Bright Billy Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Miljanic nije otisao posle one dve blamaze. ne bi ni bozovic morao da ide da mu se raspad sistema desio u polufinalu kes-a, al mi ovde pricamo o kvalifikacijama za jebenu ligu evrope.
Dimitrije Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Eh, pa Miljan je 1971. imao tim koji je trenirao jos od 1966. i koji je svih tih godina prakticno nije menjan uzd dodatak jos 4-5 odlicnih igraca. Bozovic ima tim koji je na okupu nesto manje od godinu dana, kome su glavni igraci (Grujic, Rajkovic i Jovanovic) otisli u toku tih godinu dana i gde je zamene za njih morao da pronalazi u hodu. Takav tim bi isto prosao onako kao Miljanov tim protiv Jednote kada je Miljan tek poceo da ga pravi. I onda su ga terali da ide, po novinama je vodjena prava hajka protiv Miljana. Srecom Crnogorac je bio dovoljno tvrdoglav i iza sebe imao Slobodana Cosica i upravu tako da je nastavio da pravi tim i da stvori jugoslovenskog fudbalskog giganta na cijim temeljima je kasnije izrastao tim koji je postao prvak Evrope.
Pokojni Ruxin Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Jel slobodan brat kiza? Grofara neće za 3 života dobaciti do one njegove prošlogodišnje alhemije :(
Bright Billy Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Eh, pa Miljan je 1971. imao tim koji je trenirao jos od 1966. i koji je svih tih godina prakticno nije menjan uzd dodatak jos 4-5 odlicnih igraca. Bozovic ima tim koji je na okupu nesto manje od godinu dana, kome su glavni igraci (Grujic, Rajkovic i Jovanovic) otisli u toku tih godinu dana i gde je zamene za njih morao da pronalazi u hodu. Takav tim bi isto prosao onako kao Miljanov tim protiv Jednote kada je Miljan tek poceo da ga pravi. I onda su ga terali da ide, po novinama je vodjena prava hajka protiv Miljana. Srecom Crnogorac je bio dovoljno tvrdoglav i iza sebe imao Slobodana Cosica i upravu tako da je nastavio da pravi tim i da stvori jugoslovenskog fudbalskog giganta na cijim temeljima je kasnije izrastao tim koji je postao prvak Evrope. ok, znaci predlog je da nas u evropi samara ko stigne dok grof ne postane miljan. bas se imamo cemu nadati...
ljakse Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 a i fudbal, odnosi među klubovima i njihovo funkcionisanje su baš uporedivi u 1966. i 2016.
Dimitrije Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) ok, znaci predlog je da nas u evropi samara ko stigne dok grof ne postane miljan. bas se imamo cemu nadati... U redu, ako nemate poverenje u Grofove trenerske sposobnosti, onda nema svrhe da dalje diskutujemo. Ukoliko ste, s druge strane, spremni da mu date bar malo kredita za ono sto je postigao u domacem prvenstvu i na osnovu dugogodisnjeg rada u Rusiji kao pokazatelje da ima potencijal da napravi dobar tim, onda budite strpljivi jos godinu-dve pa ako ne budete zadovolni urucite mu otkaz. Moje "za" za Grofa je bazirano na mom utisku da ima potencijal da napravi napredak u Zvezdi. Imam strpljenje da cekam jos godinu-dve pre nego kazem da je greska sto su ga dovodili ili da nije dovoljno dobar za Zvezdu. Edit: Uzgred, i Miljanovu Zvezdu su samarali evropske Kurte i Murte (pored recene Jednote, tu je i Forverc iz DDR - jos jedna od najgorih utakmica) dok nije napravio tim koji moze da se nosi sa dobrim evropskim timovima. Edited August 19, 2016 by Dimitrije
April Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Eh, pa Miljan je 1971. imao tim koji je trenirao jos od 1966. i koji je svih tih godina prakticno nije menjan uzd dodatak jos 4-5 odlicnih igraca. Bozovic ima tim koji je na okupu nesto manje od godinu dana, kome su glavni igraci (Grujic, Rajkovic i Jovanovic) otisli u toku tih godinu dana i gde je zamene za njih morao da pronalazi u hodu. Takav tim bi isto prosao onako kao Miljanov tim protiv Jednote kada je Miljan tek poceo da ga pravi. I onda su ga terali da ide, po novinama je vodjena prava hajka protiv Miljana. Srecom Crnogorac je bio dovoljno tvrdoglav i iza sebe imao Slobodana Cosica i upravu tako da je nastavio da pravi tim i da stvori jugoslovenskog fudbalskog giganta na cijim temeljima je kasnije izrastao tim koji je postao prvak Evrope. U bosmanovskoj Evropi zadržati isti tim pet godina nije moguće. Posebno u Srbiji, gde je svaki igrač koji ostane duže od godinu dana odmah kandidat za kapitena i legendu kluba.
gervasius twinkleminkleson Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Jbg nerealno je ocekivati da se Grof smjenjuje, a i bilo bi glupo. O tome treba razmisljati na kraju sezone, ako se osvoji titula koja je sada imperativ. Ipak, mozemo da pricamo sta hocemo, ova ekipa je pravljena i pojacanja su dovodjena da bi se uslo u LS ili LE. Ovo je, stoga, neuspjeh. Bozovic iza sebe ima 4 evropska duela [tj. 3.5, ali realnije je da nas Sassuolo dobije u BG nego da ih izbacimo] i bio je bolji samo od ekipe sa Malte, i to ne bas ubjedljivo. Morao bi da nauci lekciju za narednu sezonu, jer je ovo prosto lose. Ili da naredne sezone ne bude tu.
