pbg12345 Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 2007 ako se dobro secam :D. Delim zacudjenost oko prepadanja od Bugara. Koliko se prdelo o ovom timu i njegovom kvalitetu, a sad odjednom tim ispod evropskog proseka predstavlja neprelaznu prepreku. Ako njih ne mogu da prodju, nemaju sta da traze u Evropi, cao zdravo.+1a i taj "rsbovski" nacin razmisljana opako smara. U ekipi imaju 8 vihornih brazilaca i 5 stamenih argetinaca. Pa i ekipa koja se takmici u nekoj opstinskoj ligi u brazilu ima 20+ brazilaca, pa je to ne cini konkurentnim za takmicenje u ls
El Patron Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Mene Astra iznenadi. Cini mi se da nije bila na onom skracenom spisku. Oni su bili kao i Zvezda medju nepovlastenim timovima
katamaran Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Mozzart ih je preskocio za protivnike može da dobije Viktoriju Plzenjkoja se direktno plasirala u ovu fazu takmičenja, kao i bolje iz dvomeča:Salcburg (Austrija) - Lijepaja (Letonija), prvi meč 1:0BATE Borisov (Belorusija) - SJK (Finska), prvi meč 2:0Ludogorec (Bugarska) - Mladost (Crna Gora), prvi meč 2:0Kopenhagen (Danska) - Krusejders (Severna Irska), prvi meč 3:0 Imao sam neku frku i nocas i jutros pa sam i zaboravio na zreb. Par minuta pred zrebanje vidim tu skracenu listu i vec kujem planove kad odjednom iskoci Astra. Iznenadio sam se jos vise od Terze.
El Patron Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Pa preskocili su ih jer njih i niste mogli da dobijete, oni su isli na neke od ovih timova kao i Zvezda
pbg12345 Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Pa preskocili su ih jer njih i niste mogli da dobijete, oni su isli na neke od ovih timova kao i ZvezdaNemoj se dzaba truditi
porucnik vasic Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 +1 a i taj "rsbovski" nacin razmisljana opako smara. U ekipi imaju 8 vihornih brazilaca i 5 stamenih argetinaca. Pa i ekipa koja se takmici u nekoj opstinskoj ligi u brazilu ima 20+ brazilaca, pa je to ne cini konkurentnim za takmicenje u ls То је то, ми немамо Бразилце, али Аргентице, Французе, Габонца, Костариканца, па чак и једног Холанђанина. Ако Лудогорец не можемо да прођемо шта има да уопште дискутујемо о ЛШ. Успут, ово ће да буде провера Грофа као тренера. Да ли уме да постави игру. Нама не треба ништа више него..1:1 и 0:0 у Београду.
Milosh76 Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 (edited) Ovo sa Bugarima nam je prva mec lopta za ulazak u grupe, zato treba pametno odigrati. Ocekujem utakmice kao sa Partizanom, nadam se iz prvog dela prvenstva :D Do utakmice sa njima imamo jos dve, revans u utorak sa Valetom i prvo kolo JSL u petak sa Napretkom. Sanse su nam 50-50 i oni su svakako premija u odnosu na Cehe ili Dance. Inace cene karata za Valetu 500 sever 800 istok 1000 zapad. Sezonska je zakon :misko: Edited July 15, 2016 by Milosh76
kud u maglu Simoviću Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 2007 ako se dobro secam :D. Delim zacudjenost oko prepadanja od Bugara. Koliko se prdelo o ovom timu i njegovom kvalitetu, a sad odjednom tim ispod evropskog proseka predstavlja neprelaznu prepreku. Ako njih ne mogu da prodju, nemaju sta da traze u Evropi, cao zdravo.začuđenost nastupa usled ne verovanja u sopstveni kvalitet, a sve to zbog smešnog takmičenja u kom je izborena lš. ovde može čak da se desi da sudija izbaci igrača posle pet minuta, pa ne retko i da svira penal za protivnika. sve to utiče na nesigurnost. bugari kakva god ispodprosečna evropska ekipa bili u nekoj imaginarnoj prednosti su nad zvezdom zbog tog evropskog iskustva koje imaju. mislim da su vam šanse 50:50, možda bugarske za promil veće isključivo zbog nepotrebnog pritiska koji se stavlja pred ovaj tim da je ulazak u lš gotova stvar
