Milosh76 Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 miloš toliko posećuje stadion da ne zna ime ulice u kojoj se nalazi... btw, kanga je ozbiljan igrač. on, katai i i kahriman su dovoljni za +30 nad drugoplasiranim u kokezaligi Makar citaj sta sam napisao, kad vec patkometrises!
adasevic Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Petkovic nije skroz spreman, zato igra muceni Cvele. To ce nam svakako biti najbolnije mesto u timu ove godine jer je Petkovic ocito sklon povredama, a Cvetkovic... ja nikakone razumem kako on obitava u ovom timu. Sto se Plavsica tice, kod njega je bilo nekih problemcica sa disciplinom, pa se malo trenira strogoca. Bar kako sam ja cuo. Ocekujem ga uskoro u timu. Maltezani nisu uopste naivni kako sam mislio, ali opet, razocaravajuce sto ih nismo nakantali 2 puta. I dalj eon inisu taj kvalitet da bi smeli sebi da dozvolimo 2 ovakve utakmice. Jeste pocetak sezone, jeste da se uigravamo, ali sv su to losi izgovori. Cvetkovic je rupa u ovoj formaciji i jso vise ukopava desnog stopera. Decko apsolutno nikad nije na svom mestu. Svaki put kad krene protivnik u napad mi u liniji imamo 3 igraca, pa desni stoper krpi tu rupu. Da to bar znaci da je aktivan u napadu, pa da imam razumevanja, ali njega nema ni u napadu. On nekako uvek levitira negde oko sredine terena, gde gleda da sto manje smeta. Kad dobije loptu, fino je preda dalje i to je to. Al zato kad treba da se pokrije prostor koji on treba da cuva, bacas pasulj da skontas gde li je nestao i sta radi 50m dalje od tog mesta... Rendula je odigrao uzasno. Pokazao je sve svoje mane. Ajd to sot je pokrivao Cveleta da mu bude olaksavajuca okolnost, ali njegovi kisevi caknisu ni imali veze sa Cveletom. Reaguje ko mrtvo puvalo. Nekoliko puta mu igrac protrcava, a on kao da je odsutan... skonta da treba da ga juri tek posle par sekundi kad ovaj vec prima loptu... Sto rece harper, izgledao je cak losije od Luneta... Fibel je imao gresaka, ali mene je dojmio. podseca me pomalo na Gaja. Brutalno je jak, nekad i malo nekontrolisan, ali da ne mora da krpi kratere pozadi delovao bi sigurno jos bolje. U ovom trenutku on je jedini nas igrac u odbrani koji igra dobro. Luco je takodje rupa u odbrani, ali on dosta toga nadoknadjuje borbenoscu i prelazima u napad. Ima covek srce za trojicu. Retko gotivan igrac... Vezni red je neuigran, Muce ne moze nista da uradi kada je od 15. minuta sve lopte dobijao dok je okrenut golu ledjima, pa onda mora sam da izmislja resenja. Nismo imali dobrih pasova za krilne igrace u prostor i to je sustina naseg problema. Kanga voli malo vise da davi loptu, a onda dozvoli protivniku da se dobro postavi. U prvih 15 minuta je bilo tih lopti za krila, pa smo delovali dobro, ali od gola smo prestali da saljemo te lopte za Mucea i Kataia... Jos pred prvu utkamicu sam pisao da se najvise plasim Huga i njegove forme. Kada je u formi, imamo brutalnog igraca. Ali kad nije... onda to izgleda uzasno. Par puta je bio bas sebican, par puta uzasno kiksao,a nema ni onog njegovog poznatog presinga. Kljuc za Bugare je da li ce on uspeti da proigra, jer sa njim u timu mi smo potpuno druga ekipa. Sto se tice Bugara, oni su potvrdili da su kvalitetna ekipa. Igraju brzo, pa kad saberemo sve izgleda da nisam bas ja mracio, vec da su oni realno favoriti i da ce bviti bas tesko... Sto ne znaci da ne verujem u pobedu i prolaz :) Sto se domace lige tice, ogranicenje je 6 stranaca. Fibel, Luco, Donald, La Telek, Kanga, Muce, Hugo... To je 7 komada... bar jedan nece igrati protiv Napredka... Plus Ruiz koji se tu muva... Racunam da ce biti nekoliko izmena za Napredak...
