*edited by mod Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 Večeras su vrlo lako otresli Domžale bez nekoliko standardnih prvotimaca. A Bilić je izjavio da nema više zajebancije sa evrokupovima. U Domzalama se bese i Parker proslavio? A nakon prosle godine nista ne verujem Bilicu kada je LE u pitanju.
tangodelta Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Group 4: Seeded 1 Shakhtar Donetsk* (UKR) 2 Sparta Praha* (CZE) 3 Maccabi Tel-Aviv (ISR) 4 Gent (BEL) 25.000 5 Sassuolo (ITA) 6 Qarabağ* (AZE) Unseeded 7 Shkëndija (MKD) 8 İstanbul Başakşehir (TUR) 9 IFK Göteborg (SWE) 10 Crvena zvezda* (SRB) 11 SønderjyskE (DEN) 12 Hajduk Split (CRO) U istoj smo podgrupi :) Ima neka greska ipak, jer je ovde Qarabag medju nositeljima, a u 3. podgrupi je medju nenositeljima.
Milosh76 Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) Šahtjor (Ukrajina) Sparta (Češka) Makabi (Izrael) Gent (Belgija) Sasuolo (Italija) Karabag (Azerbejdžan) Boldovano ne, ostalo moze da se igra. Mada mislim da nam pada ili Sparta ili Gent Moze i Makabi, ali samo ako ce Rajkovic da nas pusti :D Edited August 5, 2016 by Milosh76
zgembo Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 U toj trećoj podgrupi treba da bude Gabala umesto Qarabaga. Ovako na papiru, sa Šahtjorom nemamo šta da tražimo, Česi su nam tradicionalno zajebani, Makabi da izbegnemo zbog Rajka, sa ovim ostalim bismo možda uz veliku dozu sreće. Qarabag mi liči na Kairat, 2 Španca i 2 Brazilca, neće ni oni biti naivni.
levi Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 (edited) Sasuolo, pa da se ponovi Kievo Mada, lažni grof nije File, a Donald i Latalec nisu Milovanović i Kovačević <_< Edited August 5, 2016 by levi
Mauci Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Sahtjor da pokazemo solidarnost sa bracom Rusima, siguran sam da bi Delije pripremile nezaboravan ambijent, uz naravno bracu iz Moskve koji bi se odazvali u velikom broju.
gervasius twinkleminkleson Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Bla. Samo da izbjegnemo Sahtjor. Nije da smo od ostalih jaci ali protiv njih stvarno nista ne bi mogli.
Milosh76 Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Koga god da dobijemo, bitno je da se ne zatvorimo kao protiv Ludogoreca, nego da taktcki odradimo posao kako treba. Treba na Vieira u napadu, i Katai u sredini umesto Kange, krila Mouce i Srnic i to je to.
adasevic Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 I sa Spartom bi bilo mučno, ostalo može ? Ispali od Steaue koja je bar duplo slabija od one koju je Partizan izbacio. Momcilovic i Golubovic im starteri. Jedino poznatije ime je Lafata i neki Senegalac u napadu. Ovde treba zaobici Sahjtor. Sa ostalima moze da se igra, a koska je Makabi... nisu toliok atraktivni, a dobra su ekipa... Ja bih skromno zeleo Karabag :)
*edited by mod Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 polufinalista lige evrope, učesnik 1/8 finala lige šampiona i još jedan tim iz proslogodisnje Lige Šampiona . realno ovi Kazahstanci bi vam bili premija. prolazak bilo koga od ostalih protivnika bi bila senzacija i uspeh za pamćenje.
gervasius twinkleminkleson Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Bi kurac. Skoro svi su jaci, ali da bi bila senzacija, to je smijesno reci. Ispadali su jaci timovi od slabijih nego sto smo mi. I ove nedelje.
Recommended Posts