Dimitrije Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Taj Falkone je izgledao dobro protiv slabe Zvezdine odbrane. Nisam siguran da bi bio tako dobar protiv odbrane nekog boljeg tima.
harper lee Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Taj Falkone je izgledao dobro protiv slabe Zvezdine odbrane. Nisam siguran da bi bio tako dobar protiv odbrane nekog boljeg tima. Onakav volej ulazi protiv svake odbrane. Problem sa Falkoneom nije to sto ne zna vec to sto je nasao sebi laganu tezgu za ladjenje, brckanje u Sredozemlju i povremenu setnju po terenu, tesko da njega zanima fudbal koji mora da se igra ozbiljno. Covek je istegao misic dok je gubio trku za loptom protiv najsporijeg igraca koji je ikada zaigrao u Zvezdinom dresu, hronicno nespremnog veterana. On ne bi preziveo pripreme kod nas a kamoli takmicarsku utakmicu.
katamaran Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 (edited) 99% igraca bi se polomilo kad bi samo pokusali ovakve makazice koje je covek poslao u raslje sa 16 metara (01:36) Voleo bih da ga vidim kod nas. Edited July 12, 2016 by katamaran
harper lee Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 99% igraca bi se polomilo kad bi samo pokusali ovakve makazice koje je covek poslao u raslje sa 16 metara (01:36) Voleo bih da ga vidim kod nas. Tebi Dzajic neki rodjak? I on je tako voleo da kupi svakog igraca koji nam da gol, pa smo na kraju zavrsili tako sto smo dali grdne pare za Onjila.
Aleksandar88 Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Na stranu sto mi se uopste ne dopada to dovodjenje igraca koji nam daju gol, ali zar Onjilo nije posle odlaska na pozajmicu imao dobru sezonu na Kipru ?
katamaran Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Svideo se meni ovaj Falkone jos pre tekme. Bacio sam pogled na yt kad je bio strelac u obe tekme u prvom kolu. Sa onim makazicama me je definitivno kupio a i veceras je pokazao da ima stofa.
harper lee Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Svideo se meni ovaj Falkone jos pre tekme. Bacio sam pogled na yt kad je bio strelac u obe tekme u prvom kolu. Sa onim makazicama me je definitivno kupio a i veceras je pokazao da ima stofa. Ma, zna on da igra, pokazao je to i sinoc protiv nas, ali ne treba sad praviti ne znam kakvog igraca od njega. U toj akciji kad se povredio njega je pretrcao 1 Aleksandar Lukovic, pa ti vidi. A te makazice ne znace ama bas nista osim sto su atraktivne za lozenje, sto puta je veci fudbalski statement gol koji je nama dao. Svi ti akrobatski sutevi su pola znanje a pola slucajnost, nema klinca koji je pojurio za loptom da ih nije pokusao.
harper lee Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 U poredjenju sa Orlandom i Sikimom je Batistuta. U poredjenju sa njima dvojicom i ja sam Batistuta. Nama za neke ozbiljnije planove umesto Huga treba bolji igrac od njih trojice.
katamaran Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Cenim da ga je Lukovic pretrcao upravo zato sto se povredio. Ume on ponekad da bude brzi od ranjenog puza i frisko povredjenih igraca. Bilo bi zanimljivo videti Falkonea protiv ozbiljne odbrane a siguran sam da bi se nadavao golova u nasoj ligi kad bi dobio minute. Sigurno kosta smesno malo tako da bi rizik bio minimalan.
harper lee Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Cenim da ga je Lukovic pretrcao upravo zato sto se povredio. Ume on ponekad da bude brzi od ranjenog puza i frisko povredjenih igraca. Bilo bi zanimljivo videti Falkonea protiv ozbiljne odbrane a siguran sam da bi se nadavao golova u nasoj ligi kad bi dobio minute. Sigurno kosta smesno malo tako da bi rizik bio minimalan. To me i odbija od njega, decko ne igra preko sveta pa da ga niko nije gledao a u najboljim je igrackim godinama. Bar bi neku seriju B trebalo da moze da zabode.
katamaran Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 (edited) Definitivno cudna prica. Pre ovoga je valjda igrao u Cileu i to jos nekako al kako zavrsi na Malti... Svojevremeno nismo hteli ni da pogledamo igraca koji nam je nudjen za 50k pa ga komsije uzese za 60 pa nam decu pravio. Bio je nesto mladji al sa 24 godine nije dogurao dalje od Zrinjskog. https://en.wikipedia.org/wiki/Lamine_Diarra Edited July 12, 2016 by katamaran
*edited by mod Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Ala ste zapeli za tog Malteskog Sokola, ako neko dojavi upravi ima da ga na kraju i dovedete sto automatski znaci da mu ne gine Javor ili u Vosa u sezoni posle. Ali dobro valjda svako mora da ima svoga Fofanu.
katamaran Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 (edited) Samo da znas da su se i tvoji primili :) Meni se svojevremeno Fofana bas svideo u Siraku i ubedjen sam da ste ga vi pokvarili sa celavim rasistom. Edited July 12, 2016 by katamaran
Recommended Posts