Nemanja Posrbica Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Moglo je i gore i bolje. Nema potrebe lagati, Bugari su skup dobrih igrača, a koliko su jaki timski saznaćemo za koju nedelju. Ulažu dosta novca i daleko su stabilniji od Zvezde. Sigurno možemo da ih prođemo ako odigramo kako umemo. Ludogorets je prošle sezone puno lutao na početku sezone, Investirali su u sve sem u napadača i izblamirali se protiv Moldavaca. Vrlo brzo je tadašnji trener dobio otkaz, doveli centarfora, opet promenili trenera i dovršili uspešno sezonu sa trenerom koji ih je doveo do proleća u Evropi pre par godina. Imali su puno problema tokom jeseni, popravili se tokom proleća. Do sada tokom leta i prošle zime nisu puno promenili. Prošle zime nisu nikoga doveli, ovog leta tri nova igrača, samo jedan igrač bi trebao da odmah bude nominalno starter, štoperski parnjak Moți-ju (ostaje da se vidi da li će to biti Argentinac ili Ukrajinac, nisam upoznat sa njihovim kvalitetima, ali očigledno nisu zadovoljni kvalitetom u zadnjoj liniji). Ipak, prošlog leta su prilično renovirali sastav, devet igrača, na solidnu osnovu. Ako ništa drugo makar bi trebalo da su igraniji u odnosu na početak prošle sezone. Imaju par igrača koji su u Evropi odigrali desetine mečeva u ovih pet godina dominacije u Bugarskoj. http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=19794&p=3146521 Imaju iste probleme kao i mi, ne znaju koliko su kvalitetni jer nemaju sa kime da se izmere, pogotovo nakon rane eliminacije prošle sezone. Mi smo mogli da se donekle izmerimo sa Partizanom, a oni ni toliko. Rezultati pripremnih mečeva nisu merodavni. Prilično ih poštujem, ali ne vidim ih kao velike favorite protiv Zvezde, već samo blage, pre svega zbog iskustva određenog broja njihovih igrača u Evropi.
ljuba1 Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Morao bi i Hugo da proigra. Ali se slažem, Katai je najbolji Zvezdin igrač bez premca. Sent from my iPhone using Tapatalk Katai je najbolji igrac ne samo ove Zvezda nego u poslednjih 10 godina. Ninkovic, Evandro i Milijas nisu ni izbliza dominirali u nasem dresu kao Sale.E sas kad bi Grof ukapirao da mora da igra jos kreativnih igraca kao Mouche i Plavsic onda bi se jos vise prostora otvorilo sa Kataija. Cim je Mouche usao na Malti poceli smo da igramo jer oni levaci nisu mogli da cuvaju samo jednog igraca kao u prvom poluvremenu. Od Srnica koji je kao muva zunzara bez ikakvog uticaja na ofanzivnu igru nisu morali da strepe. A jos kad dodas 3 vezna igraca koji nemaj nikakvu kreaciju nego su po vokaciji kvaritelji igre dobijemo onakvo prvo poluvreme.
Dimitrije Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Mouce je doprineo boljoj igri u 2. poluvremenu. Medjutim, glavni momenat, po meni, je bio taj sto je Kanga pomeren napred i nije jurcao loptu po celom terenu. Sa te pozicije Kanga je poceo da organizuje igru i njegov doprinos kod oba gola je znacajan.
