pbg12345 Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 to se podrazumeva. zanima me kvota na gg3+ cisto da pokrijem ulog u slucaju nekog iznenadjenja i rezultata poput 2:2
Apollo Creed Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=xZxoBlEiawk Lucern ...ipak 1 gora odbrana u Evropi od naše.
katamaran Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) Sasuolo-Crvena zvezda 1 (1.37), x (4.25), 2 (8.00) Slicne kvote je imao i Ludogorec pa su jedva izvukli iks kuci. edit: kakav poklon penal i crveni Edited August 5, 2016 by katamaran
elementary Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Ludogorec je kuci imao kvotu 1.80 Pred utakmicu , prve kvote su bile dosta niže. Tako će i na Sasuolo malo da poraste .
Apollo Creed Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Сам противник није ни повољан ни неповољан, спада у групу средње тешких ривала. Није изразити фаворит, али не можемо рећи ни да имамо изразите шансе. - рекао је Звездин стратег.
MiddleClass Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Pokojni Sasuolo. Mrtvi Inter im redovno po 7 golova daje. Lagano prolazimo!
Kanzas siti zez Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Ruzno karanje u najavi. Mi cemo biti objekat radnje :(
katamaran Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 U Svici nisu impresionirali https://www.youtube.com/watch?v=uDwO7_hum1c U revansu je Lucern imao aktivan rezultat do cistog lopovluka (izmisljen penal i crveni) Vreme je da se popravlja skor sa Italijanima
*edited by mod Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Сам противник није ни повољан ни неповољан, спада у групу средње тешких ривала. Није изразити фаворит, али не можемо рећи ни да имамо изразите шансе. - рекао је Звездин стратег. Sve dok neko ne padne izrazito dole :D Generalno ako je Vosa oducila Sampdoriju prosle godine mozete i vi Sasulo.
Bright Billy Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Nisam ih bas puno gledao prosle godine, al mislim da nismo lose prosli u zrebu. Znam da imaju onog zabarskog klopa za trenera i dosta mladih talentovanih igraca, pozajmljenih iz ovih bogatijih klubova. Mogli bi gt i orasi da bace neku informaciju o njim, kad stignu...
Calavera Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Сам противник није ни повољан ни неповољан, спада у групу средње тешких ривала. Није изразити фаворит, али не можемо рећи ни да имамо изразите шансе. - рекао је Звездин стратег. "umereno, ali ne previse"
Recommended Posts