Strahan Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Bice klanje za titulu svakako, jer nece biti +32 ove godine, sto znaci kad se podele bodovi, moze svasta da bude. jel se i dalje dele bodovi u po? nesto je pricao vlada bulatovic o tome na areni pred pocetak sezone ali ga nisam ispratio
Milosh76 Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 (edited) Pravilo ne moze da se menja na kraju sezonu za novu sezonu. Ako donesu tu odluku u okvitu sezone 2016/17 bice primenjeno na 2017/18 Edited August 19, 2016 by Milosh76
ZokiAsov Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Bice klanje za titulu svakako, jer nece biti +32 ove godine, sto znaci kad se podele bodovi, moze svasta da bude. Ako, hipoteticki, budemo imali +10 pre plejofa, to je samo 5 bodova prednosti, sto znaci 2 poraza ili 1 poraz i 2 neresena. A do kraja avgusta ce otici i Katai i Vieira, to je sigurno, samo se nadam da nece prodati Donalda, jer je on kicma ove ekipe. Meni se nesto cini da je on igrao povredjen protiv Italijana, bas se slabo kretao, nije imao dobar pas i napred ni nazad... Manojlovic je u Backoj na pozajmici Golman Fudbalskog kluba Crvena zvezda Filip Manojlović narednih šest meseci provešće na pozajmici u novom superligašu Bačkoj, rečeno je novinarima u klubu. Gotivim te sto si grobar, al si nerealan. Imace cigani opet neki ludi nepobedivi niz, posle ovih evropskih izdanja, sta im je ostalo nego da jure novi rekord.
gervasius twinkleminkleson Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Ako ostanemo u pribliznom sastavu, titula realno ne bi smjela da dodje u pitanje, dosta smo jaci od konkurencije. S tim sto, naravno, nece biti 30 bodova prednosti. A i nadam se da nece, citavo proljece smo igrali prijateljske utakmice, ne valja ni to
Apollo Creed Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Цене карата за Сасуоло: Север - 800 рсд;Исток - 1200 рсд;Запад - 1500 рсд;Вип1 и Вип 2 - 3000 рсд;Вип Галерија - 4000 рсд; :0.6:
adasevic Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 (edited) Preziva se Le Tallec iliti Le Talek. Pazi kad nisam uopste ni konsttovao da sam ga prekrstio Edited August 20, 2016 by adasevic
Bright Billy Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 Цене карата за Сасуоло: Север - 800 рсд; Исток - 1200 рсд; Запад - 1500 рсд; Вип1 и Вип 2 - 3000 рсд; Вип Галерија - 4000 рсд; :0.6: Ocekujem jaku posetu, na nivou prvog meca...
Babu Bhatt Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 (edited) Ako odigraju ozbiljno izbusice nas ko sir, 3 klase su bolji realno. Zato Radnik ima da strada. Edited August 20, 2016 by Babu Bhatt
Miljenko Posted August 20, 2016 Posted August 20, 2016 To i ja mislim. Sutra barem petarda protiv Radnika, a onda će ovi da nas ružno karaju.
MiddleClass Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Prolazimo Sasuolo petardom! Strijelci Ica, Bogdanov x3 i Savija.
MiddleClass Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Krivo mi je sto je Grof popustio pod pritiskom javnosti i umjesto Kataia u spicu stavio Huga i umjesto LeTaleka stavio nejakog Poletanovica, a mrtvog Francuza gurnuo na stopera. Dosta je to bolje izgledalo protiv Ludogoreca sa opreznijom formacijom. Ali jbg popustio je forumskim belerinama i stavio "najjaci tim".
Nikodije Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 (edited) sasuolo je bolji tim od ludogoreca, zato je tada izgledalo bolje za nas, tj manje lose. uzgred, citam juce grofovu izjavu, kaze "bili smo umorni, zato smo lose izgledali u italiji". kakvo cudo nevidjeno da ti je ekipa nespremna i umorna kada si je sam spremao. Edited August 21, 2016 by Nikodije
Pokojni Ruxin Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 Inače smo protiv ludogoreca na papiru imali taj kangin crven i izboren produžetak, pa mislim da jedan jedini čovek nije izašao sa stadiona kunući sudbinu kletu i koliko nam je malo falilo. Prilično smo svi bili smoreni činjenicom da su ovi očigledno duplo bolja ekipa, i da je njihov prolaz i više nego zaslužen i logičan. Daleko je to bilo od dobrog
Nikodije Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 (edited) mene zanima kojim putem ce klub krenuti u neka buduca evropska iskusenja. vidimo da ova trenutna strategija ima svoja ogranicenja- kupovina nekih instant, krajnje sumnjivih stranaca i oslanjanje na njihovu magiju ocito ne daje rezultat. nadam se da ce neko skoknuti do kosarkaske sekcije da se raspita, da ih pita kako su uspeli da udju u top 8 evrolige sa samo tri stranca. neka pokusaju da iskopiraju neke osnovne postulate na kojima pociva kosarkaski klub. trener radnik, a ne sarlatan kome se pricinjavaju goveda i balerine, odlican kondicioni trener, strpljiv rad sa mladima i njihov napredak iz godine u godinu, kupovina malog broja dobro probranih stranaca... Edited August 21, 2016 by Nikodije
Miljenko Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 To sa kosarke je nemoguce preslikati na fudbal. U Evropi se u fudbalu, okrece mnogo vise novca, samim tim je i razlika u kvalitetu ekipa, neuporedivo veca.
Recommended Posts