katamaran Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 znaci sad mu je terza kriv to bi onda bilo to od popularnog grofa... Bolje bi mu bilo da nije gradio nista na Adi... Cenim da cemo i u sledece kalifikacije sa grofarom jer mu ovo nece biti dovoljno za otkaz/ostavku a ligom cemo se prosetati.
Bright Billy Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 "Bezobrazan si i nemoj da postavljaš takva pitanja, postavi mi pitanje o utakmici. Nema to u ugovoru i to dobro znaš, nemoj da se sprdaš", rekao je Božović na pitanje novinara da li Pablo Mouče ima u ugovoru zagarantovanih 60 minuta po utakmici. Kako ga je Portfelj rutinski naduvao penisom,svaka čast. Odavno nismo imali nekog ovako dominantnog na konfama... jok nego ce normalno da mu odgovara na ovakvo pitanje...
ljakse Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Cenim da cemo i u sledece kalifikacije sa grofarom jer mu ovo nece biti dovoljno za otkaz/ostavku a ligom cemo se prosetati. plus iljadu ne ume da razvija talente, ali sam čuo da je dobar za instant uigravanje iskusnih legionara :(
katamaran Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) jok nego ce normalno da mu odgovara na ovakvo pitanje... https://www.facebook.com/FCRedStarBelgrade/videos/vb.104051702968133/1299766626729962/?type=2&theater¬if_t=live_video¬if_id=1471549977162113 ko je novinar? . Edited August 18, 2016 by katamaran
Dimitrije Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 "Bezobrazan si i nemoj da postavljaš takva pitanja, postavi mi pitanje o utakmici. Nema to u ugovoru i to dobro znaš, nemoj da se sprdaš", rekao je Božović na pitanje novinara da li Pablo Mouče ima u ugovoru zagarantovanih 60 minuta po utakmici. Kako ga je Portfelj rutinski naduvao penisom,svaka čast. Odavno nismo imali nekog ovako dominantnog na konfama... U principu Grof je u pravu. Problem je sto drsko odgovara (na drska pitanja). Moze to i lepse i zavijeno u celofan.
Dimitrije Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 I ja sam mator i slabog zdravlja, slomio bih se kad navijač sa istoka samo pomisli da ne radim dobro svoj posao :( a nemam ni portfolio. Aaaa! Tako li je sokole. E onda, se fokusirajte na konferencije za stampu a ne na fudbalsku igr,u jer ste za ovo prvo prilicno obdareni a za ovo drugo, kao sto rekoste, nemate portfilio.
katamaran Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Božović: Trebalo je da damo još golovaTrener Crvene zvezde Miodrag Božović žali što njegovi fudbaleri nisu slavili ubedljivije u nedelju u Nišu. Di Frančesko: Ljut sam, trebalo je da im damo bar četiri komada!
ljakse Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Aaaa! Tako li je sokole. E onda, se fokusirajte na konferencije za stampu a ne na fudbalsku igr,u jer ste za ovo prvo prilicno obdareni a za ovo drugo, kao sto rekoste, nemate portfilio. Pa to pišem sve vreme :( ti ili neko sa podjednako jakim portfoliom da izaberete trenera.
Hamlet Strašni Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Trebalo bi nekog da odaberemo i da igra na poziciji Karasija... Sent from my iPad using Tapatalk
Dimitrije Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Pa to pišem sve vreme :( ti ili neko sa podjednako jakim portfoliom da izaberete trenera. Meni je Bozovic potaman (kaos sto su to bili i Slavisa i Laltovic). Oni su profesionalci a ja sam laik po pitanju fudbala (samo ljubitelj i navijac). Ali vi stalno gundjate (mada to mora da je delom zbog godina i prostate) kako trener ne valja zbog toga i toga. Sami ste se nametnuli, pa rekoh ako Bozovic bude podneo ostavku da se preporucite. Jerako Bozovic bude otisao, tesko da ce iko vise sem vas i vama podobnih imati dovoljno znanja da trenira Zvezdu.
ljakse Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Meni je Bozovic potaman (kaos sto su to bili i Slavisa i Laltovic). Oni su profesionalci a ja sam laik po pitanju fudbala (samo ljubitelj i navijac). Ali vi stalno gundjate (mada to mora da je delom zbog godina i prostate) kako trener ne valja zbog toga i toga. Sami ste se nametnuli, pa rekoh ako Bozovic bude podneo ostavku da se preporucite. Jerako Bozovic bude otisao, tesko da ce iko vise sem vas i vama podobnih imati dovoljno znanja da trenira Zvezdu. I ja sam samo laik i navijač, a trener mi nije potaman :( kod nas je i dalje zakon dozvoljava da ti trener ne bude potaman, a smeš i da komentarišeš rezultate. Takođe, ne postoji ni obaveza da ga menjaš sobom ako ti nije potaman. Je l to pravilo važi u celoj USA, ili samo u Bostonu?
Pokojni Ruxin Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) Ja sam prostim searchom došao do podatka da je gosn dimitrije, fudbalski laik, jednom prilikom u vezi gosn lalatovića izjavio sledeće: "Nema Lalatovic ni dovoljnio znanja niti ume da se ponasa" Ne znam kako da se postavim prema tome, ali ako ćete već da se raspravljate makar da znate da je ta granica potamanosti dosta rastegljiva Edited August 18, 2016 by Ruxin
ljakse Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Nemoguće. To bi značilo da je promenio mišljenje o nečemu.
Recommended Posts