Malvo Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 (edited) blamiranje je zakljuciti da recenica: "u ekipi nastupa x brazilaca i y argentinaca" ne govori ama bas nista o kvalitetu te ekipe? ili i tebe zulja sto nije ama bas svako na ovom forumu odusevljen rsb "analizama"? Zulja me to sto si uporan i dosadan kao proliv, a rec nisi napisao o njihovoj ekipi, takoreci govoris napamet i pojma nemas da velika vecina njihovih Brazilaca i Argentinaca ima odredjeni pedigre i vec pokazani kvalitet u Evropi. Edited July 16, 2016 by Malvo
adasevic Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 @porucnik vasic: Ja stvarno ne razumem gde ti vidis kukanje? Glavno je na zrebu bilo izbeci Oli i Dinamo i to ne zbog fudbalsih razloga. U ovoj skracenoj grupi je bilo najbolje da je dosao BATE a ja sam prizeljkivao da zaobidjemo i Kopenhagen i Bugare (sto sam napisao i pre zreba). Kazem da mi je krivo sto nismo izvukli Beloruse vec Bugare jer mislim da su ozbiljnija ekipa i da cemo ih teze proci nego sto bismo prosli Beloruse. Sta je tu kukanje? Jel bi bilo kukanje da sam napisao da je bolje da smo izvukli Palrmo nego Bajern Minhen? Prosto sam prizeljkivao slabiju ekipu jer je to trece kolo uzasno vazno za nas i takmicarski i generalno za sudbinu kluba, jer nam je ulazak u neku grupu neophodan... S druge strane, opterecenost pojedinaca RSBom mi je fascinantna. Kolicina prezira sa kojom se pise o tom mestu je meni neobjasniva. Ako za nesto mislis da je glupo i sranje zasto toliko posecujes to mesto, citas sta ljudi tamo pisu i pride non stop to komentarises ovde? Sad se zakacili ljudi na analizu tima koja je data pre zreba, gde su momci koji prate fudbal napisali predstavljanje ekipe (napisali su predstavaljnje svih ekipa i u 2. i u 3. kolu kvalifkacija) gde su dali uvid u to ko igra za njih, kakvi suigraci, kakava je situaciju u klibu itd.Pride mmomak koji je to pisao je i gledao Ludogovrec vise puta prosle sezone... I onda veliki strucnjaci ovog foruma polivaju sve to kofom govana uz opasku da Bugare nikad nisu gledali, ali "znaju" na osnovu par clanaka koje su procitali (bas me zanima gde su procitali i ko ih je pisao - a siguran sam da svi ti koji su ih pisali pisu i na tom omrazenom RSBu) kakva su Bugari ekipa. I finalno - ja napisem da sam gledao Bugare u sredu, kada su igrali protiv Mladosti iz Podgorice i da izgledaju daleko ozbiljnije nego sto sam imao dojam na osnovu clanaka iz novina, da imaju gomilu kvalitetnih stranaca (brojnost sam naveo vise kao pokazatelj na to koliko imaju para, ne kao kljuci dokaz da su jaka ekipa). Napisem i da su dosta brzi, da igraju na 1-2 kontakta sa loptom, kratki pasovi, i da su mogli da nakantaju Crnogorce i sa 10-0. Napisem i da im je mana realizacija, ali da im nije igralo nekoliko igraca koji su vidjeni u startnih 11 (ukljucujuci i prvog spica i najboljeg strelca iz prosle sezone). Sve sam to pisao i na temi o evropskim takmicenjima i dok sam gledao utakmicu. I na to sledi odgovor kako ih niko nije gledao, ali eto to su Bugari, mora da su kurac... Bugari jesu blagi favoriti protiv nas i ne vidim zasto je kukanje to i reci. Da se ne lazemo u ovoj fazi takmicenja vecina timova jesu favoriti protiv nas u ovom trenutku. Ili treba da pisemo da cemo da ih naguzimo 2 puta jer nemaju pojma? Mi moramo da budemo u skroz dobrom ritmu da bismo ih pobedili, a na osnovu onoga sto sam video i od nas i od njih, oni mi deluju mnogo uigranije i bolje na teenu. A pride imaju i znacajno skuplje igrace. Verujem i u pobedu i u prolaz, ali daleko od toga da ce biti lako...
kralj Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 Ma u pravu si Adaše, naravno da su favoriti, ali jest malo otužno da se sad pišu traktati na temu vanzemaljskog tima koji zvuči kao da je u najmanju ruku: De Hea, Ivanović, Alba, Pepe, Tijago Silva, Jaja Ture, Verati, Grizman, Azar, Mesi, Orlandić. Što neko reče... Ako nismo u stanju da ih izbacimo, ćao-zdravo Evropo. To uistinu piše i u propozicijama takmičenja. A oko RSB-a ne treba da postoji polemika. Odmah banovati makar i da neko piše fontom koji se tamo siroma zapatio.
Milosh76 Posted July 16, 2016 Posted July 16, 2016 (edited) Ne pise... ako ispadnemo od Ludogoreca idemo u plejof za LE Ovo nam je prva mec lopta za grupe, ako prodjemo imamo osiguran LE, ako izgubimo imamo jos jednu sansu... Edited July 16, 2016 by Milosh76
Milosh76 Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Ovde bi trebalo da bude prenosa, pa ko ne ide na stadion, a nema SK... https://www.youtube.com/watch?v=cWqhoiAr7ck
levi Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Kahriman, Cvetković, Rendulić, Fibel, Ibanjes, Donald, Le Talek, Mouče, Konga, Katai, Hugo
katamaran Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 Po svemu sudeci trenira strogocu na Petku. Nadam se da ce ga vratiti za Ludogorec. Pravi je trenutak da zagrejemo atmosferu jednom navijackom
katamaran Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 (edited) Ovi bi najradije potpisali 0:3 i zbrisali na Maltu. Ne pamtim uplaseniju ekipu. edit: Edited July 19, 2016 by katamaran
nenad Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 hahaha, kakva vrhunska reakcija. bolje da ne idemo na ludogorec.
Recommended Posts