Bright Billy Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 6. I u domacoj ligi igra ko kako hoce, al utakmice dobijaju na individualni kvalitet. Taktika je za njih spansko selo.
Meazza Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 6. I u domacoj ligi igra ko kako hoce, al utakmice dobijaju na individualni kvalitet. Taktika je za njih spansko selo. Ovo spada pod 1.
ljakse Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 (edited) ili 2, ili kombinovano. ako je pod 1, onda nas je baš usralo da iz svakog dela sveta pokupimo ponekog takvog, to se retko viđa. u svskom slučaju, zanimljivo je videti da su srbija i boston jedina mesta na planeti gde se trener apsolutno abolira od krivice, kad ekipa na 7 vezanih bitnih i jačih tekmi igra potpuno nepovezano, bezvoljno i bezmudo. Edited August 19, 2016 by ljakse
kud u maglu Simoviću Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 (edited) ... Edited August 19, 2016 by kud u maglu Simoviću
Bogotac Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Ova izjava je takvo pisanje po navijacima,ali neka,sve smo zasluzili
Babu Bhatt Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Da je Valeti bio jedan Sikima, mogli su fino da nas otresu i postede ovih muka.
Segundo Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Na par strana se razvukla priča o kondicionim trenerima, za i protiv, pa bih se kratko nadovezao, iako je to jedna od poslednjih stvari koje bodu oči nakon sinoćne prejadne utakmice sa naše strane. Da, imali smo pred očima primer Le Taleka protiv Bugara gde je ispustio dušu, ali generalno mislim da ne stojimo loše na tom polju i što neko reče, mi redovno u drugom delu rešavamo mečeve. Imamo mi mnogo većih problema, a većina je već apsolvirana na prethodnim stranicama. Mišljenja sam da tim MORA imati kondicionog trenera, svaki ozbiljan tim ga ima. I ako se ne varam kompletna naša omladinska škola radi pod nadzorom Radakovića, pričao je Mladenović skoro o tome. Svaka kategorija ima po jednog trenera. Stoga, ne znam zašto je Božović iskakao sa tom izjavom gde neće da mu bacač koplja sprema fudbalere, tim pre što mu je upravo jedan bivši atletičar, a danas jedan od najboljih stručnjaka Srbije na polju kondicije, Dejan Ilić, bio pomoćnik u Rusiji (kada je fudbal u pitanju, radio u Partizanu, reprezentaciji, Valensiji sa Đukićem, profesor i jedan od osnivača udruženja kondicionih trenera Srbije). Isti taj čovek skoro priča o tome da u mnogim našim klubovima fudbaleri u bukvalnom smislu ne znaju da trče pravilno i da upravo zbog toga ljudi iz ove branše, ali i atletike moraju imati mesto u fudbalskim ekipama, jer ih mogu naučiti, a to naučno i kontrolisati. I još da dodam da Bata Radulović ne radi klasičan posao kondicionog trenera, već se bavi oporavkom. Eno vam njegov profil na Instagramu i stare metode, kako ih zove. [emoji4] Sent from my SM-G900F using Tapatalk
adasevic Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Iako nemamo kondicionog, to nam nije najveca muka. La Telek jeste uzasan i ne moze da dise na pola meca, ali on je i te Grofove pripreme propustio zbog neke upale. Mnogo veci problem je nedostatak koncepcije i igre, a rekao bih i taktike. Pre 15tak godina kad je za nas igrao Haminu Draman (tj. kad je stigao) secam se kako sam na poslednjoj utkamici pred pocetak prvenstva (sa Radom na Mari, ne znam sto su to prestali da praktikuju) gledao kako ga valjda Zenga uci da trci iza ledja krilu i da se otvara uz linuju. Ovaj je to toliko bukvalno shvatio da se par puta vracao i po 5-6 metara da obidje svog saigraca pa onda kretao u pun sprint. Ceo stadion se lepo nasmejao tada, ali kad se setim toga i pogledam ono sinoc gde nasi bekovi i krila trce bukvalno paralelno jedan sa drugim i gotovo ni jednom krilo ne da loptu beku kad ga ovaj prodje i otvori se po strani. Tranzicija lopte je uzasna. Kada je tu Kanga, on svaku loptu carini i malte ne svaka druga lopta mora njega da pipne. Kad njega nema, onda nema cak ni tog jednog pasa u sredini... Nemamo ni jednu uigranu prepoznatljivu akciju, sve se svodi na individualni kvalitet sto pije vodu u JSL, ali na zalost samo tamo, a nismo opasni ni iz prekida. Delom sto centarsutevi nisu nesto previse upotrebljivi, a delom sto nam je kretnja kod prekida slaba. Imamo visoke igrace i umesto da nam to bude velika prednost, mi smo tu potpuno bezopasni... Mi moramo da dovedemo bar jednog stopera do kraja avgusta, da se zahvalimo Lunetu, da se izaberu dvojica startnih stopera koji ce da igraju bar do zime zajedno, da se rasproda ono sto je predvidjeno za prodaju i da svi koji ostanu znaju da su tu i da ne idu nigde. Plasim se da cemo umesto toga da nastavimo da gledamo gomilanje igraca po pozicijama, a da ce i pored te gomile opet igrati Sikima i verovatno jos neko poput Sikime...
Milosh76 Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Da li je tacno da ce pokusati da vrate Stojanovica sa pozajmice?
Bright Billy Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 on je na dvojnoj registraciji, ako treba tu je.
Nikodije Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 ako pricamo o stojanovicima, bolje da vrate slavisu. ako vec ne moze robi.
Bright Billy Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 ako je moguce, uvaliti negde i kahrimana pa da onaj mali manojlovic dobije sansu.
Pokojni Ruxin Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Ma nerealna je priča o smeni trenera, a sad je već i kasno. Grof će da ode otprilike kad doživimo isto ovo i sledeće godine, samo se nadam da ćemo tad iskoristiti priliku da dovedemo nekog graditelja, nismo mi junajted pa da kupujemo instant uspeh
Recommended Posts