Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

dobro, nisam ni mislio da sada imaju isti tim kao 2014., al verovatno su otprilike slicnog kvaliteta, i tada su kupovali strance, kiupuju ih sada, a ne verujem da je razlika u kvalitetu kupljenog prevelika.

meni je bitno da je izbegnut oli, sto zbog kvaliteta, sto zbog cirkusa, ovo ostalo je sve tu negde.

Edited by Nikodije
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobar ce bit duel Valete i Mladosti, ako se Falcone oporavi Maltezani su favoriti

Posted

Njega ceka Lukovic s tonu dinamita

Posted

@katamaran

Nema ljutnje. Samo da prodjemo Valetu i Ludogorec pa cu se uclaniti na rsb. :D

Posted

dobro, nisam ni mislio da sada imaju isti tim kao 2014., al verovatno su otprilike slicnog kvaliteta, i tada su kupovali strance, kiupuju ih sada, a ne verujem da je razlika u kvalitetu kupljenog prevelika.

meni je bitno da je izbegnut oli, sto zbog kvaliteta, sto zbog cirkusa, ovo ostalo je sve tu negde.

Mislis ko mi ovog i proslog leta? :D

Posted

@katamaran

Nema ljutnje. Samo da prodjemo Valetu i Ludogorec pa cu se uclaniti na rsb. :D

ma jebes rsb. Prvi ja ne volim mnogo stvari oko tog sajta.
Posted

Mislis ko mi ovog i proslog leta? :D

eh sad... za razliku od nas, luda suma je vec duze vreme ozbiljan privatni klub, i kupuju se samo ozbiljni igraci godinama.

Posted

Буквално треба закатанчити Мару, преорати терен и добро га осолити.  Каква смо ми постали гомила јадника.

Posted

Буквално треба закатанчити Мару, преорати терен и добро га осолити.  Каква смо ми постали гомила јадника.

U ojadjenoj drzavi, narodu svaki pomisao na uspeh uliva veci strah i podozrivost nego pomisao na neuspeh koji se prihvata kao normalno stanje stvari.

Posted

U ojadjenoj drzavi, narodu svaki pomisao na uspeh uliva veci strah i podozrivost nego pomisao na neuspeh koji se prihvata kao normalno stanje stvari.

Ужас.  Мање се кукало ономад кад је Милан долазио у Београд. 

Posted

Koji Milan? '89.?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

2007 ako se dobro secam :D. Delim zacudjenost oko prepadanja od Bugara. Koliko se prdelo o ovom timu i njegovom kvalitetu, a sad odjednom tim ispod evropskog proseka predstavlja neprelaznu prepreku. Ako njih ne mogu da prodju, nemaju sta da traze u Evropi, cao zdravo.

Posted

terza  :Hail: nikad cuo za astru iz rumunije, mora da je neka greska :D samo ne ludogorec... :D

Posted

Mene Astra iznenadi. Cini mi se da nije bila na onom skracenom spisku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...