Bright Billy Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 racunalo se valjda da na toj poziciji imamo petkovica, al sta se s tim deckom desava, to znaju samo on i bozovic...
pbg12345 Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 terza kao prvo nije trebao niposto prodati jovanovica, jer je vec zimus bilo jasno da smo suplji u odbrani
Nikodije Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 terza kao prvo nije trebao niposto prodati jovanovica, jer je vec zimus bilo jasno da smo suplji u odbrani i to. verujem da se vule cesto ukazivao terzi tokom ovih kvalifikacija i da mu je dolazio u san.
katamaran Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 racunalo se valjda da na toj poziciji imamo petkovica, al sta se s tim deckom desava, to znaju samo on i bozovic... Pa valjda su znali u kakvom je stanju Petkovic i koliko moze na njega da se racuna. A sa centralnim odbrambenim su tek pokazali kakvi su genijalci Gomila neshvatljivih gluposti.
levi Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Pa dobro nisu ovo tolike ale na žrebu. Može da uleti mina, ali uz malo sreće, biće opet loženje. Uz ovih nekoliko prinudnih izmena u sastavu, ne mora to da bude toliko loše. Mada sa Božom to je sve lutrija, ko zna šta može da mu padne napamet
Bright Billy Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 oko jovanovica se svi slazemo. sinoc se jasno videlo da ugo i ibanjez nisu izgubili motiv, al im koncentracija nije bas tamo gde treba da bude...
yolo Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 partizan tirana, pa da komsije barem slobodno mogu da navijaju protiv nas a da se ne durimo
Nikodije Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 oko jovanovica se svi slazemo. sinoc se jasno videlo da ugo i ibanjez nisu izgubili motiv, al im koncentracija nije bas tamo gde treba da bude... meni se bas i ne dopada ideja da najvazniju utakmicu u poslednjih x godina za klub igraju igraci koji su vec potpisali transfer, i kojima su to bile oprostajne utakmice. eto, neka im to bude za nauk.
SleeperSleep Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Šabančino, pošto me već uzimaš u tastaturu, je l može jedan moj post koji nije bio posvećen fudbalu ili da je bio sa dnevno političkim komentarom? Šta znači mediokritetska frustracija? ma ti si tu kolaterala, nasikirao se sto ja nisam prepoznao patriotsku vrednost navijacke pesme sa pocetka utakmice. ne moze decko nikako to da proguta :)
Mil@n Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Nebitno je da li je Cvetković bio najgori na terenu ili ne, on je dečko jednostavno preloš. Kada igraš sa tri igrača u liniji od kojih je jedan on, dobiješ 6 komada i to je to. Nije to naravno samo njegova krivica, meni je samo fenomen da je Grof uopšte razmišljao da to može da funkcioniše na terenu. Mislim, koje su bile zamisli? Ok, igraćemo bez špica dakle svesno ćemo da budemo tupi u napadu, samim tim prepustićemo im inicijativu i nadati se da će Cvele i ekipa iz odbrane da odradi dobar posao.. On se izgleda previše uzda u Donalda i le Taleca pa previđa da je svaki duboki pas iza njih pola gola. Možda može to da šljaka u našoj ligi gde se napada sa 2 igrača, dok se 8 brani i nada se da ga ne prime od nas. Ekipa koja ima igrače i igru, lako će da izeksploatiše takve rupe u timu.Btw, bilo je jedno 3, 4 situacije kada smo se skupljali po 2, 3 pa i 4 igrača oko jednog njihovog i nismo mogli da ga pritisnemo i uzmemo im loptu, a da ne govorim da je bilo i situacija da njihov iz te situacije izađe kao pobednik i krene ka golu i sl. Ne znam, cela utakmica mi je sa tribine izgledala toliko loše, da se to ne može rečima opisati, osim jednog dela u drugom poluvremenu. Ne kažem čak ni da ovaj tim ne može bolje, verujem da ćemo se prošetati kroz našu ligu, ali očigledno je omašena taktika i pristup u ova dva meča pogotovu. Ja bih igrao sa 4 u zadnjem redu, Ibanjeza bi levo i Petkovića desno što bi nam donelo širinu u napadu više opcija u pasevima i kreaciji, i ostavljalo manje lufta u odbrani. Ovo ovako možda može kod nas i nigde više.
