Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted

Mnogo je zapustena Zvezda, kao uostalom ceo nas fudbal.  Doveli su solidna pojacanja sa dobrim individualnim kvalitetima, ali to je za sada samo sminka koja prikriva pravo stanje domaceg fudbala.  Zvezda je kao njen ruiniran stadion, malo se nasminka i napuni za Evropu ali cim se malo zagrebe vide se neizbrisivi tragovi propadanja.

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Rekoh da je Sassuolo jako ozbiljna ekipa, red velicine ozbiljnija od bilo kojeg naseg kluba, ne znam sta ste ocekivali.

Posted

Rekoh da je Sassuolo jako ozbiljna ekipa, red velicine ozbiljnija od bilo kojeg naseg kluba, ne znam sta ste ocekivali.

Nisam očekivao prolaz, ali brate koliko je depresivno gledati kako se šesti iz raspale italije igra sa ekipom koja se do juče ložila da je na pragu lš

Posted (edited)

Ja iskreno ništa, na osnovu odgledanog do sad, al reko ajde, možda ljudi ovde vide nešto što ja ne vidim.

Nije stvar u tome što su oni red veličine iznad, pričali smo već o tome, neka prosečna Zvezda sa glavom i repom od pre 10-15 god bi igrala protiv njih. Ovo je najobičnija mafijaška igračka, sa alibi šarlatanom na klupi, koja dobija pare iz državne kase da bi kupovinom nekih pojačanja podgrevala očekivanja navijača, pa se posle vadila na zlu sreću i stanje u domaćem fudbalu.

Edited by ljakse
Posted

Odlican je Sassuolo, nije meni iznenadjenje uopste sto oni izgledaju ovako, ali sam ocekivao da smo mi malo napredovali od meca sa Ludogorecom. 

Oh well, dobro je izaci iz okvira nase lige cisto da naucimo koliko smo eksli dobri. Do sledece godine valjda nekako skrpimo odbranu.. Mada nije da je samo odbrana ovdje problem.

Mozda nije fer prema Bozovicu na osnovu malog uzorka jakih utakmica, ali kako bilo - do sad se u njima nije uopste pokazao.

Posted

Realan odnos snaga,Bozovic ocajno opet spremio ekipu

Jedva cekam da cujem kenjanje na kzs,nisam nista obecao i tako to

Sramota kako stojimo na terenu,ljudi izgledaju naspram nas kao Bolt licno

Takticki uzas

Posted

Ma nije niko to ni sporio, ljudi igraju rutinski.

Nego je sramota sto ovi nasi ne pokusavaju ni otpor da pruze. Gledam sinoc, jebeni irci igraju baraz za ls... Samo mi pred svima gace skidamo. Jbt, pa javor smo goli i sa 3 puta jeftinijom ekipom da tresemo, ane da dovlacimo igrace sa 3 kontinenta radi kurcenja na lokalu.

Posted (edited)

3:0 idemo

ups, pogresan topik. vaterpolo gledam :)

u pm i Vosa gubi 3:0

...poslato sa prinudnog...

Edited by mlatko
Posted

Svejedno, može da se parira i ozbiljnim ekipama. Ovo nije bilo do ozbiljnosti Sasuola, nego je šarlatan izveo nepripremljenu ekipu na prvo poluvreme

Sad da vidimo šta će da im kaže u svlačionici ™

Posted

Ekipa, tacnije njeni navijaci i njena uprava, su se lozili na LS.  Rekao bih da je u ovom slucaju trener bio vise na zemlji nego "ekipa".

Ja ne pratim italijansku ligu, ali ovaj tim meni ne deluje raspadnuto.  Ima plan igre, still igre, taktiku i sve sto radi na terenu radi dobro.  Oni jesu predvidivi, ali uprkos tome nasi ne mogu da ih pohvataju jer su kvalitetniji i dobro uigrani.

Posted

Do kad imamo ugovor sa Termama Catez? Mislim da onoj sprdnji od priprema u dobroj meri mozemo da zahvalimo na sta licimo.

Turska or bust.

Posted

[dimitrije]Zvezdini igrači i Zvezdini navijači dele večeras istu osobenost - malodušnost. Kako očekivati od igrača da imaju pobednički mentalitet, ako to nisu oni zbog kojih se igra fudbal.[\dimitrije]

Sent from my iPad using Tapatalk

Posted

Do kad imamo ugovor sa Termama Catez? Mislim da onoj sprdnji od priprema u dobroj meri mozemo da zahvalimo na sta licimo.

Turska or bust.

Terme odlazi!

Posted

Nego,gde nam je vd.sportskog direktora ovih dana? :lolol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...