Nikodije Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 grof je lose spremio ekipu, doveo losa pojacanja u poslednja dva prelazna roka, a tamo gde je ocigledno skripalo nije doveo nikog... jbg, nije jeres ako se to kaze. i protv valete se vec videlo da to nije to, da ima previse rupa, i da nece ici kada dodju ozbiljne utakmice. robi vrati se :(
Apollo Creed Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 robi vrati se :( Posted by Dimitrije on 26 July 2016 - 19:55:56 in Fudbal Dajte bre, kakav Robi. Nije Bozovicu ni prici.
ljakse Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Da je tim uigran ne bi se pričalo o lošem treneru? Kakva mudrost, sunce ti jebem... +1000 plus, da smo samo malo više izbacili Ludogorec, ne bi sad pričali o blamaži protiv žabara :(
kud u maglu Simoviću Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Ma mi pricamo ovdje o dobijanju, koliko, 2 do 3 utakmice da bi se uslo u grupnu fazu nekog od takmicenja. Ne treba zato niti ludacko bogatstvo niti spektakularna omladinska skola. Sa ovim sto Zvezda ima se moze i te kako uci - naravno, zavisi i od protivnika, mi smo igrali protiv 2 objektivno jace ekipe, ali ni jedna od njih nije nepobjedljiva, naprotiv. pa šta je falilo? trener? dobar skauting? kondicioni? sd? ili boginja sreće nije bila na našoj(vašoj) strani mislim da je u pitanju sistem koji se gradi, neki miks onog maminjovog i ovog u komšiluku sa druge strane brda. ulazak u evropu će biti puka sreća ukoliko se ozbiljnije ne poradi na sopstvenoj omladinskoj školi. tim od 8 diskutabilnih stranaca će teško to postići jer će se uvek naći neki kontraverzni bugarin/kazahstanac/ko god sa više para i boljim strancima
Dimitrije Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Ma mi pricamo ovdje o dobijanju, koliko, 2 do 3 utakmice da bi se uslo u grupnu fazu nekog od takmicenja. Ne treba zato niti ludacko bogatstvo niti spektakularna omladinska skola. Sa ovim sto Zvezda ima se moze i te kako uci - naravno, zavisi i od protivnika, mi smo igrali protiv 2 objektivno jace ekipe, ali ni jedna od njih nije nepobjedljiva, naprotiv. Pod uslovom da se taj tim brusi u utakmicama u kojima je deo rivala bar pribliznog kvaliteta onima koji poseduju timovi koji igraju u 1.i 2. kolu evropskih kvalifikacija. Na zalost, rezultati srpskih klubova u evropskim kvalifikacijama pokazuju da JSL nema kvalitet gde bi ambiciozniji klubovi imali priliku da dostignu nivo kompetativnosti potreban za Evropu.
casperbgd Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Da je tim uigran ne bi se pričalo o lošem treneru? Kakva mudrost, sunce ti jebem... Normalno, Veliki Flegma je uvek tu da jednom recenicom dokaze ironiju sopstvenog postojanja. Zaista mora biti da je rec o trenerskoj krivici ako su Ludogorec i Sasuolo uigraniji od tima koji dovede igraca poput Ruiza i stavi ga u prvu postavu dok Sasuolo dovede Matrija i bez problema ga ne registruje jer racuna da mu trenutno pojacanje nece dovesti do povecanja kvaliteta. Kada Zvezda bude zadrzala kljucne igrace nekoliko godina kao sto to rade ova dva tima, onda mozemo da govorimo o trenerskoj krivici u vezi uigranosti. Kad vam se vec digla patka na Grofa mogli ste da uputite mnogo bolju kritiku buduci da je i sam izjavio da igraci nisu igrali ono sto je od njih trazio. To je mesto za kritiku, uigranost je u najvecoj meri stvar novca i uprave.
Bright Billy Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 ako pored njih zavaljamo i donalda i le taleka, biće problem i titula. Daj bobe da neko odvede le taleka, posto on bukvalno nicemu ne sluzi. Jbg, rezervnog DMa mozes i iz javora da dovede. Donald je potpuno druga prica. Bez njega bi se ovaj tim raspao i u domacem prvenstvu. Za njega iskreno mislim da je ubedljivo najbolji medju ovim strancima koji su trenutno tu.
