Jump to content
IGNORED

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Ros

Recommended Posts

Posted

Vele Novosti da dolazi Vule na 6 meseci

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• katamaran

189

• Dimitrije

161

• Milosh76

128

• MiddleClass

114

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Razigravamo Zagorca iz Zenita?

Posted

@edited by mod:

To kazes ovako poimence, ili si mozda gledao neki od ovih tiova? 

Viktorija je prosla Karabag na gol u gostima i to jedva. Kazahstanci bili mnogo bolji. Cesi su pristojna ekipa i nista vise od toga, a pride im je dosta igraca umorno od EP (nisu se naigrali, ali su bili). Nisu ni nalik onome sto su igrali prethodne 2 sezone. Legija je izbacila mocni Trencin jednim golom u 180 minuta, a i tu je bila slabiji rival (revans nisam gledao). APOEL je manje vise ista ekipa koju smo izbacili sa Robijem, a rekao bih da su malo stariji od onda i malo losiji. 

Od ovih 10 timova najbolji su Kopenhagen i Luda Suma...

Realno, imali bi vece sanse da udjem u LS, nego sto smo imali da prodjemo 3. kolo...

Zvezda nikad nije elimisala Apoel. A mešanje Apoela i Omonije je, pa onako malo žešća greška.

Takođe, Karabag nije iz Kazahstana.

Nadmeno se postavljaš (ovde konkretno prema edited by mod-u) za nekoga ko pravi ovakve greške.

Posted

Sutra rano ujutro bi trebalo da se odrede podgrupe, a oko pola 2 da budu izvuceni parovi.

Posted

Mislim da su nam šanse dobar žreb iste kao i pred prethodni.

Valjalo bi izbeći Shakhtar, Fenerbahce, ASSE, Krasnodar i WHU kao timove sa kojima ne možemo da se nosimo. Grčke rivale bih izbegao, jer su kvalitetni i što bi bio ili haos ili bratimljenje. Drugi talas za izbegavanje čine Sparta, Maccabi TA, Genk, Anderlecht i Sassuolo. Protiv ostalih se može boriti.

Posted (edited)

Konacna_lista_4_kolo.jpg

Nisam ja podvlacio

Edited by Milosh76
Posted

Nemanja zasto se plasis Genka i Anderlehta. Oboji su trenutno slabiji od Ludogoreca.

Posted

da je u džaku sto pički i jedan kurac-e mi bi se za kurac uhvatili.

dobijamo najtežeg mogućeg.

Posted

Iskustvo u Evropi. Belgijanci uvek izgledaju kao laka lovina i svi imaju nerealna očekivanja protiv njih. Znam da kada bi ih izvukli, da bi nas već upisali u grupnoj fazi LE. To ne radimo samo mi, već i 50% timova u Evropi.

Posted

Iskustvo u Evropi. Belgijanci uvek izgledaju kao laka lovina i svi imaju nerealna očekivanja protiv njih. Znam da kada bi ih izvukli, da bi nas već upisali u grupnoj fazi LE. To ne radimo samo mi, već i 50% timova u Evropi.

Cenis da bi vam lakse bilo protiv 1 Maribora ?

Posted

Cenis da bi vam lakse bilo protiv 1 Maribora ?

Da. Meč u kojem imamo realne šanse da prođemo, svakako veće od Genta. Da li smo bolji, dvomeč bi rekao, mada često ni to nije dovoljno.

Posted (edited)

Za izbegavanje su prvih 7 na spisku i krasnodar. A ako vec mozemo da biramo, dajte becku austriju...

Edited by Bright Billy
Posted

bate, karabag su realne šanse. i West hem ako reši da igra sa drugim timom. plus slovenci za predigru regionalne lige i eventualno austrijanci.

Posted

Večeras su vrlo lako otresli Domžale bez nekoliko standardnih prvotimaca. A Bilić je izjavio da nema više zajebancije sa evrokupovima.

Posted

Koga izvuku, izvuku.  Ako stvarno misle da su tim za LE, onda treba da pobede timove koje im zreb odredi.  Niko u grupi LE klubova nije ni mnogo tezak ni mnogo lak protivnik.  Morace da zaigraju mnogo bolje nego sto su igrali protiv Valete i protiv Napretka i da pokazu da mogu da pobede timove koji su za klasu bolji od ova dva tima.  U protivnom, domet su JSL titula i Kup.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...