Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted

Ludogorec je proslo ljeto ispao od Milsamija, sto je bilo golemo iznenadjenje.

Ne znam kakvi su sad.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kako ne moze Seltik?

Napravljene podgrupe.

Posted

Ludogorec je proslo ljeto ispao od Milsamija, sto je bilo golemo iznenadjenje.

Ne znam kakvi su sad.

Gledao sam prvo poluvreme protiv Mladosti i deluju zajebano. Bilo 2-0 na kraju, ali je moglo da bude i 10. A pride im nije igralo 4-5 startera. Puni su latino amerikanaca i drugih stranaca. U prvih 11 imaju 2 domaca igraca (golman Stojanov i zadnji vezni Djakov). Imaju brzanjce na bekovima i krilima, zuje ko musice i stalno menjaju mesta igraci u ofanzivnom delu tima. Prava legija stranaca, prilicno su nezgodni. Jedino sto su slabi u realizaciji. Igraju na 1-2 dodira, lopta stalno cirkulise, ali kad treba neko da je mune u gol, nastaju problemi...

Bate je najbolji izbor, ostali su svi slicni - bice blagi favoriti protiv nas, ali nista vise od toga. 

Posted

otpao je najtezi (oli), i najlaksi (seltik), tako da je sada svejedno. ajd da kazemo da je mozda plzen najnepovoljniji, al to su nijanse u odnosu na ostalu cetvorku

Posted

Sa svakim ce biti zajebano ali protiv nikoga Zvezda nije autsajder i tako treba da se postavi pa sta bude.

Posted

Nije ta Viktorija toliki bauk. Gledao sam ih protiv Vose prosle godine. U NS je mogla Vosa da dobije, tamo su ih nakantali. Nisu losi, ali nisu ni nesavladivi. Takodje, oni imaju puno reprezentativaca Ceske, nemaju strance (sem Slovaka, al to je ko mi i CG).  Ne treba zanemariti da su oni bili na EP i da su im glavni igraci verovatno malo umorniji i ispraznjeni posle EP. 

Posted (edited)

@babu

naravno, povoljno je sto imamo puno stranaca, pa nam se nece napuniti gace od nekog bate borisova ili ludogoreca koji su mozda neke velicine u ocima isprepadanih srpskih fudbalera, ali za mucea, ruiza, kangu, vieiru, donalda... oni ne znace bas nista.

Edited by Nikodije
Posted

Aj nek nam je sa srecom pa da izvucemo ovaj BATE

Posted (edited)

Davaj taj Bate da osvetimo komšije a u četvrtom kolu Apoel da opet osvetimo i nas i njih.

Mada ovaj Bate je žilav i dosadan tim, prvensto u jeku, ma ko ih jebe ovo je to leto  :s_a:

Nekako ne bih voleo Kopenhagen, izgledaju baš čvrsti i odlični trkački.

Dinamo uvek ima dobar žreb , useri jedni.

Edited by elementary
Posted

Isto, ja bih radije taj Plzen nego Kopenhagen

Posted (edited)

Plzen out.

Kopenhagen out

Bate out

Ludašuma ili Salzburg

Ludašuma

Edited by elementary
Posted

Ludogorec. Moze da se prodje al moglo je vala i bolje

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...