ljakse Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) Jel grof onda mora da dođe da forumaši? Ne deluje mi da bi se uklopio ovde i pored impresivnog portfelja :( Posle par banova bi bio ko nov. Nego, pusti grofa, daj nekog forumaša debelokošca, treba da je otporan na talase hejta. Dimitrije je dao reč da će podržati, a to nam je u ovom trenutku najvažnije za stabilnost. Edited August 18, 2016 by ljakse
Hamlet Strašni Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Kako smo prošli? Izvukli nerešeno? Sent from my iPad using Tapatalk
Bright Billy Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Kako smo prošli? Izvukli nerešeno? Sent from my iPad using Tapatalk nismo, al ako na marakani uvalimo gol na pocetku...
Pokojni Ruxin Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Posle par banova bi bio ko nov. Nego, pusti grofa, daj nekog forumaša debelokošca, treba da je otporan na talase hejta. Dimitrije je dao reč da će podržati, a to nam je u ovom trenutku najvažnije za stabilnost. Nem pojma, ali ako vam treba magacioner tu sam. Samo mi skupite neku kintu da mogu da je izrizikujem kako dolikuje.
Dimitrije Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Ma podrzao bih, samo sto od vas forumskih fudbalskih znalaca niko ne bi imao prpu da se pojavi na treningu da se ne vidi kako baratate loptom. Na konferenciji za stampu bi vec bili konkurentni Grofu. Sarkazam, vrcavice, "napusavanja" i prostakluci su vam forte.
kud u maglu Simoviću Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Posle par banova bi bio ko nov. Nego, pusti grofa, daj nekog forumaša debelokošca, treba da je otporan na talase hejta. Dimitrije je dao reč da će podržati, a to nam je u ovom trenutku najvažnije za stabilnost.jel mogu japredlagao sam da le talek još u bugarskoj igra halfa. do sad bi se uigrao i to bi izgledalo cakum pakum. rile i plavša po krilima, a sikima u centru. igrali bi 3-4-3
Apollo Creed Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 jel mogu ja predlagao sam da le talek još u bugarskoj igra halfa. do sad bi se uigrao i to bi izgledalo cakum pakum. rile i plavša po krilima, a sikima u centru. igrali bi 3-4-3 Kakav ti je portfelj?
ljakse Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Ma podrzao bih, samo sto od vas forumskih fudbalskih znalaca niko ne bi imao prpu da se pojavi na treningu da se ne vidi kako baratate loptom. Na konferenciji za stampu bi vec bili konkurentni Grofu. Sarkazam, vrcavice, "napusavanja" i prostakluci su vam forte. svestan sam svojih mana :( zato i predlažem da ti ili neko drugi sa debljim portfoliom predloži rešenje. ja mogu da podržim, ako to uopšte ima neku težinu.
Pokojni Ruxin Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) ja mogu da podržim, ako to uopšte ima neku težinu. Jok i nema, slepa podrška je pola posla Edited August 18, 2016 by Ruxin
ljakse Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 jel mogu ja predlagao sam da le talek još u bugarskoj igra halfa. do sad bi se uigrao i to bi izgledalo cakum pakum. rile i plavša po krilima, a sikima u centru. igrali bi 3-4-3 CV sa slikom, portfolio i motivaciono pismo na [email protected]
kud u maglu Simoviću Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Kakav ti je portfelj?vrhunski. iz sportske porodice sam. ćale bio prvotimac poleta i grafičara. ja trenirao košarku, plivanje i stoni tenis u imt-u a keva ima neku srebrnu medalju iz streljaštva
Bright Billy Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 kumsa na klupu. da utakmice vodi hladne glave i ne koketira sa 1 severom...
Apollo Creed Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 +1. Mene prelomio ovaj stoni tenis u imt-u...
Hamlet Strašni Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 kumsa na klupu. da utakmice vodi hladne glave i ne koketira sa 1 severom...+1 kombinacija Velibora Vasovića i jednog Žive Sent from my iPad using Tapatalk
Recommended Posts