Bright Billy Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Nama su ovi veceras mogli da uvale 10 komada. Kakva crna ls, tamo ti uleti neka sevilja i bukvalno ti da 20 golova u dve utakmice...
katamaran Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Nama su ovi veceras mogli da uvale 10 komada. Kakva crna ls, tamo ti uleti neka sevilja i bukvalno ti da 20 golova u dve utakmice... Al bi uzeli kintu koja bi nam mnogo znacila. Ova odbrana nije ni za nasu drugu ligu a ne za LS
levi Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Kasno je sad da se menja, a i nema svrhe. Za domaće livade dosta je lažni grof i njegov provereni štap i kanap
Dimitrije Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Ceo plan uprave je bio da zaigraju u jednom od UEFA takmicenja da bi zaradili pare. Zato su reskirali i doveli pojacanja. Sada te igrace treba da placaju a para nema.
TheBigFlegma Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Al bi uzeli kintu koja bi nam mnogo znacila. Ova odbrana nije ni za nasu drugu ligu a ne za LS Za šta bi vam značila?
beeva Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Meni je nejasno da i pored respektabilnih pojacanja tik izgleda gore nego protiv Kairata, i dalje smo c liga
ljakse Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Kasno je sad da se menja, a i nema svrhe. Za domaće livade dosta je lažni grof i njegov provereni štap i kanap Nema potrebe, ova ekipa JSL može da odradi i bez trenera, samo Blažo da navije alarm za svaku tekmu da Sikimić uđe u 85. minutu. Odgovoran je čovek i mislim da tu neće biti problema.
Dimitrije Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Ako bi Kasno je sad da se menja, a i nema svrhe. Za domaće livade dosta je lažni grof i njegov provereni štap i kanap Ako bi oni igrali jos 2-3 godine u domacem prvenstvu i dominirali a pri tome svoju igru unapredjivali i selektirali igracki kadar, to bi bilo Ok. Nerealno je bilo ocekivati od jednog propalog kluba da u roku od godinu dana napravi renesansu i udje u Evropu. Tuzno je gledati Zvezdu u Evropi ali to je sto je.
Mauci Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Ne treba renesansa i ulazak u grupe. Ali bi bilo fino da se barem pokusa igrati fudbal sa svim ovim igracima koji nekakav kvalitet imaju.
katamaran Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) Toliko majstorski selektiraju da su napravili verovatno najtragikomicniju odbranu u istoriji kluba. U revansu ce verovatno SIkima na desnog beka. Edited August 18, 2016 by katamaran
adasevic Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Ceo plan uprave je bio da zaigraju u jednom od UEFA takmicenja da bi zaradili pare. Zato su reskirali i doveli pojacanja. Sada te igrace treba da placaju a para nema. Bice para. PRodace Kataia i mirni su. A verovatno ce da prodaju i Huga, pa i Donalda ili La Teleka. Sramotno izdanje. Obilo nam se o glavu to sto mi u nsoj ligi dobijamo na individualni kvlaitet pojedinaca, a u Evropi je to prosek. Ovi zabari su nas urnisali prostom pas igrom. A mi nismo 2 pasa razmenili... Sve je bilo pogresno, a neverovatno je da je vidjeno toliko bezmudosti i nezalaganja. Velika nula.
Bright Billy Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Ceo plan uprave je bio da zaigraju u jednom od UEFA takmicenja da bi zaradili pare. Zato su reskirali i doveli pojacanja. Sada te igrace treba da placaju a para nema. sastavili su ekipu od takozvanih surovih profesionalaca, koji ocigledno protivnike posmatraju kroz te iste pare. kad vide da drotivnici vise zaradjuju bukvalno i ne pokusavaj da se suprotstave. al su zato u nisu veliki mangupi...
katamaran Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) Posed lopte – 55:45 u korist Sasuola. Udarci ka golu – 17:4 u korist Sasuola. Udarci u okvir gola – 8:1 u korist Sasuola. Putuj Evropo... Edited August 18, 2016 by katamaran
Dimitrije Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) Ja mislim kada bi ovaj tim bio na okupu neko duze vreme (par godina) da bi poceo da postize dobre rezultate u Evropi. Uostalom svi ti Kariati, Ludogorreci, BATE i ovaj Sasuolo su timovi koji su duze na okupu i koji sve vreme imaju jednog trenera. Lepo je bilo nadati se da ce Zvezda da zaigra u evropi ove jeseni, ali istovremeno je bilo prepotentno tako nesto ocekivati. Uostalom, pogledajte nase timske sportove na OI, svi oni su vec duze vreme zajedno i imaju trenere koji ih godinama treniraju i formiraju tim i igru (srecom nemaju navijace i pritisak javnosti kao fudbaleri). Edited August 18, 2016 by Dimitrije
TheBigFlegma Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Ja mislim kada bi ovaj tim bio na okupu neko duze vreme (par godina) da bi poceo da postize dobre rezultate u Evropi. Uostalom svi ti Kariati, Ludogorreci, BATE i ova Sasuolo su timovi koji su duze na okupu i koji sve vreme imaju jednog trenera. Lepo je bilo nadati se da ce Zvezda da zaigra u evropi ove jeseni, ali istovremeno je bilo prepotentno tako nesto ocekivati. Uostalom, pogledajte nase timske sportove na OI, svi oni su vec duze vreme zajedno i imaju trenere koji ih godinama treniraju i formiraju tim i igru.
Recommended Posts