Jump to content

FK Crvena Zvezda u Evropi, 2016/17

Featured Replies

Vele Novosti da dolazi Vule na 6 meseci

Razigravamo Zagorca iz Zenita?

@edited by mod:

To kazes ovako poimence, ili si mozda gledao neki od ovih tiova? 

Viktorija je prosla Karabag na gol u gostima i to jedva. Kazahstanci bili mnogo bolji. Cesi su pristojna ekipa i nista vise od toga, a pride im je dosta igraca umorno od EP (nisu se naigrali, ali su bili). Nisu ni nalik onome sto su igrali prethodne 2 sezone. Legija je izbacila mocni Trencin jednim golom u 180 minuta, a i tu je bila slabiji rival (revans nisam gledao). APOEL je manje vise ista ekipa koju smo izbacili sa Robijem, a rekao bih da su malo stariji od onda i malo losiji. 

Od ovih 10 timova najbolji su Kopenhagen i Luda Suma...

Realno, imali bi vece sanse da udjem u LS, nego sto smo imali da prodjemo 3. kolo...

Zvezda nikad nije elimisala Apoel. A mešanje Apoela i Omonije je, pa onako malo žešća greška.

Takođe, Karabag nije iz Kazahstana.

Nadmeno se postavljaš (ovde konkretno prema edited by mod-u) za nekoga ko pravi ovakve greške.

Sutra rano ujutro bi trebalo da se odrede podgrupe, a oko pola 2 da budu izvuceni parovi.

Mislim da su nam šanse dobar žreb iste kao i pred prethodni.

Valjalo bi izbeći Shakhtar, Fenerbahce, ASSE, Krasnodar i WHU kao timove sa kojima ne možemo da se nosimo. Grčke rivale bih izbegao, jer su kvalitetni i što bi bio ili haos ili bratimljenje. Drugi talas za izbegavanje čine Sparta, Maccabi TA, Genk, Anderlecht i Sassuolo. Protiv ostalih se može boriti.

Konacna_lista_4_kolo.jpg

Nisam ja podvlacio

Edited by Milosh76

Nemanja zasto se plasis Genka i Anderlehta. Oboji su trenutno slabiji od Ludogoreca.

da je u džaku sto pički i jedan kurac-e mi bi se za kurac uhvatili.

dobijamo najtežeg mogućeg.

Iskustvo u Evropi. Belgijanci uvek izgledaju kao laka lovina i svi imaju nerealna očekivanja protiv njih. Znam da kada bi ih izvukli, da bi nas već upisali u grupnoj fazi LE. To ne radimo samo mi, već i 50% timova u Evropi.

Iskustvo u Evropi. Belgijanci uvek izgledaju kao laka lovina i svi imaju nerealna očekivanja protiv njih. Znam da kada bi ih izvukli, da bi nas već upisali u grupnoj fazi LE. To ne radimo samo mi, već i 50% timova u Evropi.

Cenis da bi vam lakse bilo protiv 1 Maribora ?

Cenis da bi vam lakse bilo protiv 1 Maribora ?

Da. Meč u kojem imamo realne šanse da prođemo, svakako veće od Genta. Da li smo bolji, dvomeč bi rekao, mada često ni to nije dovoljno.

Za izbegavanje su prvih 7 na spisku i krasnodar. A ako vec mozemo da biramo, dajte becku austriju...

Edited by Bright Billy

bate, karabag su realne šanse. i West hem ako reši da igra sa drugim timom. plus slovenci za predigru regionalne lige i eventualno austrijanci.

Večeras su vrlo lako otresli Domžale bez nekoliko standardnih prvotimaca. A Bilić je izjavio da nema više zajebancije sa evrokupovima.

Koga izvuku, izvuku.  Ako stvarno misle da su tim za LE, onda treba da pobede timove koje im zreb odredi.  Niko u grupi LE klubova nije ni mnogo tezak ni mnogo lak protivnik.  Morace da zaigraju mnogo bolje nego sto su igrali protiv Valete i protiv Napretka i da pokazu da mogu da pobede timove koji su za klasu bolji od ova dva tima.  U protivnom, domet su JSL titula i Kup.

Guest
This topic is now closed to further replies.