Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted

Harper bi vam bio najidealniji trener. Posrbica pomočnik. :)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

btw sever iskuliran? Cini mi se da su ih zvali i na kraju prvog i pred pocetak drugog a nisam video da su otisli.

Posted

Ništa, organizujte deset forumaša da ga napušavaju dve nedelje, da i to proverimo, verujem da je formalnost.

Posted

svestan sam svojih mana :( zato i predlažem da ti ili neko drugi sa debljim portfoliom predloži rešenje. ja mogu da podržim, ako to uopšte ima neku težinu.

Hvala, ja sam mator i prilicno slabog zdravlja tako da ne znam da li cu da doguram do kraja jesenje sezone.  Nego zasto ne pokusate vi?  Sta se sad tu zenirate a najglasniji ste kada treba da se kritikuje trener.  Prvo pocnite sa konferencijama za stampu jer tu cete sigurno da nadmasite Bozovica u opstenju sa novinarima.  Pa kada se tu etablirate, onad pocnite sa teoretskim kurseve iz "atomskog fudbala" koristeci se metodoma "egzaktnih nauka".  Tu vam nece trebati mnogo vremena jer ste ovo vec absolvirali na PPP forumu. Konacno, pocnite da prevodite teoriju u praksu.  Imacete podrsku, ako ne moju, ono dobrog dela ovdasnjeg foruma koji je teoretski i prakticno izuzetno obucen da proceni i podrzi vas rad.  

Posted

+1.

Mene prelomio ovaj stoni tenis u imt-u...

to da ne kažete da sam se petljo samo sgrobarima
Posted

btw sever iskuliran? Cini mi se da su ih zvali i na kraju prvog i pred pocetak drugog a nisam video da su otisli.

Iskuliran,konacno

Posted (edited)

Iskuliran,konacno

Eto neceg lepog u inace groznoj veceri.

btw Bogdanov bio medju pozivacima

Edited by katamaran
Posted

Hvala, ja sam mator i prilicno slabog zdravlja tako da ne znam da li cu da doguram do kraja jesenje sezone.  Nego zasto ne pokusate vi?  Sta se sad tu zenirate a najglasniji ste kada treba da se kritikuje trener.  Prvo pocnite sa konferencijama za stampu jer tu cete sigurno da nadmasite Bozovica u opstenju sa novinarima.  Pa kada se tu etablirate, onad pocnite sa teoretskim kurseve iz "atomskog fudbala" koristeci se metodoma "egzaktnih nauka".  Tu vam nece trebati mnogo vremena jer ste ovo vec absolvirali na PPP forumu. Konacno, pocnite da prevodite teoriju u praksu.  Imacete podrsku, ako ne moju, ono dobrog dela ovdasnjeg foruma koji je teoretski i prakticno izuzetno obucen da proceni i podrzi vas rad.  

I ja sam mator i slabog zdravlja, slomio bih se kad navijač sa istoka samo pomisli da ne radim dobro svoj posao :( a nemam ni portfolio.

Posted (edited)

evropski kums za evropsku zvezdu. s vremena na vreme flesne ga malo ruzna proslost pa pocne da dovodi pojacanja iskljucivo iz bugarske; al bobe moj, ako su tu rezultati onda nema nikakvih problema...

Edited by Bright Billy
Posted

Casperbgd da bude Neša Ilić ekipe, prekaljeni motivator. Taj iz igrača izvlači i ono što u njemu nema.

Posted

ako ništa, bar sam u poslednjih 6 godina bio na više zvezdinih utakmica od grofa

:fantom:

Posted (edited)

Grofara kaže da nam je to tako kad se pojačanja dovode 2 nedelje pred kvalifikacije. Eto...ne znam kojoj je budali palo na pamet da zameni pola uigranog i skroz pristojnog tima sumnjivim strancima, i to baš pred odlučujuće utakmice, ali u suštini ima poentu :(

Edited by Ruxin
Posted

Najproblematicnija stvar kod Grofa je ta sto u svim evropskim utakmicama koje je czv odigrala pod njim nije se videlo nista da mozes da kazes "bravo za trenera, dobro je spremio ovu utakmicu, tacno se vidi neki rad". Kita. Jankovic je za par treninga spremio taktiku za Bordo koja je funkcionisala, i to sa timom koji nije on birao. Grofu su doveli 30 igraca, i kad se promasi dovedu mu drugog na istoj poziciji, a njemu se desava da prima identicne golove od ludogoreca u dva meca, da izadje danas bez ikakvog plana, protiv ludogoreca bez spica, u najbitnijem delu sezone igraci umiru u 70. minutu... Ali zato odlicno procenjuje ko je radio fizicko i ko ne radi svoj posao dobro.

Posted

Grofara kaže da nam je to tako kad se pojačanja dovode 2 nedelje pred kvalifikacije. Eto...ne znam kojoj je budali palo na pamet da zameni pola uigranog i skroz pristojnog tima sumnjivim strancima, i to baš pred odlučujuće utakmice, ali u suštini ima poentu :(

znaci sad mu je terza kriv  :fantom:  

to bi onda bilo to od popularnog grofa...

Posted

"Bezobrazan si i nemoj da postavljaš takva pitanja, postavi mi pitanje o utakmici. Nema to u ugovoru i to dobro znaš, nemoj da se sprdaš", rekao je Božović na pitanje novinara da li Pablo Mouče ima u ugovoru zagarantovanih 60 minuta po utakmici.

Kako ga je Portfelj rutinski naduvao penisom,svaka čast.

Odavno nismo imali nekog ovako dominantnog na konfama...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...