elementary Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) Odakle su ovi?Ređo Emilija? Sasuolo Ovaj Lucern nisam nikad gledao ali Sasuolo je bio dobar prošle godine u Italiji , pogledao sam ih par utakmica . Mislim da će biti zainteresovani za Evropu, neće tankovati, nisu oni svi u tom fazonu. Edited August 5, 2016 by elementary
Nikodije Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Cini mi se da su Lucern zgazili jos gore nego sto to rezultat pokazuje http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2017/matches/round=2000790/match=2020402/index.html edit: mada je Lucern po svemu sudeci prilican njeznik na dvokotacu https://en.wikipedia.org/wiki/FC_Luzern Prosle sezone ispali od St Dzonstona zgazili su lucern posto su ovi igrali 55 minuta sa igracem manje, tako da ovih 3-0 verovatno nije skroz relevantno
theanswer Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 gde igra ovaj sasuolo, kakvi su kod kuće, mogla bi da bude jedna kvalitetna invazija ciganije tamo
Cash Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 ovi bre nemaju ni svoj stadion... Nema to veze, rutinski če vas odraditi
gervasius twinkleminkleson Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) Ajde, nemoj da se stidis i skrtars, prozbori koju o njima :) Ti pratis zabare, aj ako te ne mrzi kad budes imao vremena napisi nesto vise o njima. Meni ovako laicki deluje da su ovi slabiji od Ludogoreca. Ocu, negdje veceras ili sutra ujutro. Ovako ukratko, igraju napadacki, trener im je Di Francesco [igrao za Romu kad su uzeli titulu, bio i u repstaciji]. Zemanov ucenik, mada nije toliki fundamentalista, da tako kazem, obraca paznju i na odbranu i te kako. Osim Berardija [koji ima veoma kratak fitilj, cesto dobija kartone] treba obratiti paznju na Sansonea [dosta brz, Bayernova skola], Defrela [takodje solidno brz], Missirolija... U odbrani su ostali bez Vrsaljka [Atletico], ali imaju solidnih igraca i tu. Acerbi [bio u Milanu kratko, prije nekih godinu dana se vratio fudbalu nakon borbe sa rakom], Cannavaro - koji je mozda nasa najveca sansa. Imaju mladog Sensija koji je odlican bio za Cesenu i Serie B prosle sezone, ne znam koliko ce im igrati sad.. Sto se tice ambicija, mislim da ce veoma ozbiljno shvatiti ovo. Ambiciozan je tim [sumnjam da ce u nekoj blizkoj buducnosti biti medju najjacima u Italiji ili tako nesto], ali vjerujem da ce u najjacem timu igrati. Inace, igraju u Reggio Emiliji, na stadionu Reggiane [sredinom devedesetih bili u Serie A] Edited August 5, 2016 by gervasius twinkleminkleson
Ayatollah Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 iz cele italije? jebaćemo ih ružno. Говно од Њикипедије копирало само мапу, не и тачкицу на мапи.
Apollo Creed Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Kako do tamo? Kola, avionom do Milana... ne verujem da ovi pune i pola stadiona, moglo bi ovo biti 1 fino gostovanje...
Malvo Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) Kolima s BG tablama, autoputem bratstva i jedinstva Edited August 5, 2016 by Malvo
Mil@n Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Najbolje kod Sasuola je što gro™ ljudi nema pojma o njima /me included/ pa možemo da se ložimo da ih dobijamo.Dakle, dobijamo. :D
casperbgd Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 meni se cini da je dobra stvar sto nema lozenja da ce biti lako kao sto je provejavalo sa Ludogorecom. Sasuolo i Sparta su mi mozda i idealni protivnici, Karabag bi nas iskarao i izbagovao, Gent i Sahtjor ne bi imali problema. 55-45 sanse za njih po mojoj proceni ukoliko ne ode Katai. A mogli bi i oni da prodaju tog Berardija, nek se raspita Terza ionako nam treba rasan spic.
Apollo Creed Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 A mogli bi i oni da prodaju tog Berardija, nek se raspita Terza ionako nam treba rasan spic.
Recommended Posts