*edited by mod Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Samo da znas da su se i tvoji primili :) Meni se svojevremeno Fofana bas svideo u Siraku i ubedjen sam da ste ga vi pokvarili sa celavim rasistom. U prvo ne sumnjam. Znas i sam da cim se jedni zainteresuju za igraca odmah i drugima postane interesantniji. A za ovo drugo, izgledao je dobro tj brzo u tom dvomecu. Posle se nesto i nije proslavio mada i nije ni dobio sansu kod celavog. Sada je u idaelnom okruzenju da se pokaze pa neka mu je sa srecom.
Jozef K. Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Ja se nadam da Grofara nije vulva kolikom se prikazuje i da će smoći snage da igra sa vezom Donald, Kanga box to box, ili da kažem Grujino mesto od prošle jeseni, a ispred njih Plavšić. Le Talek ili umesto Lukovića, ili na klupu da menja Donalda. Tokom celog proleća igramo loše sa parom Donald - Le Talek i to je tako i juče bilo.
kralj Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Biće i ubuduće. Najveći problem tu je što se na Donalda računa kao na plejmejkera, a ovaj nit je kreativan, nit ima pregled igre, nit je naročiti dodavač. Jedino što se lepo otvara da primi loptu. Juče je napravio dve početničke greške kad je na svojoj polovini gubio loptu u primanju, tako što nije video igrača koji mu je dolazio sa leđa. Meni je utisak utakmice to što je Katai klasa za ovaj tim. Bukvalno je za pobedu bilo potrebno 10 minuta njegove inspiracije. U tih 10 mogao je komotno još neki gol da stane.
adasevic Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 (edited) Prvi macici se u vodu bacaju, ali sam ja prilicno razocaran. Valeta nije bas toliki krs kako mi je delovalo protiv Farana, ali svakako nisu tim sa kojim treba da strepimo za rezultat. Izgleda srecom, nisam gledao prvo poluvreme pa nisam video taj cemer od igre, ali ni ovo drugo, koje je kao bilo bolje nije bilo ni blizu zadovoljavajuceg po meni. I najvecim optimistima (recimo meni) je definitivno jasno da od Lukovica nema leba i da je on cak i protiv ovakvih ekipa macka u dzaku. S druge strane Fibel deluje kao pravo pojacanje i nadam se da ce ovaj Mitrovic konacno da stigne i uklopi se sa Fibelom u zadnjoj liniji. Jos neshvatljivije je bivstvovanje Cvetkovica u klubu, timu, a narocito startnih 11. Petkovic, koliko god da je bio slab prosle sezone, toliko je za ovog zalutalog momka Dani Alves. Desetak puta sam sinoc gledao nasu odbranu gde u liniji stoje 3 igraca, a muceni Fibel pokriva ceo desni deo, a momak koji bi trebalo da pokurije poziciju desnog beka se uopste ne pojavljuje u kadru... Da to bar znaci da ga ima u napadu, pa i nekako, ali tek tamo ga niti ima niti zna sta treba da radi. Dakle Petkovic pod hitno da se vrati u startnih 11 i da se nadamo da ce zdravlje da ga sluzi... Luco je ocito van forme (sto i ne cudi, tek je pocetak jula), pa kad se sve to sabere odbrana nam deluje zastrasujuce. U revansu ce verovatno igrati Petko, a ja bih stavio Rendulu umesto kapitena ali se to svakako nece desiti... Vezni red je enigma. Donald i La Telek su bili uglavnom neprimetni, sa akcentom na ovog prvog. Kanga deluje malo zalutalo, ali puno trci i ima dobar pas. Ne bih njima sudio, jer je realno Kanga tek stigao a oko njega treba sve dda se vrti. Neko rece da se plasi da je mnogo mekan i da ce u JSLu da ga mlate... On je 3 godine igrao rusku ligu, a tamo biju mnogo ozbiljnije nego ovi nasi livadari. ne brinem se ja za taj deo Uostalom imao je jednu direktnu asistenciu kod prvog i lepo izbacio Kataija kod drugog gola... Ono sto jeste lose, a slozio bih se sa posrbicom da je i nedopustivo je da plavsic nije imao mesta ni na klupi. Juce nam je falio bas on. Srnica nisam gledao, jer je zamenjen u poluvremenu. Muce mi se dopao. Brz igrac koji zna sa loptom i ima dobar centarsut... Katai dao gol, imao i asistenciju i realno najvise pretio. Zuti je zasluzio, bez ikakve potrebe. Ono sto sam gledao, verovatno je bio najbolji nas igrac. Bojazan koju sam imao oko Huga, na zalost je biola na mestu. Van forme je, a suvise voli da gnjavi loptu, sto u zbiru daje ucinak od sinoc. Nije dobijao lopte, ali se nije dobro ni kretao... On mora bolje kako zna i ume, jerbo smo u protivnom najebali. Sikima je odradio ono sto je trebalo - turio gol. Ne sme on da nam bude prva alternativa Hugu u svkaom slucaju. Juce nije uspeo da uhvati sjajn pas Kange, a lepo je ispratio akciju kod gola. Od koga je, dovoljno, ali suludo je skupoiti toliko dobrih igraca a onda imati Sikimu u spicu... U principu, desilo se ono sto sam mislio da nece - potcenili smo Maltezane, sto je uz nedostatak uigranosti i forme bilo dovoljno da se malo brukamo i kidamo zivce. Nadam se da je lekcija nucena (i od strane igraca, a i od strane Bozovica), pa da ce u revansu to da izgleda dosta ozbiljnije... Edited July 13, 2016 by adasevic