casperbgd Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Nakon ove druge utakmice definitivno imam utisak da su Bugari bolji tim kojem nesto debelo nedostaje, a da nije igracki kvalitet. Bas me zanima kako ce oni odigrati preostale utakmice u Evropi, u Beogradu su odigrali bolje nego u Razgradu i deluje mi da imaju jos dosta prostora za napredak. Kod nas je slicna prica, osim sto smo na Marakani odigrali losiju utakmicu, ali opet izborili neresen rezultat koji bi nas odveo dalje da nismo primili onaj idiotski gol u Bugarskoj. Sto se tice igre, mislim da smo veoma lose odigrali oba poluvremena. Kanga je verovatno bio najgora moguca opcija za crveni karton i ubedjen sam da bismo prosli bez njegovog idiotizma. Takticki mi se cini da je i Grof tu zajebao stvar sto nije napravio ofanzivniju zamenu i zamenio Le Taleka Hugom a Kataia stavio na plejmejkera. Ali jebiga, ocigledno Grof misli da ne mozemo da igramo protiv jacih ekipa bez dva cvrsta defanzivna vezna. Pritom je Le Talek slabo odigrao i ovo mu je jedna od losijih utakmica u Zvezdi. Sto se tice Cvetkovica, mislim da se preteruje sa pljuvanjem po njemu buduci da svi vrlo dobro znamo koliko je ogranicen igrac, a sinoc je odigrao bolju utakmicu od Ibanjeza. A odigrao je bolje od Luca i prvu utakmicu sa Bugarima. Nije decko kriv sto igra u Zvezdi. Daje maksimum, ispucava lopte u aut iz prve, ali uspeva i da oduzima lopte i zaustavlja napade po svojoj strani, pritom ne treba zaboraviti da je on asistirao kod Kataievog gola. Nista mi ne bismo dobili da je umesto njega igrao neki bolji igrac, mnnogo veci problem nam je bio Luco. Uglavnom steta, tako blizu a tako daleko prolaza. Sad nam treba srece u zrebu, ima ovde ekipa koje se mogu proci, doduse treba sada videti sta nam ostaje od ekipe za tu utakmicu. Ovakav Ibanjez nam zaista nece faliti na tom nivou.
reginald Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 (edited) Mil@ne, o cemu ti pricas? Zvezda je igrala sa cetiri u liniji, a Cvetkovic je bio najmanji problem. Evo casperbgd sve napisao. Ovo dolje je Zvezdin igracki kadar po trensfermarktu, bez golmana, zajedno sa godinom isteka ugovora. Meni se cini da su ugovori generalno dosta kratki i da je gotovo nemoguce planirati ekipu unaprijed vise od jedne sezone. Lukovic '17Phibel '18Rendulic '17Marinkovic '17Ristic '17Milosevic '20Anđelkovic '16 ?Petkovic '17Cvetkovic '17Donald '18Le Tallec '18Poletanovic pos.Racic '19Babunski '18Kanga '18Plavsic '18Avramovski '18Lukovic '19Srnic '18Ruiz '19Katai '17Mouche pos.Jovovic '18Gavric '17Vieira '18Ilic '19Orlandic '17Sikimic '17 edit. + Vucicevic '20 Edited August 3, 2016 by reginald
Bright Billy Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Po ovome ugo ima jos dve godine ugovora, sto je informacija koja se prvi put pojavljuje i na zalosr nije tacna.
