Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted

to je jedna utakmica, u toj sezoni smo imali 5 stranaca, sezonu prije 8.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ispravi me ako grešim, ali od nosioca samo evandro i borha

Posted

Nebitno, svi koji su dovedeni dovedeni su da igraju, to sto se ispostavilo da ih je pola krs, da se Pachevo razbio itd, druga je stvar. 

Mislim, meni je citava rasprava smijesna. Tvoja ideja je da treba da osnova budu nasi igraci, ali takvi ne postoje a da su dovoljno kvalitetni. A kada se pojave rjetki koji jesu, nema sanse da ih zadrzimo duze od godinu ili dvije [ako ne odu vec kao omladinci]. Mi treba i dalje da dovodimo najvece talente ali da se samo na to oslanjamo nije realno, tim prije sto nama rezultati trebaju odmah a ne za nekoliko godina. Pri tom, stranci koje imamo su mahom vrlo dobri

Posted

Ispravi me ako grešim, ali od nosioca samo evandro i borha

...i Kadu.

Posted (edited)

Ne postoje dok god im ne daš šansu da postanu ali nebitno. Nisam rekao da se oslanjamo samo na njih, ali da im pružimo prioritet i istrpimo malo kad treba - da, definitivno.

Sad ne znam dal je moja ideja sa pojačavanjem ugovora im baš toliko nerealna za zemlju srbiju, ali to nije neka topla voda. Mnogi su dobacili do solidnog evropskog nivoa baš tako. Pre bih svakako tako "rizikovao" nego sa 16 novih igrača svaki prelazni rok.

Edited by Ruxin
Posted

Sve bi to o strancima bilo ok kada bismo mi dovodili njih za milion i vise evra uz godisnje plate od bar pola miliona a onda ih prodali i bili u minusu za plate. Mi trenutno dovodimo igrace bez obestecenja za plate do 300k evra. Skuplje smo platili Srnica, Plavsica i Milosevica. Lepa je ta zelja da se dovode talenti u Zvezdu, ali zasto bi iko prodao Zvezdi svog talenta za neki procenat bez obestecenja kada ih mogu prodati u razne lige? Mi talente mozemo da dovedemo jedino kao sto smo Racica, da neko snimi klinca dok ima 16 godina i ponudi mu ugovor. Ovo ostalo su obicna mastanja. Nije srpska liga neka iranska pa da igrace niko ne skautuje, ne igraju za mlade reprezentacije itd. 

Da osim Racica smo uspeli da izvucemo i ovog Vucicevica na konto greske u ugovoru, za koju ne znam kako je resena i da li su uspeli da ga registruju. Dakle i tu radi uprava sasvim okej.

I jos jedna stvar, do skoro smo dovodili te strance iz nase lige, ili crnogorske, koji su takodje nesto kostali i kostali vise od Ruiza kojeg cemo, ako sve bude kako treba, prodati za bar 2 miliona.

Posted

Zato i kupujemo strance, da ako ne uspe instant ulazak u grupe LE/LS, da probamo sledece godine kad se uigraju.

Zamisli situaciju da vezni red Donald, Poletanovic, Kanga, Ruiz, Srnic i Vieira odigraju jos godinu dana ZAJEDNO. Da se u januaru kupi stoper koji se uigrava sa Fibelom 6 meseci i da namolimo Ninkova da potpise na godinu i po dana.

Onda nam sledece kvalifikacije docekaju Manojlovic - Ninkov, Fibel, NOVI STOPER, Ristic - Donald, Poletanovic - Kanga, Ruiz Srnic - Vieira. Kakav bi to tim bio posle godinu dana igranja zajedno?

To su 2 pojacanja u odnosu na ekipu koju imamo sada, ako racunas Manojlovica to je 3 igraca! Na klupi kao 12 igrac Plavsic, pa onda Babunski, Racic, Mouce, neki novi centarfor kao zamena za Vieiru... i tako to.

Posted

Lepa je ta zelja da se dovode talenti u Zvezdu, ali zasto bi iko prodao Zvezdi svog talenta za neki procenat bez obestecenja kada ih mogu prodati u razne lige?

