Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Malo imaju veze oni sa susedima , sve stranci .

Igraju lepo ,fino kombinuju ali se mogu proći naravno.

Edited by elementary
Posted

Tradicionalni srpski neprijatelji.

Prolazimo.

Posted

Tute Bugari.

Muski da se odmjere snage pa ko bude bolji, sretniji i spretniji...

Posted (edited)

Gledao sam ih protiv Mladosti , u prvom poluvremenu su bili dobri , baš natiskaju, fino i brzo kombinuju , bekovi su im odlični. Mada je Mladost kanta , prošle godine su ispali u kvalifikacijama tako da će sada biti malo oprezniji.

Bolje prva kod nas  da bude .

Prva tamo izgleda , bljak . Treba nam još vremena da se malo uigramo i bilo bi bolje da kući igramo prvu. Strah me da nas ne napnu u prvoj pored naše odbrane .

Edited by elementary
Posted

Nama pocinje sezona nedelju dana pre njihove.

Posted

od 22 igraca na terenu bice nekih pet srba i bugara

Posted

RSB analiza

ЛУДОГОРЕЦ

Петоструки узастопни шампион Бугарске има намеру да се врати тамо где је био пре две године, а то је групна фаза Лиге шампиона, где се равноправно носио са екипама попут Базела и Ливерпула. Клуб је основан 2001. године и углавном је таворио по нижим лигама у Бугарској. Али од 2010. године креће процват овог клуба из Разграда, кад на чело клуба долази контроверзни бизнисмен Кирил Домушчијев. Лудогорец се експресно пласирао у најјачу бугарску лигу и одмах у првој сезони освојио дуплу круну. Од тад има још четири везане титуле и што би се жаргонским речником рекло, ствара „династију“.

Лудогорец поседује праву легију странаца, чак њих 19. Ту су репрезентаивци Руминије, Бразилци, Колумбијци, Холанђани... Клуб одскаче по организацији, финансијама и систему од осталих клубова у Бугарској па и у региону.

Лудогорец има невероватну ширину и ротацију у свом играчком кадру. На сваком месту имају по два или три врло добра играча.

На голу је први голман бугарске репрезентације Владислав Стојанов који зрачи својом голманском харизмом и искуством. Резерва му је канадски репрезентаивац и бивши голман РадаМилан Борјан.

У задњој линији у формацији 4-2-3-1 десног бека игра Сисињо, Бразилац који је дошао из Сантоса и ради се наравно о јако добром играчу, који као и већина бразилских бекова воли да се убацује у напад, а краси га и одлична физичка издржљивост и игра у оба правца. Он не би требало да се задржава дуго у Разграду и врло лако може да игра у неком јачем клубу на западу. Штоперски пар би требало да чине Козмин Моци и Аргентинац Паломино који је дошао из Меца у овом прелазном року. Јако добар пар штопера, изузетно јаки и паметни дефанзивци, који се одлично допуњују. Испомоћ је и Георги Терзијев који је годинама у систему Лудогореца. Популарна „Луда шума“ поседује у свом ростеру три изузетна лева бека. Први избор јеНатанијел, који је дошао из Атлетико Параненсеа, леви бек којег краси невероватан центаршут и стално понављање у нападу. Друге две опције су португалац Витиња и Колумбијац Брајан Ангуло којег су прошло лето платили 1,5 милиона евра.

Дефанзивни део везног реда држи срце и душа овог тима, Светослав Ђаков, који је задужен за кварење противничке игре. Лудогорец има невероватне опције у везном реду, а то значи да ко год да игра квалитет игре не пада. Поред Ђакова ту су Румун Препелица, Бразилац Саша, најбољи и најопаснији играч МарселињоВандерсон, некада велика нада холандског фудбала Џоди Лукоки. Као појачање у везном реду ове године је пристигао из бразилског Брагантина и Густаво Кампанхаро, бивши играч Евијана и Вероне да додатно појача ионако прејаку конкуренцију у везном реду бугара.

Први шпиц је Румун Клаудију Кешеру, бивши члан Стеауе и румунски репрезентативац, неумољиви егзекутор и најбољи стрелац екипе. Као џокер са клупе улази натурализовани Бугарин Жуниор Каисада.

Све у свему, јако добра екипа коју не бисмо волели да имамо за противника у трећем колу.

Posted

Kukavni bugari...

Al ok, ako njih ne mozemo da prodjemo onda i nismo za mafiosi takmicenja.

Posted

i rsb se isprepadao, vidim

sigurno da nisu losi, al ako je krs tim partizana 2014. odigrao egal sa njima dve utakmice (cak bi ih mozda i prosli da nisu dobili crveni karton u revansu), ne vidim zasto mi ne bismo mogli.

Posted

Da vidimo sada taj naš bunker na gostovanjima protiv solidnih ekipa. Uvalimo im jedan iz kontre i mirni smo. Odbrana će bolje delovati ako Grofara ne postavi Lukovića na 40 metara od gola da postavlja ofsajd zamke.

Jači su od nas sigurno ali kao što rekoh ovo je to leto. Partizan već 2x ispao od njih mnogo bi bilo da i mi sada ispadnemo.

Posted

Mislim da nece biti ni neizvesno sto se tice prolaza- razbice nas.

Gledao sam ih pre dve godine protiv LFC-a, ne znam koliko su menjali tim, ali tad su igrali iznenadjujuce dobro. Zajebani su kao kratko cebe na nepostavljenu odbranu, tako da verujem da Grof nije lud da igra sa visokom odbranom i Lukovicem kao zadnjim.

Posted

Mislim da nece biti ni neizvesno sto se tice prolaza- razbice nas.

Gledao sam ih pre dve godine protiv LFC-a, ne znam koliko su menjali tim, ali tad su igrali iznenadjujuce dobro. Zajebani su kao kratko cebe na nepostavljenu odbranu, tako da verujem da Grof nije lud da igra sa visokom odbranom i Lukovicem kao zadnjim.

Tako isto i onaj Milsami razmišljao prošle godine pa ih izbacio  :s_a:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...