Miljenko Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Užasno je bilo ono sinoć. Samo je od njihove realizacije zavisilo, koji će rezultat biti. Dobri su, ali nisu Barsa ili tako nešto, pa mi je neverovatno, da nismo mogli da ozbiljnije pripretimo. I ja sam skroz razočaran. Protiv Bugara sam očekivao prolaz, ovde ne, ali...
Babu Bhatt Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Otpor taman kakav bi pruzio prosjecan klub sa Malte. Ne pamtim kad je Zvezdu neko ovako rasturio, odlican fudbal igra Sassuolo, odlican, mi tako nikad necemo igrati. Kako sam i ranije rekao, nije problem poraz, da smo mi igrali fudbal, pa izgubis 3:1, 5:2 nebitno, protiv Sassuola se moze igrati, ali mi nemamo igru, sistem, bukvalno kao muve bez glave, kao da se prvi put vide igraci, strasno ponizavajuce je ovo bilo. Koliko autsajdera namuci favorita, odigra muski svoj dvomec, jednostavno igra fudbal pa sta bude, za ovo nema opravdanja. Vidjecemo dogodine, bice valjda nekog napretka u igri pa da barem gledamo normalan konkurentan tim koji zna da igra fudbal.
Jozef K. Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Ova Zvezda je psihov projekat i tako se ponaša. Šamara u lokalu, a kecaju je gde god mrdne. Gubljenje vremena.
Bright Billy Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 U redu, ako nemate poverenje u Grofove trenerske sposobnosti, onda nema svrhe da dalje diskutujemo. Ukoliko ste, s druge strane, spremni da mu date bar malo kredita za ono sto je postigao u domacem prvenstvu i na osnovu dugogodisnjeg rada u Rusiji kao pokazatelje da ima potencijal da napravi dobar tim, onda budite strpljivi jos godinu-dve pa ako ne budete zadovolni urucite mu otkaz. Moje "za" za Grofa je bazirano na mom utisku da ima potencijal da napravi napredak u Zvezdi. Imam strpljenje da cekam jos godinu-dve pre nego kazem da je greska sto su ga dovodili ili da nije dovoljno dobar za Zvezdu. Posle vise od godinu dana u klubu, tri faze priprema i ko zna kolko transfera, njegov tim ne moze protiv italijanskih mediokriteta da poveze tri pasa, nema ni jednu osmisljenu akciju a brani se ko grupa klinaca u parkicu kad se skupi. Ne znam kakav napredak da ocekujem u narednom periodu, ali napredak u odnosu na proslogodisnju evropsku avanturu ne postoji.
adasevic Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Dobro, nije bas da su Italijani mediokriteti. Dobar je to tim, koji je pride i uigran. Ali ovde nije problem kakvi su Italijani nego kakvi smo mi. Pristup igraca ne valja, a odatle sve ide. Poletanovic na pocetku meca ima na 25 metara potpuno otvoren prostor ispred sebe i odlicnu pracku i ne sme da sutne. Malo kasnije Ruiz daje odlican povratni pas Risticu a ovaj sa ivice 16m ne sutira nago kao nesto dodaje. Hugo i Katai bi pre crkli nego dodali loptu u par izglednih kontri i finalno ono na sta La Telek lici ove sezone je tragicno. Glavna zamerka grofu je nedotatak bilo kakve koncepcije. Nejasno mi je da kod trenera koji ima takav autoritet, moze da se desi da igraci igraju toliko neodgovorno i neposlusno. Toliko soliranja je nobjasnjivo. Dva pasa ne razmenimo kako treba, trougao je misaona imenica, a konstantno tumbanje zadnje linije dodatno unistava i onako uzasnu defanzivu... Sad se treba okrenuti prvenstvu, osvojiti titulu i praviti tim od nasih igraca koji ce tu biti i sledeceg leta. Ove godine smo igrali sa 3-4 igraca koji su glavama vec negde napolji i 4-5 stranaca koji su tek stigli... Revans ce biti formalnost...
ljakse Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 zašto si ubeđen da grof ima neki specijalan autoritet?
bradilko Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 zašto si ubeđen da grof ima neki specijalan autoritet?mozda zato sto ima lepo ime i lepo izgleda..
Recommended Posts