Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted

Nama su ovi veceras mogli da uvale 10 komada. Kakva crna ls, tamo ti uleti neka sevilja i bukvalno ti da 20 golova u dve utakmice...

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nama su ovi veceras mogli da uvale 10 komada. Kakva crna ls, tamo ti uleti neka sevilja i bukvalno ti da 20 golova u dve utakmice...

Al bi uzeli kintu koja bi nam mnogo znacila. Ova odbrana nije ni za nasu drugu ligu a ne za LS

Posted

Kasno je sad da se menja, a i nema svrhe. Za domaće livade dosta je lažni grof i njegov provereni štap i kanap

Posted

Ceo plan uprave je bio da zaigraju u jednom od UEFA takmicenja da bi zaradili pare.  Zato su reskirali i doveli pojacanja.  Sada te igrace treba da placaju a para nema. 

Posted

Al bi uzeli kintu koja bi nam mnogo znacila. Ova odbrana nije ni za nasu drugu ligu a ne za LS

Za šta bi vam značila?

Posted

Meni je nejasno da i pored respektabilnih pojacanja tik izgleda gore nego protiv Kairata, i dalje smo c liga

Posted

Kasno je sad da se menja, a i nema svrhe. Za domaće livade dosta je lažni grof i njegov provereni štap i kanap

Nema potrebe, ova ekipa JSL može da odradi i bez trenera, samo Blažo da navije alarm za svaku tekmu da Sikimić uđe u 85. minutu. Odgovoran je čovek i mislim da tu neće biti problema.

Posted

Ako bi

Ako bi oni igrali jos 2-3 godine u domacem prvenstvu i dominirali a pri tome svoju igru unapredjivali i selektirali igracki kadar, to bi bilo Ok.  Nerealno je bilo ocekivati od jednog propalog kluba da u roku od godinu dana napravi renesansu i udje u Evropu.  Tuzno je gledati Zvezdu u Evropi ali to je sto je.

Posted

Ne treba renesansa i ulazak u grupe. Ali bi bilo fino da se barem pokusa igrati fudbal sa svim ovim igracima koji nekakav kvalitet imaju.

Posted (edited)

Toliko majstorski selektiraju da su napravili verovatno najtragikomicniju odbranu u istoriji kluba. U revansu ce verovatno SIkima na desnog beka.

Edited by katamaran
Posted

Ceo plan uprave je bio da zaigraju u jednom od UEFA takmicenja da bi zaradili pare.  Zato su reskirali i doveli pojacanja.  Sada te igrace treba da placaju a para nema. 

Bice para. PRodace Kataia i mirni su. A verovatno ce da prodaju i Huga, pa i Donalda ili La Teleka. 

Sramotno izdanje. Obilo nam se o glavu to sto mi u nsoj ligi dobijamo na individualni kvlaitet pojedinaca, a u Evropi je to prosek. Ovi zabari su nas urnisali prostom pas igrom. A mi nismo 2 pasa razmenili... Sve je bilo pogresno, a neverovatno je da je vidjeno toliko bezmudosti i nezalaganja. Velika nula. 

Posted

sastavili su ekipu od takozvanih surovih profesionalaca, koji ocigledno protivnike posmatraju kroz te iste pare. kad vide da drotivnici vise zaradjuju bukvalno i ne pokusavaj da se suprotstave. al su zato u nisu veliki mangupi...

Posted (edited)

Posed lopte – 55:45 u korist Sasuola. Udarci ka golu – 17:4 u korist Sasuola. Udarci u okvir gola – 8:1 u korist Sasuola.

Putuj Evropo...

Edited by katamaran
Posted (edited)

Ja mislim kada bi ovaj tim bio na okupu neko duze vreme (par godina) da bi poceo da postize dobre rezultate u Evropi.  Uostalom svi ti Kariati, Ludogorreci, BATE i ovaj Sasuolo su timovi koji su duze na okupu i koji sve vreme imaju jednog trenera.  Lepo je bilo nadati se da ce Zvezda da zaigra u evropi ove jeseni, ali istovremeno je bilo prepotentno tako nesto ocekivati.  Uostalom, pogledajte nase timske sportove na OI, svi oni su vec duze vreme zajedno i imaju trenere koji ih godinama treniraju i formiraju tim i igru (srecom nemaju navijace i pritisak javnosti kao fudbaleri).

Edited by Dimitrije
Posted

Ja mislim kada bi ovaj tim bio na okupu neko duze vreme (par godina) da bi poceo da postize dobre rezultate u Evropi.  Uostalom svi ti Kariati, Ludogorreci, BATE i ova Sasuolo su timovi koji su duze na okupu i koji sve vreme imaju jednog trenera.  Lepo je bilo nadati se da ce Zvezda da zaigra u evropi ove jeseni, ali istovremeno je bilo prepotentno tako nesto ocekivati.  Uostalom, pogledajte nase timske sportove na OI, svi oni su vec duze vreme zajedno i imaju trenere koji ih godinama treniraju i formiraju tim i igru.

:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...