Bright Billy Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 pa šta je falilo? trener? dobar skauting? kondicioni? sd? ili boginja sreće nije bila na našoj(vašoj) strani Najludje od svega je sto smo mi i sinoc i protiv bugara imali srece.
keitel Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 ulazak u evropu će biti puka sreća ukoliko se ozbiljnije ne poradi na sopstvenoj omladinskoj školi. tim od 8 diskutabilnih stranaca će teško to postići jer će se uvek naći neki kontraverzni bugarin/kazahstanac/ko god sa više para i boljim strancima Prošla su vremena kada su klubovi mogli da gledaju na omladinsku školu kao na grupu zlatnih koka nosilja. Primjeri Grujića, Pantića i Živkovića to potvrđuju - iole talentovan klinac neće da se zamajava sa pohlepnim blizancima kada mu posrednici više nisu potrebni. U tom kontekstu imaš dvije mogućnosti, da igraš na kartu diskutabilnih stranaca ili domaće drvne građe koja je tu samo jer nema nikog ko bi mogao da je uvalja negdje preko.
katamaran Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Najludje od svega je sto smo mi i sinoc i protiv bugara imali srece. Protiv Bugara nas santimetri delili od prolaza.
Bright Billy Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Tako i oni mogu da kazu za svaku svoju sansu, a napravili su ih dosta vise od nas.
Nikodije Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Daj bobe da neko odvede le taleka, posto on bukvalno nicemu ne sluzi. Jbg, rezervnog DMa mozes i iz javora da dovede. Donald je potpuno druga prica. Bez njega bi se ovaj tim raspao i u domacem prvenstvu. Za njega iskreno mislim da je ubedljivo najbolji medju ovim strancima koji su trenutno tu. ja sam isto imao veliku dilemu spram le taleka, bio mi je vrlo sumnjiv, medjutim harper ga je hvalio na sva usta u svojim postovima, pa sam poceo da verujem da sa mojim ocinjim vidom nesto ipak nije u redu. no sada sam ipak siguran da je to 1 veliki penis od igraca, kao i mordovijski mu brat fibel. ajd donald je ipak bolji.
ljakse Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Kada Zvezda bude zadrzala kljucne igrace nekoliko godina kao sto to rade ova dva tima, onda mozemo da govorimo o trenerskoj krivici u vezi uigranosti. Kad vam se vec digla patka na Grofa mogli ste da uputite mnogo bolju kritiku buduci da je i sam izjavio da igraci nisu igrali ono sto je od njih trazio. To je mesto za kritiku, uigranost je u najvecoj meri stvar novca i uprave. U odnosu na bitne standardne prvotimce iz prethodne sezone, fali samo Grujić. Kada se ovde pitalo zašto on igra na proleće kada je titula već obezbeđena a on prodat, pominjala se njegova želja da prisustvuje dodeli™. To vreme je moglo da bude iskorišćeno da se uigrava vezni red bez njega, ali nije. Opet, kada se ovde pitalo zašto sada ne igraju uigrani prvotimci iz prošle sezone, rečeno je da igraju novopridošli stranci, zato što su bolji. Dakle, svesno je žrtvovana ta uigranost koju pominješ, i izduvalo se, zato što se Grof nije pokazao kao sposoban da u kratkom roku uigra strance koje je forsirao i doveo. Raspad odbranu da ne pominjem. Sve vreme je svestan kakve rupe ima, i onda dovede pogrešne igrače plus ih besomučno rotira, taman da izgubi svaku moguću uigranu varijantu pred najvažnije tekme u sezoni. Daj bobe da neko odvede le taleka, posto on bukvalno nicemu ne sluzi. Jbg, rezervnog DMa mozes i iz javora da dovede. Le Talek je proćerdan na krpljenje rupa, bio bi on dobar za bar dve varijante u ovoj ekipi. Protiv Bugara nas santimetri delili od prolaza. To ako gledaš samo onu našu jednu šansu, a zaboraviš bugarske.
gervasius twinkleminkleson Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Le Tallec je dobar igrac, cini mi se, za neki klub naseg ranga, ali ne vidim sta konkretno donosi nama u ovom sastavu. Nije strasno ni ako bude malo na klupi, jbg, nece biti ni prvi ni zadnji solidno placeni stranac koji se nije naigrao
Recommended Posts