Boza_zvani_Pub Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 (edited) Utisak sa zapad, dosta ljudi sa decom, dosta matoraca, standardno pljuvanje gostujuce loze, da bi na kraju lik iz loze podelio 2-3 piva publici i dobio od nekog lika kesu semenki :) Utisak sa zapad istoka, dosta ljudi sa decom, dosta matoraca, standardno pljuvanje gostujuce loze, nasih igraca i sudije, u naleti mirisi jeftine vutre i jos jeftinijeg duvana sa pijace. Generalno je bedna atmosfera bila. Edited July 20, 2016 by Boza_zvani_Pub
harper lee Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Ako ovako budemo igrali, a igrali smo slicno i u finisu prosle sezone, nece biti bas lako na 'malim' utakmicama. Previse lose stojimo na terenu. Bjerujem da ce to vremenom da se ispegla, ali sad bas lose izgleda. Odigrali smo dve utakmice u fazi sezone kad se ne moze ocekivati ne znam kakva igra, plus smo usli u meceve kao kurajberi pa se posle na silu i nervozu cupali. Nista to ne govori o tome kako ce sezona izgledati, seti se na sta smo licili protiv Kairata prosle godine. Necemo mi imati nikakvih problema u nasem prvenstvu, to nije problem. Problem je u tome sto ne vidim nacin na koji mozemo izbaciti Ludogorec u ovakvoj formi i bez dva igraca u zadnjoj liniji. Po meni, kljuc nase organizacije igre je u tome koliko brzo cemo uspeti da takticki opismenimo Kangu. Decko je top igrac za nase prilike ali ne znam gde je on do sada igrao sa ovim fudbalom ispred zgrade i kako treneri do sada nisu uspeli da mu objasne da u fudbalskom timu ima i drugih igraca koji znaju neke stvari da rade. Postoji mala nada da je kod njega u pitanju to sto hoce sto je pre moguce da se nametne treneru i publici pa radi neke stvari koje ne mora da radi a ne radi neke koje mora. Onog trenutka kad Kanga bude prestao da ulece u krilo Donaldu i Le Taleku da bi uzeo loptu i poravnao se u formaciji sa Kataijem i Muceom/Srnicem povezacemo se sa spicem, dobicemo na dubini i stajacemo bolje na terenu. Drugo, sto se tice tog stajanja na terenu, nije to lako izvesti kad igras protiv ekipe koja u napadu sa dva dodira preskace ceo teren a u odbrani igra sa devet igraca iza lopte i lovi pogresne pasove (kojima smo ih masivno opskrbljivali sinoc). Naravno, ima leka za to, stiti se pas maksimalno tika-taka style a ako se izgubi posed odmah se napada igrac kod kojeg je lopta, ali za to je potrebno imati disciplinovanu i skoncentrisanu ekipu koja po navici uvek radi tacno ono sto treba da radi u tim situacijama bez izuzetka. Mi to sinoc nismo imali, previse prednjih igraca uopste nije ucestvovalo u fazi odbrane i pustali smo beskonacan broj lopti u prazan prostor koje su kupili Dzonatan i Milfud i pravili probleme ovim nasim sporacima pozadi. Bice zanimljivo videti koga cemo sve prodati do kraja prelaznog roka. Ne mogu da shvatim da smo pokupovali toliko brdo igraca a nismo resili dve pozicije koje su nam bile kriticne i u proslogodisnjem timu, desnog beka i levog stopera, jedino objasnjenje tolikog dupliranja i tripliranja veznih i krilnih pozicija je da ce uslediti neka rasprodaja kad prodju ove evropske kvalifikacije.
elementary Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 (edited) Odigrali smo dve utakmice u fazi sezone kad se ne moze ocekivati ne znam kakva igra, plus smo usli u meceve kao kurajberi pa se posle na silu i nervozu cupali. Nista to ne govori o tome kako ce sezona izgledati, seti se na sta smo licili protiv Kairata prosle godine. Necemo mi imati nikakvih problema u nasem prvenstvu, to nije problem. Problem je u tome sto ne vidim nacin na koji mozemo izbaciti Ludogorec u ovakvoj formi i bez dva igraca u zadnjoj liniji. Po meni, kljuc nase organizacije igre je u tome koliko brzo cemo uspeti da takticki opismenimo Kangu. Decko je top igrac za nase prilike ali ne znam gde je on do sada igrao sa ovim fudbalom ispred zgrade i kako treneri do sada nisu uspeli da mu objasne da u fudbalskom timu ima i drugih igraca koji znaju neke stvari da rade. Postoji mala nada da je kod njega u pitanju to sto hoce sto je pre moguce da se nametne treneru i publici pa radi neke stvari koje ne mora da radi a ne radi neke koje mora. Onog trenutka kad Kanga bude prestao da ulece u krilo Donaldu i Le Taleku da bi uzeo loptu i poravnao se u formaciji sa Kataijem i Muceom/Srnicem povezacemo se sa spicem, dobicemo na dubini i stajacemo bolje na terenu. Drugo, sto se tice tog stajanja na terenu, nije to lako izvesti kad igras protiv ekipe koja u napadu sa dva dodira preskace ceo teren a u odbrani igra sa devet igraca iza lopte i lovi pogresne pasove (kojima smo ih masivno opskrbljivali sinoc). Naravno, ima leka za to, stiti se pas maksimalno tika-taka style a ako se izgubi posed odmah se napada igrac kod kojeg je lopta, ali za to je potrebno imati disciplinovanu i skoncentrisanu ekipu koja po navici uvek radi tacno ono sto