radisa Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Misljenja koja mi ovde iznosimo nemaju nikakav uticaj na utakmice koje ce se odigrati. Rec je o cisto navijackim nagadjanjima baziranim na prethodnim iskustvima. A kad pogledas zcezdin evropski saldo u prethodnih 5 godina, potpuno je normalno da navijacima padne mrak na oci pri pomenu i nekakvih azerbejdzanaca a kamoli nekog jaceg protivnika... +1 Ljudi možda deluju defetistički nastrojeni, ali, jbg, kad su koficijenti naših timova u rangu sa koeficijentima nekih koje bi pre 20 godina pregazili kao plitak potok, jasno je što se useremo svi od Mitlanda i Austrije Beč, a kamoli od nekih jačih.... Iskustvo govori da smo očaj živi...
Apollo Creed Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Meni ovaj Gent deluje kao najnepoželjniji...pola tima Afrika, ti bi šišali pored Rendule i Fibela samo tako. Jedino malo priželjkujem ove Čehe...ovo sve ostalo...meh.
Ayatollah Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 pa da, zato ljudi i pisu sta pisu malo cudno bi bilo da po forumu pucamo od optimizma, a iz aviona je vidljivo da nam se sam trener usrao kao grlica i na domacem terenu izvodi postavu bez napadaca na osnovu koje igre da gajimo optimizam? protiv valete, napretka, ludogoreca? Nije u pitanju optimizam, nego zdrav, sportski pristup stvarima. Dobijemo koga dobijemo, igramo, pa šta bude, i sa jačim i sa slabijim. Umesto toga sve vreme neko kukanje i vajkanje. To što je trener postavio igru kao sisa može biti razlog za nerviranje tokom i posle utakmice (što se i meni desilo), ali ne i za plač na pomen imena Šahtjora i Sparte iz Praga.
pbg12345 Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Nije u pitanju optimizam, nego zdrav, sportski pristup stvarima. Dobijemo koga dobijemo, igramo, pa šta bude, i sa jačim i sa slabijim. Umesto toga sve vreme neko kukanje i vajkanje. To što je trener postavio igru kao sisa može biti razlog za nerviranje tokom i posle utakmice (što se i meni desilo), ali ne i za plač na pomen imena Šahtjora i Sparte iz Praga. a dobro, sa tim se slazem rekoh vec, vise bih voleo da vidim takav pristup, pa da nas napune, nego da igramo bez napadaca i ispadnemo na gol razlike
adasevic Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Sahtjor je najnepozeljniji, Gent odmah do njih. Najpozeljniji su svakako Azeri, pa onda Salvija i mozda Zabari. Jos ako im ode Berardi, a nije da nije trazen, ko stvoreni za nas :) Nema tu pesimizma, samo ne treba biti optimista bez pokrica. I za Ludogorec sam pisao da su dobri, al da moze da se igra. I igralo se - ispali smo posle produzetaka. Na stranu sto su bolji tim, ali malo koncentracije, malo srece (recimo da zabar nije muno Kangi crveni) i moglo je to da se prodje. Od ovih 6 potencijalnih rivala, samo je Sahtjor znacajno jaci od Bugara. Ostali nisu. U najgorem slucaju su u tom rangu. Sto se Sahtjora tice i toga da im se raspao tim a stranci razbezali - Pjatov, Stepanenko, Fred, Dentinjo, Marios, Ordec, Eduardo, Tajson, Ismaili, Srna, Krivcov (plus n aklupi ostlai Velington i Rakitcki). Ekipa koja igra godinama i ne razlikuje se puno iz sezone u sezonu...
adasevic Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Nije u pitanju optimizam, nego zdrav, sportski pristup stvarima. Dobijemo koga dobijemo, igramo, pa šta bude, i sa jačim i sa slabijim. Umesto toga sve vreme neko kukanje i vajkanje. To što je trener postavio igru kao sisa može biti razlog za nerviranje tokom i posle utakmice (što se i meni desilo), ali ne i za plač na pomen imena Šahtjora i Sparte iz Praga. Pazi, sad se trenutno diskutuje o zrebu i 6 opcija koje imamo. .Svi kazu koga ne bi voleli a koga bi voleli. Nema kukanja, samo procene gde bi jebali jeza, a gde mozemo da se ovajdimo. Kad dobijemo rivala, to nam je sto nam je. I pred Bugare sam prizeljkivao BATE, pa sam kad smo izvukli Bugare opet verovao u pobedu i prolaz... Sve je to moguce i bez potrebe da se busamo da smo favoriti kad realno - nismo.
Ayatollah Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Ne mogu da odgovaram svima individualno, jer sam na poslu. Samo kratak zaključak: Jasno je meni da su svi naši timovi kesa i da nam je fudbal na niskim granama, ogrezao u kriminal i pranje para. Ne očekujem da će bilo koji srpski klub ove, ili u narednih 5 godina, napraviti bilo kakav bitan rezultat u Evropi. To se svakako neće desiti dokle god je ovakav sistem upravljanja fudbalom i klubovima u Srbiji. Sve ovo napred navedeno nije razlog da se unapred plače i kuka na ovom ili bilo kom drugom topiku. Da smo loši - jesmo, da je protivnik bolji - jeste, pa šta? Čekamo utakmicu, pa šta bude, a ne unapred da sažaljevamo Zvezdinu sudbinu protiv moćne Sparte Prag ili neugodnog Karabaga.
Milosh76 Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Recimo da smo u grupi 3 umesto u grupi 4, sad bi imali ove opcije Group 3:Seeded1 Anderlecht* (BEL) 2 West Ham United (ENG) 3 Krasnodar (RUS) 4 Maribor (SVN) 5 Fenerbahçe* (TUR) 6 Panathinaikos (GRE) Sad Sahtjor deluje kao Beograd sa Karaburme? :D
Bright Billy Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Konkretno sahtjor ne deluje slabije od ovih, al ostali potencijalni rivali da.
Apollo Creed Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Ja bih rekao da- za tim koji poslednjih 8 godina redovno ispada u julu, u najboljem slučaju avgustu- delujemo veoma...racionalno. Čeromorec, Ludogorec, Kairat, Slovan Liberec, pa čak i 1 Arsenal iz Kijeva su nas izbacivali. 0 učešća u LŠ, 2 u LEu poslednjih 16 godina.
Nikodije Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 protiv azera imamo najvece sanse, ovo ostalo tesko.
ljuba1 Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Ja i pišem o tome da na topiku vlada apatija, a ne o tome da ta apatija na bilo koji način utiče na utakmice. OK, poslednja rečenica nije baš najbolje sročena, pa se stiče utisak da mešam žabe i babe. Ono što je glavni problem je to što je sasvim verovatno da i u stručnom štabu vlada vrlo slična atmosfera, što se videlo pre 3 dana. Apatija upravo i vlada zbog toga sto trener postavlja pickastu taktiku koju je patentirao as batadjorizma Kosanovic u Solunu. Tada je laznu devetku igrao Koroman danas Katai.
Nikodije Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Apatija upravo i vlada zbog toga sto trener postavlja pickastu taktiku koju je patentirao as batadjorizma Kosanovic u Solunu. Tada je laznu devetku igrao Koroman danas Katai. batadjorizam je patentirao batadjora protiv rusa 2001., kada na marakani pri rezultatu 1:0 za ruse on vadi kezmana i drulica, i ubacuje dva vezna. tada su standardi postavljeni, alkosan i grof samo prepisuju.
ljuba1 Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Igrao je Slavisa derbi sa dva leva beka pa smo opet izgubili. Kad igras ko ckapi tako i prodjes.
Recommended Posts