samo da posalje Katai nekom i ponekad Plavsic, to, recimo, Grujic tek treba da nauci. Inace mi nikad nece biti jasno kako nasi vezni igraci po pravilu ne znaju da posalju loptu koja ima kontra rotaciju i izgubi brzinu nakon udarca u podlogu, sve sto treba da urade je da je udare malo nize i da zalegnu nad nju malo vise kad je sutnu. Ostaje argument da je takticki nespreman ali sa njegovim tehnickim mogucnostima i radijusom kretanja ne bi trebalo to dugo da predstavlja problem. Slazem se oko poredjenja Fibela i Gaja. Nidje veze, osim sto su obojica visoki i crni. Edited July 20, 2016 by harper
porucnik vasic Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Inače, najverniji su sve zajedno jedno pola sata pevali pesmu uefa mafija kosovo je srbija ili šta već, kakva neopisiva grupa idiota.. I to baš slabo i mlako, pošto kontam da i ljude na severu to smara. Lepo su me podsetili što sam uopšte i prestajao da idem češće na maru. Свака част момцима. Штета што нису певали дуже. Рећи мафији да су КиМ део наше државе није никакав грех. То што нервирају тебе и теби сличне само је додатни плус. Мали је човек Хуго. Негде скоро као Маркец. Обојица знају да иду сигурно из својих клубова и вуку се као пребијене мачке. Још Маркец нешто и уради.
harper lee Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Мали је човек Хуго. Негде скоро као Маркец. Обојица знају да иду сигурно из својих клубова и вуку се као пребијене мачке. Још Маркец нешто и уради. Ja uopste nisam stekao utisak da se Vieira kretao kao prebijena macka, on je ovakav period kad ga nije htelo pa se nervirao i pokusavao na silu imao i tokom prosle jeseni. No, mene ti zvizduci ne cude, odavno je poznato da su navijaci Zvezde u ogromnoj vecini najveca stoka u univerzumu koja nema ni trunku postovanja prema igracima koji ne zadovoljavaju u svakom trenutku njihova debelo precenjena misljenja o fudbalu.
Bogotac Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Ja uopste nisam stekao utisak da se Vieira kretao kao prebijena macka, on je ovakav period kad ga nije htelo pa se nervirao i pokusavao na silu imao i tokom prosle jeseni. No, mene ti zvizduci ne cude, odavno je poznato da su navijaci Zvezde u ogromnoj vecini najveca stoka u univerzumu koja nema ni trunku postovanja prema igracima koji ne zadovoljavaju u svakom trenutku njihova debelo precenjena misljenja o fudbalu. +1 Sinoc se trudio,nije ga islo
Nikodije Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 (edited) bio sam nazocan na stadionu, i video koliko se hugo nervirao kod nekih promasaja i gresaka. obrukao se kod one stative nakon slobodnjaka, to bi prosle sezone zatvorenih ociju pospremio, no bez obzira, zvizduke svakako nije zasluzio. a ti isti koji su mu zvizdali, opet ce da ga dizu u nebesa kada bude stavio bugarima. Edited July 20, 2016 by Nikodije
Mil@n Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Свака част момцима. Штета што нису певали дуже. Рећи мафији да су КиМ део наше државе није никакав грех. То што нервирају тебе и теби сличне само је додатни плус. Stvarno svaka čast, baš se primetilo da je tim igrao bolje kad god su ga navijači tako podržavali. Jednostavno su leteli po terenu.
Milosh76 Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 (edited) Evo malo i o parama od UEFA, koje stizu tek sledeceg maja NAGRADE UEFA ZA SEZONU 2016/17 – CRNO NA BELO Crvena zvezda je ušla u kvalifikacije LŠ 2016/2016 kao šampion Srbije i kvalifikacije počela od 2.kola. Evo kakve je nagrade do sada obezbedila i kakvim astronomskim nagradama bi mogla da se nada * 250.000 € dobija svaki klub koji je stekao pravo igranja kvalifikacija za LŠ * 200.000 € dobija svaki klub koji nastupi u 1. kolu kvalifikacija za LŠ * 300.000 € dobija svaki klub koji nastupi u 2. kolu kvalifikacija za LŠ * 400.000 € dobija svaki klub koji nastupi u 3. kolu kvalifikacija za LŠ Da je Crvena zvezda eliminsana u 2.kolo kvalifikacija za LŠ, zaradila bi: 250.000 € (kao šampion) + 300.000 € (za nastup u 2. kolu) = 550.000 € Dakle, Crvena zvezda je već zaradila 950.000 evra , a može da računa na još sigurnih 230.000 evra („solidarity payments“ iz kvalifikacija za LE, za svaki klub koji ne uspe preko plej ofa za LE da se kvalifikuje za grupnu fazu LE) = 1.180.000 €. Ukoliko bi Crvena zvezda bila eliminisana u 3. kolu kvalifikacija za LŠ od Ludogoreca, a potom bi uspela u plej ofu za LE da se kvalifikuje za grupnu