crtamOrasi Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Sassuolo je jako uigrana ekipa, vec nekoliko sezona igraju u slicnom sastavu i na istovetan nacin. Rekao bih da im je to najveci kvalitet pored sasvim solidne trojke u napadu, koje se ne bi postidela ni neka ekipa zvucnijeg imena. Svake sezone su ostvarili vidljiv napredak i igrali su bolje nego prethodne, uopste, ali uopste nisu ekipa za potecnjivanje i bili bi koska bilo kome. Mislim da nece biti nekog ruznog tovarenja, sem ako se sami ne upucate u nogu, ali da ce vas proci rutinski hoce.
Bright Billy Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Jel im jos uvek spica igra onaj sto je dao 4 gola milanu?
crtamOrasi Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) Berardi ostaje i ove sezone, valjda sledeceg leta ide u Juventus. edit: igra desno krilo/inside forwarda, centralno je uglavnom Defrel Edited August 5, 2016 by crtamOrasi
Meazza Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) Defrel nije nista posebno, ali Berardi i Sansone... Recimo da bi za mene bio prilican uspeh i iznenadjenje da Zvezda prodje. Edited August 5, 2016 by IndridCold
gone fishing Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 ekipa bez evro iskustva, sa upitnom motivacijom da li uopšte želi da igra do decembra u evropi, dakle može se ponoviti kijevo - šanse za prolaz 2:1 za žabare
casperbgd Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Pa ova tri gola sto je Lucern primio vec vidim da se ponavljaju i nama... Odlicno im teren izgleda, deluje mi da je ono jedna od boljih trava, taman da vidimo ove nase kako ce tehnicki izgledati na takvom terenu. Inace, zar od ove godine nije ukinuto pravilo da se svira i crveni i penal, vec se daje penal i zuti?
Kreator Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Pokojni Sasuolo. Mrtvi Inter im redovno po 7 golova daje. Lagano prolazimo!
Segundo Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 U Svici nisu impresionirali https://www.youtube.com/watch?v=uDwO7_hum1c U revansu je Lucern imao aktivan rezultat do cistog lopovluka (izmisljen penal i crveni) Vreme je da se popravlja skor sa Italijanima U prethodne dve sezone Sasuolo sam ispratio cirka 10 min, dakle pojma nemam kako igraju [emoji1] Uz ovaj tvoj video, pogledao i golove iz revanša (nisam našao duži pregled). Berardi je očigledno najbolji i najbitniji igrač, a u oko mi upada golman koji je više puta bio nesiguran prilikom šuteva iz daljine, a i gol su primili iz udarca sa preko 20m. Doduše, skinuo i penal, ali možda Zvezda u tom elementu može pronaći svoju šansu. Smorio bih se da nam je pao Shakhtar, ovako za sve ostalo sam bio manje-više ravnodušan. Verujem da će biti mesta za igru i da ćemo pokazati više, jer ocekujem potpuno drugačiju ekipu od one prebrze brazilske koja je, po meni, u pojedinim momentima izgledala tehnički nadrealno u odnosu na nas, kao da plete 5 Kataia odjednom, tehnički savršeno. Sent from my SM-G900F using Tapatalk
crtamOrasi Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) Golman je skroz ok, jedan od korektnijih golmana lige godinama unazad. Ponovo, nije to neki ekstra kvalitet, kao ni ostatak ekipe uostalom, ali sasvim pristojan skup igraca. Sto rece Sef, Cannavaro je verovatno i najslabija karika tu i covek kroz od definitivno moze da se dobije nesto. Berardi je tehnicki jako dobar, ali mislim da ga od vrhunske karijere dele vrhunske fizikalije. Prosto nema dovoljno eksplozivnosti u nogama i ponekad deluje tromo sa loptom u posedu. Valja pomenuti i da je opasan izvodjac prekida i da je taktiki jako pametan igrac. ekipa bez evro iskustva, sa upitnom motivacijom da li uopšte želi da igra do decembra u evropi, dakle može se ponoviti kijevo - šanse za prolaz 2:1 za žabare Nema veze ovo, prvi put igraju Evropu i odigrace je maksimalno, posebno sto je pitanje da li ce ponovo imati priliku u narednim sezonama. Nemaju oni neki pritisak da moraju da urade ko zna sta u prvenstvu, ispasti nece sigurno, vidjeni su za 5-10. mesto i mislim da ce sasvim solidno da se pokazu. Edited August 5, 2016 by crtamOrasi
Milosh76 Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 U.S. Sassuolo Calcio officially communicates that the sale of Nicola Sansone (attackers born in 1991) to Villarreal CF is complete. The club wishes him all the best for the future. Potvrdjeno... otisao je u Viljareal :D
mlatko Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 (edited) Crveno-bela soldateska Verovatnonce odigrati jednu finu oprostajnu protiv CZ... ...poslato sa prinudnog... Edited August 7, 2016 by mlatko
Milosh76 Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Tesko posto je potpisao za Viljareal i slikao se u njihovom dresu... Mozda dovedu Kasana...
