Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Jel grof onda mora da dođe da forumaši? Ne deluje mi da bi se uklopio ovde i pored impresivnog portfelja :(

Posle par banova bi bio ko nov. Nego, pusti grofa, daj nekog forumaša debelokošca, treba da je otporan na talase hejta. Dimitrije je dao reč da će podržati, a to nam je u ovom trenutku najvažnije za stabilnost.

Edited by ljakse
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kako smo prošli? Izvukli nerešeno?

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

Kako smo prošli? Izvukli nerešeno?

nismo, al ako na marakani uvalimo gol na pocetku...

Posted

Posle par banova bi bio ko nov. Nego, pusti grofa, daj nekog forumaša debelokošca, treba da je otporan na talase hejta. Dimitrije je dao reč da će podržati, a to nam je u ovom trenutku najvažnije za stabilnost.

Nem pojma, ali ako vam treba magacioner tu sam. Samo mi skupite neku kintu da mogu da je izrizikujem kako dolikuje.

Posted

Ma podrzao bih, samo sto od vas forumskih fudbalskih znalaca niko ne bi imao prpu da se pojavi na treningu da se ne vidi kako baratate loptom.  Na konferenciji za stampu bi vec bili konkurentni Grofu.  Sarkazam, vrcavice, "napusavanja" i prostakluci su vam forte. 

Posted

jel mogu ja

predlagao sam da le talek još u bugarskoj igra halfa. do sad bi se uigrao i to bi izgledalo cakum pakum. rile i plavša po krilima, a sikima u centru. igrali bi 3-4-3

Posted

jel mogu ja

predlagao sam da le talek još u bugarskoj igra halfa. do sad bi se uigrao i to bi izgledalo cakum pakum. rile i plavša po krilima, a sikima u centru. igrali bi 3-4-3

Kakav ti je portfelj?

Posted

Ma podrzao bih, samo sto od vas forumskih fudbalskih znalaca niko ne bi imao prpu da se pojavi na treningu da se ne vidi kako baratate loptom. Na konferenciji za stampu bi vec bili konkurentni Grofu. Sarkazam, vrcavice, "napusavanja" i prostakluci su vam forte.

svestan sam svojih mana :( zato i predlažem da ti ili neko drugi sa debljim portfoliom predloži rešenje. ja mogu da podržim, ako to uopšte ima neku težinu.

Posted (edited)

ja mogu da podržim, ako to uopšte ima neku težinu.

Jok i nema, slepa podrška je pola posla

Edited by Ruxin
Posted

jel mogu ja

CV sa slikom, portfolio i motivaciono pismo na [email protected] :fantom:

Posted

Kakav ti je portfelj?

vrhunski. iz sportske porodice sam.

ćale bio prvotimac poleta i grafičara. ja trenirao košarku, plivanje i stoni tenis u imt-u

a keva ima neku srebrnu medalju iz streljaštva

:fantom:

Posted

kumsa na klupu. da utakmice vodi hladne glave i ne koketira sa 1 severom...

Posted

+1.

Mene prelomio ovaj stoni tenis u imt-u...

Posted

+1000

samo još lekarski pregled da prođe

Posted

kumsa na klupu. da utakmice vodi hladne glave i ne koketira sa 1 severom...

+1 kombinacija Velibora Vasovića i jednog Žive

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...