Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted

E dobro je kada je doslo vreme da u Srbiji smete da komenarisete rezultate i znanje trenera.  Verovatno ste svojevremeno komentarisali znanje i kompetentnost vasih ucitelja, vasih lekara, vasih nadredjenih i vasih podredjenih.  Nema to mnogo veze sa 1. amandmanom Ustava SAD ili sa Bostonom.  Taki ste covek - kritizerski nastrojen.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

default_large.png Posted by Dimitrije on 26 July 2016 - 19:55:56 in Fudbal

Dajte bre, kakav Robi.  Nije Bozovicu ni prici.

Posted

Ja sam prostim searchom došao do podatka da je gosn dimitrije, fudbalski laik, jednom prilikom u vezi gosn lalatovića izjavio sledeće: "Nema Lalatovic ni dovoljnio znanja niti ume da se ponasa"  

Ne znam kako da se postavim prema tome, ali ako ćete već da se raspravljate makar da znate da je ta granica potamanosti dosta rastegljiva :fantom:

Mora da me je mnogo iznerviralo sto je Zvezda izgubila, pa sam lupetao.  Znanje ima ali da ume da se ponasa - ne ume.

Posted (edited)

E dobro je kada je doslo vreme da u Srbiji smete da komenarisete rezultate i znanje trenera.  Verovatno ste svojevremeno komentarisali znanje i kompetentnost vasih ucitelja, vasih lekara, vasih nadredjenih i vasih podredjenih.  Nema to mnogo veze sa 1. amandmanom Ustava SAD ili sa Bostonom.  Taki ste covek - kritizerski nastrojen.

Tesko.  Tu je Toncev neprikosnoven - topuz nad topuzima.  Lalatovic je priglup, blebetav ali bezopasan i iskren.  Do kraja sezone ljudi ce zaboraviti da je trenirao Zvezu.  Toncev, s druge strane, je hrpa zla, pokvarenosti i gluposti koju je tesko ukloniti. 

:o

nisi valjda ovako komentarisao i svoje učitelje, lekare, nadređene i podređene kad se iznerviraš? 

Edited by ljakse
Posted

sad nek on nastavi da brani bozovica a ti pocni da branis tonceva; to bi bila opako zanimljiva svadja...

Posted

E da Robi, klupska ikona.  Nije Bozovicu ni prici po dosadasnjim trenerskim rezultatima ni u Zvezdi ni u drugim klubovima.  Mozda bude bolji ali za sada mrka kapa.

Posted

E bah se fino zabavih, taman da zaboravim ovu muku od Zvezdine igre.  Ajd' u zdravlje i nastavite sa kopanjem forumske arhive.  Mzda uspete da nadjete jos neki kompromitujuci materijal.  Idem da gledam Trampa; taj je za vas tata-mata po pitanju konstruktivne kritike.

Posted

Aj, i manje nervoze. Nije lepo pljuvati profesionalce koji su plaćeni da rade svoj posao.

Posted

Verovatno najslabije odigran meč u istoriji kluba. Samo to što je Sassuolo promašivao nas je delilo od veće rezultatske katastrofe.

Najviše brine činjenica da im je trener objasnio da igraju bunker, a oni se kao muve bez glave rastrčali po trerenu. Nikada nisam video meč u kojem bukvalno ne mogu ni jednog igrača da pohvalim iz Zvezde, ali ni malo.

Sassuolo je svakako bolji tim, ali je impresivno koliko bedno su igrači Zvezde odigrali meč. Imam utisak da su u oba meča protiv Bugara i večeras izgubili u svlačionici. Ne znam u čemu je problem, ali su igrači igrali neprepoznatljivo loše. Najobičnije pasove nisu uspeli da pogode, najprostije kretnje da isprate.

Jako sam razočaran. Ne mislim da imamo loše igrače, čak naprotiv.

Posted

U tome i jeste stvar - ne sećam se kad je Zvezda vezala 7 potpuno bezmudih i bezvoljnih evropskih tekmi, ma ko da je trenirao i kakav sastav bio.

Posted

Verovatno najslabije odigran meč u istoriji kluba. Samo to što je Sassuolo promašivao nas je delilo od veće rezultatske katastrofe.

Najviše brine činjenica da im je trener objasnio da igraju bunker, a oni se kao muve bez glave rastrčali po trerenu. Nikada nisam video meč u kojem bukvalno ne mogu ni jednog igrača da pohvalim iz Zvezde, ali ni malo.

Sassuolo je svakako bolji tim, ali je impresivno koliko bedno su igrači Zvezde odigrali meč. Imam utisak da su u oba meča protiv Bugara i večeras izgubili u svlačionici. Ne znam u čemu je problem, ali su igrači igrali neprepoznatljivo loše. Najobičnije pasove nisu uspeli da pogode, najprostije kretnje da isprate.

Jako sam razočaran. Ne mislim da imamo loše igrače, čak naprotiv.

Ja znam bar dve gore: Zvezda - Jednota Trencin (0-2) u Srednjeevropskom kupu (negde sredinom 1960-ih) i PAO-Zvezda 3-0 u KES (1971).  Ova poslednja je verovatno spada medju najgore odigrane utakmice u KES.

Posted

Da ali tada su u Atini cak i zavese bile zelene, i to je uticalo na nase igrace slabije psihe.

Posted

Ok, znaci treca najgora utakmica u poslednjih 70 godina.

Realno, posle takve blamaze trener mora da ide makar ekipu preuzeo i stole ekonom...

Posted

Miljanic nije otisao posle one dve blamaze.

Posted

To je bila snaga Madere. Gde jede lazni Grof?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...