gervasius twinkleminkleson Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Nikako da nadjem vremena da malo opsirnije napisem, mada je vec dosta toga pomenuto od strane orasija... Uglavnom, odlicna vijest za nas da Sansone odlazi. Mada ce sigurno dovesti nekog [pominju se Cassano, Matri, Pucciarelli, mislim da nije nerealno ocekivati da ce doci 2 napadaca]. Oni nisu super ekipa, ali nas problem je, kao i protiv Bugara, napad im je najjaci dio tima, a nama odbrana daleko najslabiji. I bez Sansonea imaju cime da nas namuce, Politano je jako nezgodan igrac, slican Berardiju [ni izbliza toliko talentovan, ali dosta zajeban]. Kao sto rekoh vec, Di Francesco je Zemanova skola, ali za razliku od Zemanovih ekipa, Sassuolo je dosta bolje izbalansiran. Odbrana im je takodje generalno dobra, premda je Cannavaro tu najslabija karika. Vjerovatno ce nas pustiti da drzimo loptu, i cim je osvoje ici direktno na gol. Prosle sezone su im bekovi bili odlicni, tj pogotovo Vrsaljko, i ucestvovali dosta u napadu, vidjecemo kako ce bez njega biti, ali nasa krila ce morati i te kako da obrate paznju na defanzivu. Napad im se uglavnom bazira na igri po krilima. Opet, prosle godine su to bili Vrsaljko i Berardi, plus Missiroli koji igra desnog veznog [u 4-3-3], kao ubjedljivo najopasniji dio tima. Stvaraju dosta sansi, ali dosta i promasuju. Interesantan igrac je Magnanelli. Prije 10 godina stigao u Sassuolo, kad su bili u Serie C2 [cetvrta liga]. U Serie A debitovao sa 29 godina. Jako inteligentan igrac, jedan od najpotcjenjenijih u Serie A. Ima odlican osjecaj za prostor, rjetko gubi duele jer se odlicno postavlja, i ima dobar pas. Manje bitno za ovaj duel, ali Sassuolo je jako simpatican klub, odlicno organizovan. Bukvalno svake sezone naprave korak naprijed, rade bolje nego prethodne. Skoro nikad ne grijese pri dovodjenju igraca - znaju da daju i dobre pare [sad za Pucciarellija se spominje da ce platiti 7-8 miliona], ali to je uvijek dobro isplanirano i uvijek ima smisla za njihov igracki kadar. Pomaze, naravno, i to sto nemaju pritisak rezultata. Ne vjerujem da ce imati narociti ni protiv nas, ali sigurno da imaju ambiciju da igraju grupnu fazu. U svakom slucaju, ako gledamo suvi kvalitet, nisu oni toliko ispred nas. Ali su, rekao bih, daleko bolje organizovani [i kao klub i, sto je za ovaj dvomec vaznije, kao tim]. Daleko od toga da je nemoguce izbaciti ih, ali ocekujte da nam naprave dosta sansi u oba meca.
Recommended Posts