Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted

Misljenja koja mi ovde iznosimo nemaju nikakav uticaj na utakmice koje ce se odigrati. Rec je o cisto navijackim nagadjanjima baziranim na prethodnim iskustvima. A kad pogledas zcezdin evropski saldo u prethodnih 5 godina, potpuno je normalno da navijacima padne mrak na oci pri pomenu i nekakvih azerbejdzanaca a kamoli nekog jaceg protivnika...

+1

Ljudi možda deluju defetistički nastrojeni, ali, jbg, kad su koficijenti naših timova u rangu sa koeficijentima nekih koje bi pre 20 godina pregazili kao plitak potok, jasno je što se useremo svi od Mitlanda i Austrije Beč, a kamoli od nekih jačih....

Iskustvo govori da smo očaj živi...

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Meni ovaj Gent deluje kao najnepoželjniji...pola tima Afrika, ti bi šišali pored Rendule i Fibela samo tako.

Jedino malo priželjkujem ove Čehe...ovo sve ostalo...meh.

Posted

pa da, zato ljudi i pisu sta pisu

malo cudno bi bilo da po forumu pucamo od optimizma, a iz aviona je vidljivo da nam se sam trener usrao kao grlica i na domacem terenu izvodi postavu bez napadaca

na osnovu koje igre da gajimo optimizam? protiv valete, napretka, ludogoreca?

Nije u pitanju optimizam, nego zdrav, sportski pristup stvarima. Dobijemo koga dobijemo, igramo, pa šta bude, i sa jačim i sa slabijim. Umesto toga sve vreme neko kukanje i vajkanje. To što je trener postavio igru kao sisa može biti razlog za nerviranje tokom i posle utakmice (što se i meni desilo), ali ne i za plač na pomen imena Šahtjora i Sparte iz Praga.

Posted

Nije u pitanju optimizam, nego zdrav, sportski pristup stvarima. Dobijemo koga dobijemo, igramo, pa šta bude, i sa jačim i sa slabijim. Umesto toga sve vreme neko kukanje i vajkanje. To što je trener postavio igru kao sisa može biti razlog za nerviranje tokom i posle utakmice (što se i meni desilo), ali ne i za plač na pomen imena Šahtjora i Sparte iz Praga.

a dobro, sa tim se slazem

rekoh vec, vise bih voleo da vidim takav pristup, pa da nas napune, nego da igramo bez napadaca i ispadnemo na gol razlike

Posted

Sahtjor je najnepozeljniji, Gent odmah do njih. 

Najpozeljniji su svakako Azeri, pa onda Salvija i mozda Zabari. Jos ako im ode Berardi, a nije da nije trazen, ko stvoreni za nas :)

Nema tu pesimizma, samo ne treba biti optimista bez pokrica. I za Ludogorec sam pisao da su dobri, al da moze da se igra. I igralo se - ispali smo posle produzetaka. Na stranu sto su bolji tim, ali malo koncentracije, malo srece (recimo da zabar nije muno Kangi crveni) i moglo je to da se prodje. Od ovih 6 potencijalnih rivala, samo je Sahtjor znacajno jaci od Bugara. Ostali nisu. U najgorem slucaju su u tom rangu. 

Sto se Sahtjora tice i toga da im se raspao tim a stranci razbezali - Pjatov, Stepanenko, Fred, Dentinjo, Marios, Ordec, Eduardo, Tajson, Ismaili, Srna, Krivcov (plus n aklupi ostlai Velington i Rakitcki). Ekipa koja igra godinama i ne razlikuje se puno iz sezone u sezonu...

Posted

Pazi, sad se trenutno diskutuje o zrebu i 6 opcija koje imamo. .Svi kazu koga ne bi voleli a koga bi voleli. Nema kukanja, samo procene gde bi jebali jeza, a gde mozemo da se ovajdimo. Kad dobijemo rivala, to nam je sto nam je. 

I pred Bugare sam prizeljkivao BATE, pa sam kad smo izvukli Bugare opet verovao u pobedu i prolaz...  Sve je to moguce i bez potrebe da se busamo da smo favoriti kad realno - nismo.

Posted

Ne mogu da odgovaram svima individualno, jer sam na poslu. Samo kratak zaključak:

Jasno je meni da su svi naši timovi kesa i da nam je fudbal na niskim granama, ogrezao u kriminal i pranje para. Ne očekujem da će bilo koji srpski klub ove, ili u narednih 5 godina, napraviti bilo kakav bitan rezultat u Evropi. To se svakako neće desiti dokle god je ovakav sistem upravljanja fudbalom i klubovima u Srbiji.

Sve ovo napred navedeno nije razlog da se unapred plače i kuka na ovom ili bilo kom drugom topiku. Da smo loši - jesmo, da je protivnik bolji - jeste, pa šta? Čekamo utakmicu, pa šta bude, a ne unapred da sažaljevamo Zvezdinu sudbinu protiv moćne™ Sparte Prag ili neugodnog™ Karabaga.

Posted

Recimo da smo u grupi 3 umesto u grupi 4, sad bi imali ove opcije

Group 3:
Seeded

1 Anderlecht* (BEL) 
2 West Ham United (ENG) 
3 Krasnodar (RUS) 
4 Maribor (SVN) 
5 Fenerbahçe* (TUR) 
6 Panathinaikos (GRE)

Sad Sahtjor deluje kao Beograd sa Karaburme? :D

Posted

Konkretno sahtjor ne deluje slabije od ovih, al ostali potencijalni rivali da.

Posted

Ja bih rekao da- za tim koji poslednjih 8 godina redovno ispada u julu, u najboljem slučaju avgustu- delujemo veoma...racionalno. :fantom:

Čeromorec, Ludogorec,  Kairat, Slovan Liberec, pa čak i 1 Arsenal iz Kijeva su nas izbacivali. 0 učešća u LŠ, 2 u LEu poslednjih 16 godina. 

Posted

Jebace nas ruzno koga god da izvucemo

Posted

protiv azera imamo najvece sanse, ovo ostalo tesko.

Posted

Ja i pišem o tome da na topiku vlada apatija, a ne o tome da ta apatija na bilo koji način utiče na utakmice. OK, poslednja rečenica nije baš najbolje sročena, pa se stiče utisak da mešam žabe i babe. Ono što je glavni problem je to što je sasvim verovatno da i u stručnom štabu vlada vrlo slična atmosfera, što se videlo pre 3 dana.

Apatija upravo i vlada zbog toga sto trener postavlja pickastu taktiku koju je patentirao as batadjorizma Kosanovic u Solunu. Tada je laznu devetku igrao Koroman danas Katai.

Posted

Apatija upravo i vlada zbog toga sto trener postavlja pickastu taktiku koju je patentirao as batadjorizma Kosanovic u Solunu. Tada je laznu devetku igrao Koroman danas Katai.

batadjorizam je patentirao batadjora protiv rusa 2001., kada na marakani pri rezultatu 1:0 za ruse on vadi kezmana i drulica, i ubacuje dva vezna. tada su standardi postavljeni, alkosan i grof samo prepisuju.

Posted

Igrao je Slavisa derbi sa dva leva beka pa smo opet izgubili. Kad igras ko ckapi tako i prodjes.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...