kralj Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 (edited) Meni vala Valeta delovala tužnije nego što sam mislio. Falkone je bio dobar stvarno, ostali su i individualno i kao tim presmešni. Plavišić će ozbiljnu karijeru imati jedino kao krilo, ali Božović ga očito, kao i Rileta uostalom, seljaka od pozicije do pozicije i verovatno bi ih se i odrekao da klub ne očekuje neke pare od njih. Fibel deluje ozbiljno. Njemu za parnjaka treba iskusni igrač koji ima više u glavi nego u telu, tehniku da iznese loptu, da da dobar pas... Nešto što je Luković na papiru. Nadam se da je Mitar taj profil igrača. Desna strana će nam biti pakao protiv jačih timova. Protiv slabijih Petko može da se šlepa, čak i da bude koristan. edit: Meni onaj Italijan iz Valete deluje kao prevarant koji je u oblandi fudbalera došao da šanira. Edited July 13, 2016 by kralj
gervasius twinkleminkleson Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 (edited) Meni se cini da je problem taj sto smo doveli igrace da igramo na kontre, a Bozovic hoce da igramo sa visokom odbranom i da drzimo loptu. tj, jedan od problema.. Edited July 13, 2016 by gervasius twinkleminkleson
kralj Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Kanga meni baš izgleda kao igrač za uspostavljanje stihijske dominacije i fudbala na posed. Muče mi takođe deluje kao igrač koji se dobro snalazi u polju, ima 1 na 1 igru i dobro se izgleda protiv postavljene odbrane. Jedino mi ovaj Ruiz deluje kao ne naročito tehničko-taktički obdaren brzinac. Mada, meni deluje da su nam minimalne šanse protiv kvalitetnijih protivnika sa ovako postavljenom ruski rulet odbranom.
casperbgd Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 (edited) Da izvucemo Seltik ili ove sa Gibraltara pa da se ne cimamo previse. A kad smo vec pri prizeljkivanju Falkonea, ja bih radije doveo iz Kairata Gouu. On mi deluje kao bolji igrac i koji vise odgovara ovoj igri koju smo igrali juce, Goua je Drogba za Sikimu. edit: ladno je ubacio 48 golova na 59 utakmica u Kairatu Edited July 13, 2016 by casperbgd
Nikodije Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Tokom celog proleća igramo loše sa parom Donald - Le Talek i to je tako i juče bilo. i meni se cini da ovo, zasad, nije najsrecnija kombinacija, barem za ovaj nivo protivnika (jsl, valeta), al cenim da ce oni doci do izrazaja kada stupimo na malo vecu scenu (recimo vec u trecem kolu) i kada ce nam biti potreban jaci defanzivni blok
katamaran Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 A kad smo vec pri prizeljkivanju Falkonea, ja bih radije doveo iz Kairata Gouu. On mi deluje kao bolji igrac i koji vise odgovara ovoj igri koju smo igrali juce, Goua je Drogba za Sikimu. edit: ladno je ubacio 48 golova na 59 utakmica u Kairatu Tako mozes i Mesija da prizeljkujes. Covek vredi dva miliona i igra za neuporedivo bogatiji klub od naseg. Falkonea bi dobili za 50-100k ako uopste ima neki cvrst ugovor sa Valetom.
Nikodije Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 nemojmo da dovodimo svakog rekreativca koji napravi neki potez protiv nas. pride tesko da nam je to najslabije mesto u timu, sto se videlo i juce
Nemanja Posrbica Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Luković ni posle sinoćnjeg meča nije samokritičan. Božović disciplinuje sve samo ne njega koji je najslabiji igrač Zvezde u 2016.. Nisam toliko razočaran IIp, igrali smo kako sam očekivao, prvo je bilo problem. Ne smatram da je to bilo ni do neuigranosti koliko do toga što nam se tim zaista jako sporo prilagođava protivnicima, igrali kod kuće ili na strani. Puno mečeva smo i prošle godine rešavali dominacijom u IIp. Mislim da nije do motivacije, već jednostavno tim se sporo prilagođava. I u prošloj polusezoni je bilo jasno da Donald i Le Tallec ne služe ničemu zajedno na terenu kada treba da se napada konstantno. Njih dvojica ne mogu da pokriju sve greške koje se načine, ni pojedinačno ni zajedno. Odbrana mora da se popravi, do tada se treba igrati na gol više. Mislim da je to naveo i Pančev u intervjuu povodom 25 godina od Barija. Zvezda igra kući sa dva defanzivna vezna i jednim centralnim (Grujićem, sada Kangom). Previše se oslanjamo na Katija u tim situacijama. Bez želje da omalovažim La Vallettu, mislim da je Zvezda prošla ovaj dvomeč, koga god da izvučemo igraćemo drugačiji fudbal. Fudbal na koji se nismo mogli pripremati.
porucnik vasic Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Ја мислим да у Јевропи њих двојица и Канга могу да функционишу врло добро јер ће Грофара да се максимално заблиндира. После ове утакмице убеђен сам да би Риле био ок замена за Ибањеза већ сад и да је Аргентинац већ требао да буде у Турској а Португалац у Француској. Ја бих и Рендулу пре Лулета у 11 Sent from my iPhone using Tapatalk
Dimitrije Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Nisam siguran da bi blindiranje pomoglo jer u odbrani ima najvise slabih igraca (losi bekovi, los stoper). Gol ce da prime koliko god se trudili. Bolje je da igraju ofanzivnije, na gol vise, nego na nereseno. Zbog toga Plavsa treba da igra, bar na domacem terenu, a ne dvojca zadnjih veznih.
kralj Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 Blindiranje se ne šteluje odbranom na 40 metara od gola Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts