Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Odakle su ovi?Ređo Emilija?

Sasuolo  :s_a:

Ovaj Lucern nisam  nikad gledao ali Sasuolo je bio dobar prošle godine u Italiji , pogledao sam ih par utakmica .

Mislim da će biti zainteresovani za Evropu, neće tankovati, nisu oni svi u tom fazonu.

Edited by elementary
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cini mi se da su Lucern zgazili jos gore nego sto to rezultat pokazuje  :cry:

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2017/matches/round=2000790/match=2020402/index.html

edit: mada je Lucern po svemu sudeci prilican njeznik na dvokotacu

https://en.wikipedia.org/wiki/FC_Luzern

Prosle sezone ispali od St Dzonstona

zgazili su lucern posto su ovi igrali 55 minuta sa igracem manje, tako da ovih 3-0 verovatno nije skroz relevantno

Posted

ovi bre nemaju ni svoj stadion... :thumbdown:

Posted

gde igra ovaj sasuolo, kakvi su kod kuće, mogla bi da bude jedna kvalitetna invazija ciganije™ tamo

Posted

ovi bre nemaju ni svoj stadion... :thumbdown:

Nema to veze, rutinski če vas odraditi

Posted (edited)

Ajde, nemoj da se stidis i skrtars, prozbori koju o njima :)

Ti pratis zabare, aj ako te ne mrzi kad budes imao vremena napisi nesto vise o njima. Meni ovako laicki deluje da su ovi slabiji od Ludogoreca.

Ocu, negdje veceras ili sutra ujutro. Ovako ukratko, igraju napadacki, trener im je Di Francesco [igrao za Romu kad su uzeli titulu, bio i u repstaciji]. Zemanov ucenik, mada nije toliki fundamentalista, da tako kazem, obraca paznju i na odbranu i te kako. 

Osim Berardija [koji ima veoma kratak fitilj, cesto dobija kartone] treba obratiti paznju na Sansonea [dosta brz, Bayernova skola], Defrela [takodje solidno brz], Missirolija... U odbrani su ostali bez Vrsaljka [Atletico], ali imaju solidnih igraca i tu. Acerbi [bio u Milanu kratko, prije nekih godinu dana se vratio fudbalu nakon borbe sa rakom], Cannavaro - koji je mozda nasa najveca sansa. Imaju mladog Sensija koji je odlican bio za Cesenu i Serie B prosle sezone, ne znam koliko ce im igrati sad..

Sto se tice ambicija, mislim da ce veoma ozbiljno shvatiti ovo. Ambiciozan je tim [sumnjam da ce u nekoj blizkoj buducnosti biti medju najjacima u Italiji ili tako nesto], ali vjerujem da ce u najjacem timu igrati. Inace, igraju u Reggio Emiliji, na stadionu Reggiane [sredinom devedesetih bili u Serie A]

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

iz cele italije? jebaćemo ih ružno.

Говно од Њикипедије копирало само мапу, не и тачкицу на мапи.

Posted

Kako do tamo?

Kola, avionom do Milana...

ne verujem da ovi pune i pola stadiona, moglo bi ovo biti 1 fino gostovanje...

Posted (edited)

Kolima s BG tablama, autoputem bratstva i jedinstva :fantom:

Edited by Malvo
Posted

Najbolje kod Sasuola je što gro™ ljudi nema pojma o njima /me included/ pa možemo da se ložimo da ih dobijamo.

Dakle, dobijamo. :D

Posted

meni se cini da je dobra stvar sto nema lozenja da ce biti lako kao sto je provejavalo sa Ludogorecom. Sasuolo i Sparta su mi mozda i idealni protivnici, Karabag bi nas iskarao i izbagovao, Gent i Sahtjor ne bi imali problema. 55-45 sanse za njih po mojoj proceni ukoliko ne ode Katai. A mogli bi i oni da prodaju tog Berardija, nek se raspita Terza ionako nam treba rasan spic.

Posted

A mogli bi i oni da prodaju tog Berardija, nek se raspita Terza ionako nam treba rasan spic.

:lol:  :Hail:

Posted

+1

po opisu deluje da bi se uklopio sa kangom

Posted

Sasuolo-Crvena zvezda

1 (1.37), x (4.25), 2 (8.00)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...