adasevic Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Bugari su prosli dalje jer su mnogo bolji. To ispadanje cini u neku ruku laksim. Nedostatak igre, pogresan pristup, previse neobjasnjivih gresaka, na kraju i stihijski pokusaji nisu doneli nista, a odneli su neku nadu za LS. Cim je usao Hugo, videlo se zasto je bila greska da pocne mec na klupi. Katai nikada nece biti spic koji vrsi presing na odbranu protivnika. A Bugari ako imaju slabu tacku (a imaju je) to je svakako ta ista odbrana. Da smo im tu napravili veci pritisak, ne bi imali priliku da nas onoliko vozaju. Ko sto rekoh kada sam prvi put gledao Bugare protiv Mladosti, pa se posle neki smejali kako kukam ko da smo izvukli Barsu, Ludogorec ima sjajne pojedince koj su prilicno dobro uigrani. Igrakratkih pasova, sa jednim ili dvakontakta sa loptom i svi brzi. To je ono sto Zvezda treba da igra. A ne igra. Kod nas se svaka lopta carini. Cak i kad krenemo u izglednu kontru, nema brze razmene pasova, nego jedan vuce dok ne usere pokusaj kontre. Igra sa Donaldom i La Telekom (koji je pride potpuno van forme, a nema ni snaga) je jos jednom dobila potvrdu da je za ovakav tim Zvezde losa. Ako gledamo sta je resilo mec, to su svakako nasi bekovi, koji prosto ne znaju da brane ni dosta losije igrace od ovih brzanjaca. Cvetkovic je juce cak bio i solidan, kako inace zna, jer je grizao i borio se koliko god je mogao. Ali drugi gol ide na dusu njemu bar koliko i Kahrimanu. Igrac prima loptu, a on na 3 metra od njega ni ne pokusava da pridje. Ibanjez sa druge strane jos jednom pokazao sve svoje mane u odbrani i zasto je ovih 1,5M puna kapa za njega. Borbenost ne mogu da mu zamerim. Kanga me je prilicno nervirao, pre svega zbog pristupa. I kad pridje igracu i ocekujes da ce da udje u duel, da proba da uzme loptu, on samo iskulira i skloni se od protivnika. Sto se crvenog kartona tice, bolje da nisam gledao snimak zasto ga je dobio. Ono ne da nije crveni karton (pride, dobio je direktan crveni ne drugi zuti) nego nema veze sa mozgom. U najboljem slucaju su obojica mogli da dobiju po zuti, ali ono foliranje je toliko bezobrazno da ja nemam reci. Kako je lik ostao da lezi, ja sam sa istoka mislio da mu je izbio barem pola zuba iz glave. Ostali "Bugari" mahali ka klupi, ja vec mislio ode covek... a onda sudija sevne crveni, a ovaj ustane i grli se sa svima sto je zajebao sudiju U svakom slicaju, jeste glupost jer se pecao na provokaciju, ali je kaznjen prestrogo pa i nepravedno. Sudjenje i nije bilo lose, naprotiv. Meni se dopalo sto je pustio malo vise kontakta i imao je prilicno ujednacen kriterijum. Bilo je gresaka, najveca po meni taj crveni Kangi, ali jbg. Penal nisam video na snimku, uzivo ni sam ne znam sta bih mislio... Hugo je pao ko da ga je maljem pogodio, ali da li je ili ne nemam pojma. Nemam volje ni da gledam.
Apollo Creed Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 kako god, nismo smeli sa cvetkom da docekamo ove kvalifikacije, a sada se cini da je bilo bolje da su ibanjez i vijeira odmah prodati, a umesto njih dovedene zamene. al to je sada naknadna pamet, da je terza to tada uradio svi bi skocili na njega. doduse, on je morao da radi ono sto je korisno za ekipu, a ne da vuce poteze koji ga cine popularnim. Tražili bi desnog beka da je prodat Petković; pošto nije-ostalo se sa njim i Cvetkom. To zašto Petković , koji je glavna opcija na desnom beku, nije spreman u ovom trenutku je pitanje za Božoa a ne za Terzu. Tek za levog beka cela ova priča ne stoji- pored ibanjeza tu su Ristić, Milošević i Pehar.Koliko još treba da imamo levih bekova!? Elem, sve što je rađeno u prelaznom roku je ispunjavanje Božovićevih želja, on snosi i kompletnu odgovornost za rezultat.
Recommended Posts