treba da radi u tim situacijama bez izuzetka. Mi to sinoc nismo imali, previse prednjih igraca uopste nije ucestvovalo u fazi odbrane i pustali smo beskonacan broj lopti u prazan prostor koje su kupili Dzonatan i Milfud i pravili probleme ovim nasim sporacima pozadi. Bice zanimljivo videti koga cemo sve prodati do kraja prelaznog roka. Ne mogu da shvatim da smo pokupovali toliko brdo igraca a nismo resili dve pozicije koje su nam bile kriticne i u proslogodisnjem timu, desnog beka i levog stopera, jedino objasnjenje tolikog dupliranja i tripliranja veznih i krilnih pozicija je da ce uslediti neka rasprodaja kad prodju ove evropske kvalifikacije. Slažem se sa većinom napisanim ali onaj tim protiv Kairata se uopšte ne može porediti sa timom koji je igrao od septembra. Tada nam je igrao Gavrinča,Orlando,Vukan,Tenk,Anđelko sasvi drugi tim. Biće zanimljivo u Bugarskoj, jedno je sigurno , mi možemo proći samo ako izborimo neki odličan rezultat tamo, neka pobeda ili bar 1-1. Ako trebamo da jurimo protiv njih zaostatak piši propalo. Edited July 20, 2016 by elementary
harper lee Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Slažem se sa većinom napisanim ali onaj tim protiv Kairata se uopšte ne može porediti sa timom koji je igrao od septembra. Tada nam je igrao Gavrinča,Orlando,Vukan,Tenk,Anđelko sasvi drugi tim. Biće zanimljivo u Bugarskoj, jedno je sigurno mi možemo proći samo ako izborimo neki odličan rezultat tamo, neka pobeda ili bar 1-1. Ako trebamo da jurimo protiv njih zaostatak piši propalo. Rekoh, sacekajmo da vidimo koga cemo sve prodati do 31. avgusta. Nece biti sigurno toliko izmena koliko je bilo prosle godine ali me nimalo ne bi zacudilo da prodamo sve strance iz prethodne sezone za koje budemo mogli da uzmemo ozbiljne pare. Stavise, mislim da je tio vrlo realan scenario.
Nikodije Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 (edited) ok, na stranu notorni cvetkovic i rendula/lukovic, o njima ne vredi pricati, to je tako, i do kraja ovih kvalifikacija se nece promeniti jer je odvec kasno nego, meni je i dalje le talek misterija, tj. pitam se da li postoji potreba za njim (barem na ovoj poziciji na kojoj je). prosto ne vidim cime on doprinosi timu, spor, ne vidim da nesto zatvara pozadi, jos manje vidim nesto upotrebljivo prema napred, neka alibi dodavanja prvom do sebe... daj boze da ne vidim dobro, i da ce u utakmicama koje slede on pokazati zasto je tu. zasad mi je to veliki znak pitanja. Edited July 20, 2016 by Nikodije
Milosh76 Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Tesko da ce Grof dozvoliti prodaju Donalda, on nam je trenutno uz Kataia glavni igrac Kad se LeTalek ustali u formi i uigraju sa Kangom bice to ok
Mil@n Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Inače, najverniji su sve zajedno jedno pola sata pevali pesmu uefa mafija kosovo je srbija ili šta već, kakva neopisiva grupa idiota.. I to baš slabo i mlako, pošto kontam da i ljude na severu to smara. Lepo su me podsetili što sam uopšte i prestajao da idem češće na maru.
casperbgd Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Jel je navlacio sudija za Valetu sinoc, vidim da se ovde ne pominje a meni je na stadionu ostao utisak da jeste? Generalno, mislim da smo svi potcenili Valetu, i navijaci i igraci, bice bitna ova utakmica protiv Napretka da vidimo u odnosu na njih gde se nalazimo pred Bugare. Ubedjen sam da je pitanje vremena kada ce se tim uigrati i da nece biti nikakvih problema u domacoj ligi, ali odbrana je tempirana bomba koja puca po nekoliko puta u jednoj utakmici. Da se onaj Falkone nije povredio mi ne bismo prosli ovaj dvomec...
casperbgd Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Inače, najverniji su sve zajedno jedno pola sata pevali pesmu uefa mafija kosovo je srbija ili šta već, kakva neopisiva grupa idiota.. I to baš slabo i mlako, pošto kontam da i ljude na severu to smara. Lepo su me podsetili što sam uopšte i prestajao da idem češće na maru. Zbog toga je i sve losije navijanje, pogotovo na kosarkaskim utakmicama gde se peva cela cetvrtina neka spora pesma. Ali sa druge strane, kad je Hugo izlazio sa terena, culi su se zvizduci sa istoka i zapada, dok je sa severa dobio ne samo podrsku aplauzom nego i uzvike "Hugo, Hugo".
Milosh76 Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Sa zapada nisam cuo neke zvizduke ili su ih aplauzi nadjacali kad je izlazio Hugo.
adasevic Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 Da je baba imala onu stvar, bila bi deda a ne baba :) Sudija je bio mentol. Ne mogu da kazem da je navlacio za Valetu, al je realno jeo govna. Svirao je cesto neke gluposti. Fibelu je duvao faulove u skoku sa Misfudom samo jer je ovaj duplo veci i jaci. Nije svirao neke ocigledne faulove i glumio je neki autoritet... U principu, sve sto sam ocekivao od skandinavskog sudije...
Recommended Posts