casperbgd Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 (edited) То је то, ми немамо Бразилце, али Аргентице, Французе, Габонца, Костариканца, па чак и једног Холанђанина. Ако Лудогорец не можемо да прођемо шта има да уопште дискутујемо о ЛШ. Успут, ово ће да буде провера Грофа као тренера. Да ли уме да постави игру. Нама не треба ништа више него..1:1 и 0:0 у Београду. Pricaju ljudi u prazno. Ni ja nemam pojma kakav je Ludogorec, ali sam ispratio nekoliko clanaka i video da ova kuknjava kako su igrali sa Liverpulom ili Partizanom nema smisla jer im se od tad skoro ceo tim promenio. Eno ima na Mondu clanak bugarskog novinara o timu. Prosle sezone im se potukle dve vedete na treningu pred ispadanje od Moldavaca. Jednog igraca placaju 80k evra mesecno. Znaci, okej mozda su individualno bolji, ali timski su sasvim moguce go kurac i uskoro cemo se uveriti da li je tako ili nije. Pritom igraju na stadionu koji prima 7500 tako da je puna Marakana sa odlicnim navijanjem imperativ, sto naravno zahteva da se ne izblamiramo kod njih u prvoj utakmici. Sve u svemu, ja sam optimista i jako bih voleo da je Ludogorec srecan zrebom, u sta sumnjam jer smo verovatno bili najjaci tim od nepovlascenih pa ce imati ozbiljniji pristup nego sa Moldavcima. Mada, imajuci u vidu koliko su igraci placeni i da su vecinom Brazilci, vrlo je moguce da ce nas potceniti. U prevodu, karace ih ruzno nasi Argentinci i brat Kostarikanac. Edited July 15, 2016 by casperbgd
Dimitrije Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Zvezda ima Kataia a taj je bolji od svih domacih i bugarskih Argentinaca, Brazilaca i Kostarikanaca. Katai je glavni adut Zvezde i igrac od cije igre zavisi da li ce Zvezda da pobedi. Da je tu Grujic imali bi dvojcu takvih.
Malvo Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 +1 a i taj "rsbovski" nacin razmisljana opako smara. U ekipi imaju 8 vihornih brazilaca i 5 stamenih argetinaca. Pa i ekipa koja se takmici u nekoj opstinskoj ligi u brazilu ima 20+ brazilaca, pa je to ne cini konkurentnim za takmicenje u ls Prestani da se blamiras, leba ti.
Bright Billy Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Ja, sad posle 7-8 piva, cenim da ih dobijamo glat...
kralj Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Zvezda ima Kataia a taj je bolji od svih domacih i bugarskih Argentinaca, Brazilaca i Kostarikanaca. Katai je glavni adut Zvezde i igrac od cije igre zavisi da li ce Zvezda da pobedi. Da je tu Grujic imali bi dvojcu takvih. Morao bi i Hugo da proigra. Ali se slažem, Katai je najbolji Zvezdin igrač bez premca. Sent from my iPhone using Tapatalk
pbg12345 Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Prestani da se blamiras, leba ti. blamiranje je zakljuciti da recenica: "u ekipi nastupa x brazilaca i y argentinaca" ne govori ama bas nista o kvalitetu te ekipe? ili i tebe zulja sto nije ama bas svako na ovom forumu odusevljen rsb "analizama"?
Dimitrije Posted July 15, 2016 Posted July 15, 2016 Morao bi i Hugo da proigra. Ali se slažem, Katai je najbolji Zvezdin igrač bez premca. Sent from my iPhone using Tapatalk I ja se potajno nadam da Ugo okonca golgeterski post. Ali isto tako se pribojavam da ne spada u kategoriju golgetera za jednu sezonu. Takva jednosezonska cuda nisu retka u fudbalskom sportu.
Recommended Posts