fazu LE, zaradila bi 950.000 € („solidarity payments“ iz kvalifikacija za LŠ) + 2.400.000 € (bonus za plasman u grupnu fazu LE) = 3.350.000 €. Ukoliko bi Zvezda bila uspešna u 3. kolu kvalifikacija za LŠ protiv Ludogoreca, a potom bila poražen u plej ofu za LŠ i time bio kvalifikovan za grupnu u fazu LE, njena zarada bi izgledala ovako: 3.000.000 € (bonus za nastup u plej ofu LŠ) + 2.400.000 € (bonus za plasman u grupnu fazu LE) = 5.400.000 €. Ukoliko bi Crvena zvezda bila uspešna u 3. kolu kvalifikacija za LŠ, a potom bila uspešna i u plej ofu za LŠ i time bila kvalifikovan za grupnu fazu LŠ, njena zarada bi izgledala ovako: 2.000.000 € (bonus za uspeh u plej ofu LŠ) + 12.000.000 € (bonus za plasman u grupnu fazu LŠ) = 14.000.000 €. PREMIJE U GRUPNOJ I ELIMINACIONOJ FAZI LŠ 2016/2017: * 500.000 € dobija svaki klub koji u grupnoj fazi LŠ ostvari remi * 1.500.000 € dobija svaki klub koji u grupnoj fazi LŠ ostvari pobedu * 5.500.000 € dobija svaki klub koji se plasira u 1/8 finala LŠ * 6.000.000 € dobija svaki klub koji se plasira u četvrtfinale LŠ * 7.000.000 € dobija svaki klub koji se plasira u polufinale LŠ * 10.500.000 € dobija svaki finalista LŠ * 4.500.000 € dobija pobednik LŠ Dakle, Crvena zvezda je već zaradila 950.000 evra , a može da računa na još sigurnih 230.000 evra („solidarity payments“ iz kvalifikacija za LE, za svaki klub koji ne uspe preko plej ofa za LE da se kvalifikuje za grupnu fazu LE) = 1.180.000 €. Edited July 20, 2016 by Milosh76
harper lee Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Evo malo i o parama od UEFA, koje stizu tek sledeceg maja NAGRADE UEFA ZA SEZONU 2016/17 – CRNO NA BELO Crvena zvezda je ušla u kvalifikacije LŠ 2016/2016 kao šampion Srbije i kvalifikacije počela od 2.kola. Evo kakve je nagrade do sada obezbedila i kakvim astronomskim nagradama bi mogla da se nada * 250.000 € dobija svaki klub koji je stekao pravo igranja kvalifikacija za LŠ * 200.000 € dobija svaki klub koji nastupi u 1. kolu kvalifikacija za LŠ * 300.000 € dobija svaki klub koji nastupi u 2. kolu kvalifikacija za LŠ * 400.000 € dobija svaki klub koji nastupi u 3. kolu kvalifikacija za LŠ Da je Crvena zvezda eliminsana u 2.kolo kvalifikacija za LŠ, zaradila bi: 250.000 € (kao šampion) + 300.000 € (za nastup u 2. kolu) = 550.000 € Dakle, Crvena zvezda je već zaradila 950.000 evra , a može da računa na još sigurnih 230.000 evra („solidarity payments“ iz kvalifikacija za LE, za svaki klub koji ne uspe preko plej ofa za LE da se kvalifikuje za grupnu fazu LE) = 1.180.000 €. Ukoliko bi Crvena zvezda bila eliminisana u 3. kolu kvalifikacija za LŠ od Ludogoreca, a potom bi uspela u plej ofu za LE da se kvalifikuje za grupnu fazu LE, zaradila bi 950.000 € („solidarity payments“ iz kvalifikacija za LŠ) + 2.400.000 € (bonus za plasman u grupnu fazu LE) = 3.350.000 €. Ukoliko bi Zvezda bila uspešna u 3. kolu kvalifikacija za LŠ protiv Ludogoreca, a potom bila poražen u plej ofu za LŠ i time bio kvalifikovan za grupnu u fazu LE, njena zarada bi izgledala ovako: 3.000.000 € (bonus za nastup u plej ofu LŠ) + 2.400.000 € (bonus za plasman u grupnu fazu LE) = 5.400.000 €. Ukoliko bi Crvena zvezda bila uspešna u 3. kolu kvalifikacija za LŠ, a potom bila uspešna i u plej ofu za LŠ i time bila kvalifikovan za grupnu fazu LŠ, njena zarada bi izgledala ovako: 2.000.000 € (bonus za uspeh u plej ofu LŠ) + 12.000.000 € (bonus za plasman u grupnu fazu LŠ) = 14.000.000 €. PREMIJE U GRUPNOJ I ELIMINACIONOJ FAZI LŠ 2016/2017: * 500.000 € dobija svaki klub koji u grupnoj fazi LŠ ostvari remi * 1.500.000 € dobija svaki klub koji u grupnoj fazi LŠ ostvari pobedu * 5.500.000 € dobija svaki klub koji se plasira u 1/8 finala LŠ * 6.000.000 € dobija svaki klub koji se plasira u četvrtfinale LŠ * 7.000.000 € dobija svaki klub koji se plasira u polufinale LŠ * 10.500.000 € dobija svaki finalista LŠ * 4.500.000 € dobija pobednik LŠ Dakle, Crvena zvezda je već zaradila 950.000 evra , a može da računa na još sigurnih 230.000 evra („solidarity payments“ iz kvalifikacija za LE, za svaki klub koji ne uspe preko plej ofa za LE da se kvalifikuje za grupnu fazu LE) = 1.180.000 €. Ako ove cifre nisu pocele od ove godine moze se zakljuciti da je SPS odrao Partizan za neverovatne pare. Ako prodjemo Ludogorec mi smo prakticno zavrsili vise od pola godisnjeg budzeta ili smo debelo obogatili nekog Terzica i ekipu.
Recommended Posts