Pošto sam smorio brutalno sa 3M, uzeću ovaj put rajkovića za primer - što nam je jagodina prodala njega? Prodaće svako osim voše i očigledno partizana, ako je verovati dosadašnjem iskustvu. I to su igrači koje mi moramo da kupimo i guramo.

I lepa je ta ideja da se dovode igrači za džabe a prodaju za milione, ali prilično sam siguran da nam je to prvi put u istoriji pošlo za rukom sad sa ibanjezom

Posted

samo da vratimo Ninkov Paju pa da se upali mašina...

Posted

ma uopste nije stvar u stranim ili domacim igracima, jer imas donalda, uga i ibanjeza, al imas i parkera, matosa i brazilskog stopera. kao sto imas kataia i plavsica, koje potiru lukovic, trofej i sikima...  

rasprava se povela zbog cinjenice da nam se ekipa raspala u najbitnijim utakmicama jer je bozovic opet usro motku u pripremnom periodu a svi su ocekivali da cemo ove godine u toj jebenoj evropi ipak odigrati malo bolje nego prethodne. jasno je od starta bilo da cemo morati da igramo sa nekim klubom koji ima veci budzet od nas i ne shvatam sta im je bio plan? najlakse je reci, oni imaju skuplje igrace, nemamo mi tu sta da trazimo. jbg, nemojte onda ni da igrate, premerite budzete pre utakmice i sta se koji moj cimamo...

Posted (edited)

Ma ja vodim neke tamo ideološke rasprave, jer imam pametnija posla pa valja izbeći. :) Ono fazon, kako da u teoriji naš klub dobaci do igračkog nivoa da kad mu zapadne taj ludogorec ne spustimo odmah gaće jer su platili brazilca 2 miliona. Na sakupljanje besplatnih stranaca teško (edit - zapravo je nebitno dal su stranci, čitaj besplatnih igrača), to je teza koju kao zastupam.

Ali generalno su to prilično prazne priče i ti si bili skroz u pravu za sve to što veliš

Edited by Ruxin
Posted

ma uopste nije stvar u stranim ili domacim igracima, jer imas donalda, uga i ibanjeza, al imas i parkera, matosa i brazilskog stopera. kao sto imas kataia i plavsica, koje potiru lukovic, trofej i sikima...  

rasprava se povela zbog cinjenice da nam se ekipa raspala u najbitnijim utakmicama jer je bozovic opet usro motku u pripremnom periodu a svi su ocekivali da cemo ove godine u toj jebenoj evropi ipak odigrati malo bolje nego prethodne. jasno je od starta bilo da cemo morati da igramo sa nekim klubom koji ima veci budzet od nas i ne shvatam sta im je bio plan? najlakse je reci, oni imaju skuplje igrace, nemamo mi tu sta da trazimo. jbg, nemojte onda ni da igrate, premerite budzete pre utakmice i sta se koji moj cimamo...

Takva ocekivanja su bila prilicno neosnovana i bazirana na cinjenici da je Zvezda jednu sezonu dominirala u JSL.  Tim je igrao prilicno dobro u prvoj utakmici u Razgradu, ali se i tada videlo da je Ludogorec kvalitetniji tim.  Ja sam posle te utakmice bio prilicno pesimistican za revans jer Ludogorec nije pruzio maksimum na prvoj utakmici dok Zvezda jeste.  U drugoj utakmici Ludogorec je dodao gas i to je bilo dovoljno da eliminise Zvezdu mada je rezultat visio u vazduhu do pocetka produzetaka.  U odnosu na Kariat, Zvezda je odigrala mnogo bolje protiv Ludogoreca koji je kvalitetniji klub od Kariata.  Prema tome pomak je napravljen, ali nedovoljno za prolaz u naredno kolo.  To sto ima mnogo Zvezdasa koji smatraju da je Zvezda imala kvalitet da izbaci Ludogorec a da je samo Bozovicevo neznanje dovelo do drugacijeg ishoda je stvar teoretisanja i nagadjanja.  Praksa je takve teorije opovrgla.

Posted (edited)

http://youtu.be/a4FW-ImOTog

:lolol:

Kakva kontrola lopte. Kompletan danasnji Zvezdin vezni red bi istegao ligamente ili povrijedio primicac da ovo pokusa.

Edited by MiddleClass
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...