Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted

Dobro, ja sam ovde jedan od onih kojima je Lukovic zaista preko glave, medjutim u utakmicama gde odbrana ne bude bila na 40 metara, nece ni on praviti toliko gresaka niti ce brzina biti toliko znacajna. Mi jos nismo imali utakmicu gde bismo videli koliko ima smisla da igraju Donald i Le Talek zajedno. Meni deluje da u gostima protiv jacih timova to ima smisla, ali to tek treba videti.

Sto se tice Ibanjeza, iz najmanje dva razloga je dobro sto je on idalje tu. Njegov slobodnjak moze da resi utakmicu poput one protiv Rendzersa kad smo poslednji put imali sanse da udjemo u LS. Druga stvar je atmosfera. Mislim da je bitan sraf dobrog raspolozenja u timu i da bi njegov odlazak ako nista drugo ostavio zal za time sto odlazi.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Sto se tice Ibanjeza, iz najmanje dva razloga je dobro sto je on idalje tu. Druga stvar je atmosfera. Mislim da je bitan sraf dobrog raspolozenja u timu i da bi njegov odlazak ako nista drugo ostavio zal za time sto odlazi.

Da dovedemo Stimca za atmosferu :Jova:
Posted

[loading my gun and aiming towards Moca]

Posted (edited)

Sutra je žreb. Svi nosioci su prethodnih sezona igrali manje-više redovno grupne faze CL i EL. Svaki tim je organizovaniji i iskusniji od nas, skoro svaki ima bolje igrače od nas, svaki ima mane.

Pored igračkih kvaliteta protiv Olympiakosa su svi oni koji ne bi da gledaju cirkus i braćenje dok nas Pirejci tamburaju na terenu. Daleko od toga da nemaju manu, ali ne bih baš ih mi istražujemo. U drugu nepoželjnu grupu spadaju, po meni, Viktoria Plzen, Dinamo Zagreb, Ludogorets, Red Bull i Kopenhagen. Timovi koji su finansijski viši nivo za nas (sem Čeha), našli su odgovarajući način funkcionisanja koji im se isplaćuje. Nije da nemamo šanse, niti su ti timovi bezgrešni, ali... Ako bi Olympiakos doveo braćenje, Dinamo bi bio najava za haos.

Treća grupa timova isto ima neku filozofiju, neki timovi su i bogati, ali se povećava šansa za iznenađenje Zvezde. Celtic, Legija, APOEL i BATE. Celtic je balon koji već nekoliko godina liči na onaj koji treba probušiti. Legija je light verzija Plzena. BATE jaše već godinama po istom receptu (koeficijent + uigranost). Kod APOELA me više plaši vrućina od već sada kao po pravilu veteranskog tima, koji nije za potcenjivanje.

Ko god da dođe nećemo se obradovati, ali sam siguran da se ni nama neće niko obradovati u petak, čak naprotiv. Onda preostaje da se kvalifikujemo u treće kolo i probamo da obezbedimo jesen u Evropi.

Edited by Nemanja Posrbica
Posted

Prolazimo Posrbice. Gledaj žreb i uživaj.

Posted

Prolazimo Posrbice. Gledaj žreb i uživaj.

[emoji214]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Dajte taj seltik, da i nama srbima malo svane...

Posted

Ne moze Seltik. Bate, Ludogorec, Plzen, Kopenhagen i jos neko.

Posted

Može Plzen. To da nam tradicionalno ne leže možeš-misliti baš Česi, jedan je od najglupljih stereotipa koje sport ima da ponudi.

Posted (edited)

Stereotip ili ne, oni nas redovno nakantaju ko taksisti srednjoskolce na malom fudbalu...

Edited by Bright Billy
Posted

Liberec i Slavija? Ne mogu sad da se setim nikog više.

Posted

Nema Seltika, nema lakog protivnika. Bukvalno mi deluje sve jedno ko god da bude jednako je teško.

Posted

Nesto mi govori da čete izvuci Kopenhagen

Posted

Može Plzen. To da nam tradicionalno ne leže možeš-misliti baš Česi, jedan je od najglupljih stereotipa koje sport ima da ponudi.

+1

To i tradicija u sportu.

Slavija Prag izgubila od mocnih Estonaca 3:1.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...