Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted

Prolazimo sa po autogolom Terzijeva u obe utakmice

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Moldavci ih izbacili prosle godine.

Edited by Boza_zvani_Pub
Posted

to nije reper, sigurno su ih potcenili

Posted

Preleteo sam ova dva snimka, al ovde mi delovalo da su lezerno usli u mec misleci da ce pobediti bez trcanja. Druga stvar koja mi je zapala za oko je da im bekovi ostavljaju dosta prostora sto moze biti dobra stvar za Kataia i Mucea da sevne dobra kontra.

Posted (edited)

to nije reper, sigurno su ih potcenili

ok da potcenis u jednoj al kad su dve nesto ne stima. Moja procena 55-45% za njih u sansama

Edited by katamaran
Posted

1:1 u prvoj, 3:1 za nas u drugoj

Posted

Ma kakvi. Opraćemo ih. 

Mada po RSB analizi deluje da bi mogli i Barselonu da potcene.

Posted

Ma kakav rsb, ne kacite ih molim vas

Posted

Ma kakav rsb, ne kacite ih molim vas

+1

Posted

Nesto ne vidim da su ih potcenili. Da sam napisao da je analiza sa bilo kog drugog sajta niko ne bi ni provalio odakle je...

Razumem da se hejtuje taj sajt, razumeo bih da sam okacio neki navijacki pamflet al jebena analiza protivnika u Evropi...Kolega ispod sa plusom defintivno treba da me stavi na ignore da mu ne nanosim dusevnu bol postovima koji mu nisu po volji.

Posted

na stranu sve sto rsb jeste, tebi i dalje nije jasno da svako od nas ako to vec zeli  moze sa dva tri klika misa da stigne do tog posta direktno na izvoru?

i naravno da ne bi provalio. ovakvu 1 analizu moze ama bas svako da napise

Posted

Po toj inteligentoj logici ne treba nikad prenositi vesti sa bilo kod portala ili medija kad svako od nas moze da ode direktno na izvor.

Apsolutno mi ne pada na pamet da dozvolim bilo kome da mi uredjuje sta cu da pisem a posebno mi ti neces odredjivati. 

Slobodno klikni report pa nek me banuju. Midla cu da ispostujem pa cu da stavljam u spojler sve sto ima veze sa tim sajtom a ti me u zivotu ne zanimas tako da odskakuci.

Posted

Ne može vala svako. Dijagnoze tipa "brutalni vezista oplemenio je ionako paklenu sredimu terena" autentični je rsb senzacionalizam.

Posted

Ne može vala svako. Dijagnoze tipa "brutalni vezista oplemenio je ionako paklenu sredimu terena" autentični je rsb senzacionalizam.

Ma gde je autentičan, to je Ružnalova škola 1/1

Glede ždrijeba™, moglo je i bolje gore. Ako hoćemo da se vratimo na fudbalsku mapu Evrope™, moramo da izbacujemo jače od sebe, bar na papiru. I bilo bi odlično da prođemo Bugare, jer ćemo teško da uradimo nešto u 4. kolu za LE, ako nas baš ne usere.

Posted

i rsb se isprepadao, vidim

sigurno da nisu losi, al ako je krs tim partizana 2014. odigrao egal sa njima dve utakmice (cak bi ih mozda i prosli da nisu dobili crveni karton u revansu), ne vidim zasto mi ne bismo mogli.

Te analize su pisane pre zreba... 

A sto se tice ekipe koja je izbacila Partizan, ona ima veze sa ovim timom koliko i nas tim koji je igrao protiv Kairata... Tu su golman Stojanov, zadnji vezni Djakov i Marselinjo. Mozda i ovaj napadac koji tada nije igrao Junior. A nece ni sada jer je on rezervni spic, ali protiv Mladosti im nije igralo nekoliko igraca. 

"Bugari" imaju 19 stranaca, od cega 8 Brazilaca. Gledao sam pre neki dan protiv Crnogoraca i nikako mi se nije dopala ideja njih da izvucemo. Igraju brzo i igraci su im skoro svi mnogo brzi. Kad to uparis sa nasom odbranom, malo me prodje jeza. Neki APOEL ili BATE bi mnogo bolje legli. Pa cak i Salcburg je meni delovao kao bolji izbor. 

Al sta je tu je. Bugari su favoriti, ali nisu nepobedivi. Naprotiv. 

Najvaznije je da se mi dovedemo u red do prve utakmice sa njima. Do tada cemo imati revans sa Valetom i prvo kolo domace lige sa Napredkom na Marakani. To su jos dve takmicarske utakmice, koje ce morati da nam budu dovljne da tamo napravimo dobar rezultat. Recimo da bi neki remi uz po koji gol u mrezi Bugara bio po meri :) A ako moze pobeda jos bolje :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...