levi Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Verovatno bi ga i ostavio ga Konga nije suspendovan. Ovako nema baš neki izbor
Apollo Creed Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 pa ima...Rendula umesto Le Taleka, Le Talek u sredinu, Katai u špic... <_<
crtamOrasi Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Njihovi putnici za Italiju Pomini, Consigli, Pegolo; Antei, Peluso, Acerbi, Lirola, Gazzola, Cannavaro, Letschert; Magnanelli, Biondini, Sensi, Mazzitelli, Duncan; Falcinelli, Defrel, Politano, Berardi, Trotta, Zecca Nema Matrija, dobro je. Pretpostavljam da ce Politano zauezeti mjesto Sansonea. Je, Politano najverovatnije upada na to mesto napred. Skroz oke igrac, brzi i direktno po gol opasniji igrac od Sansonea, ali mnogo slabiji razigravac. Rekao bih da to sto nema Matrija i nije neki hendikep, bice dosta brzi bez njega. To Zvezdi vrv manje odgovara. Nema Pellegrinija na spisku :( Nije da je mnogo bitno, samo sam se nadao da ce brze napredovati i da ce se brze vratiti kuci.
Nemanja Posrbica Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Danas je taj dan. Moramo pre svega taktički pametno da odigramo. Bitno je koliko kvalitetno možemo da branimo njihova krila. Pozicioniranje i taktička disciplina će jako biti na današnjem meču. Ristić nije impresionirao u ta dva segmenta, danas ima jako težak ispit. Za razliku od meča sa Ludogorecom, imamo dovoljno kvaliteta da kontrolišemo vezni red. Nisam baš presrećan što Katai igra ofanzivnog veznog, jer nam je potreban kvalitetan presing u sredini terena koja razvija sve njihove kontre. Moramo da pritisnemo Magnanellija na prijemu lopte. Katai mnogo više štete pravi sa krila, gde bih rekao da su najslabiji. Nadam se da ćemo danas makar malo vezivati njihove bekove i terati ih da sa malim brojem igrača napadaju, jer ono što smo radili protiv Ludogoreca nije ništa valjalo. Srnić je prošli meč branio Cvetkovića ceo meč od leve strane Bugara. Možda bi bilo pametnije da smo probali sa Moucheom, više znanja ima, iskustva, a i definitivno više veže bekove uz podjednako kvalitetnu ulogu u defanzivi. Nadam se da Plavšić neće biti van protokola, mogao bi da donese sa klupe.
casperbgd Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Imam osecaj da ovaj dvomec stvara novog reprezentativnog levog beka.
Babu Bhatt Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Znaci Mouce nije u 11 nego Srnic. Ko prenosi?
Milosh76 Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) Arena je kupila pravo za prenose Ligu Evrope, dakle Arena sport1 :D italijani se kvalitetno drogiraju Edited August 18, 2016 by Milosh76
katamaran Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Pamte Lukovica kao levog beka. Sad je samo levi igrac. Jel valja Gicko strim na velikom ekranu? Ne znam da li da gledam na 23 inca iz blizine ili da vezem na tv
katamaran Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 UZIVO IPTV GICKO : 20:45-Sassuolo - Crvena zvezda
pbg12345 Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 @Posrbica Ni meni se ne svidja ideja da katai igra u sredini, zato i pitah neki dan jel igrao to u ovih nekoliko uvodnih meceva jsl Jasno mi je da je to ponajvise posledica onog crvenog, ali opet previse je rizicno svog najboljeg i po gol protivnika najopasnijeg igraca gurati na drugu poziciju. To jos vise vazi ako si u pravu ovo za njihove bekove Jbg, bolje da je ubacio babunskog u sredinu, a katai umesto srnica A ovaj umesto cvetka :-) Al ok, videcemo Meni je bitno da pokazu zelju, da pokusaju igrati svoju igru, pa sta bude Inace, svratih malopre do mozzarta, tamo me docekala patriotska ponuda :D te odigrah komb da ga katai mece i da dobijamo Kako gadjam za ocekivati je da se katai ne vidi celo vece(eventualno ako dobije crveni) i da nas lagano dobiju
Babu Bhatt Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Imam osjecaj da cemo metnuti bar jednog. Pitanje je koliko ce oni :D Ulog je za nase prilike izuzetno golem. Pametno, bez srljanja, ali napadacki, kako ovaj tim mora da igra i kako jedino sav kvalitet dolazi do izrazaja.
Dimitrije Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 @Posrbica Ni meni se ne svidja ideja da katai igra u sredini, zato i pitah neki dan jel igrao to u ovih nekoliko uvodnih meceva jsl Jasno mi je da je to ponajvise posledica onog crvenog, ali opet previse je rizicno svog najboljeg i po gol protivnika najopasnijeg igraca gurati na drugu poziciju. To jos vise vazi ako si u pravu ovo za njihove bekove Jbg, bolje da je ubacio babunskog u sredinu, a katai umesto srnica A ovaj umesto cvetka :-) Al ok, videcemo Meni je bitno da pokazu zelju, da pokusaju igrati svoju igru, pa sta bude Inace, svratih malopre do mozzarta, tamo me docekala patriotska ponuda :D te odigrah komb da ga katai mece i da dobijamo Kako gadjam za ocekivati je da se katai ne vidi celo vece(eventualno ako dobije crveni) i da nas lagano dobiju To bi bilo prvi puta da igraju u tom sastavu. Malo rizicno i za JSL a kamoli za LE.
Milosh76 Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) Info sa drugog foruma, ne znam koliko je tacna informacija Do srede uvece prodato je ukupno 5000 karata za utakmicu, od cega 1500 za tribinu gde ce biti smesteni nasi navijaci ...Procene su da ce prisustvati mecu oko 10 000 gledalaca , od cega nasih preko 2 000 ... Jos sat vremena... Zvanicni sastav CRVENA ZVEZDA: Kahriman - Cvetković, Le Talek, Fibel, Ristić - Poletanović, Donald - Ruiz, Katai, Mouče - Vijeira. Edited August 18, 2016 by Milosh76
pbg12345 Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 dajte kakav stream za arenu na onom web tv ide zvuk, ali je zakucana slika
Recommended Posts