Dimitrije Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 (edited) jbg, uočava se neki šablon ponašanja, od Prvog Navijača, preko trenera, do čuvara vatre... pusa Pa u pravu je. Vi, kKud u Maglu..., borris et al. se radujete. Edited August 2, 2016 by Dimitrije
kud u maglu Simoviću Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 gazza je objektivan u sportu, sta god ti mislio. naravno da nije bio penal. tu se uopste ne zna sta se desilo, kao sto je svirao penal mogao je da svira i faul u napadu, isto bi bilo.ma verujem ti ja kad je u pitanju fudbal i to isključivo kada zvezda igra protiv trećeg pravnog lica. i reprezentativni fudbal too
tsva Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 ne znam koliko je budzet Dundalka veci od budzeta BATEa al mora biti bar 3 puta veci ako se gleda vecerasnja utakmica. Ne igraju fudbal budzeti i plate igraca. U vezi Robija, njemu je strucnjak spremao ekipu pa je ista mogla da istrci sve ono pogotovo na 40 stepeni na kipru. Batadjora ne veruje u bacace koplja tako da...
Miljenko Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Zabole te uletelo 3 + :) To je jedina dobra stvar, sa ove utakmice.
kud u maglu Simoviću Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Pa u pravu je. Vi, kKud u Maglu..., borris et al. se radujete. izvinite a gde sam ja to seirio na ovom topiku večeras?
Dimitrije Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 izvinite a gde sam ja to seirio na ovom topiku večeras? Uh ogresih se o vas a vi ste sve vreme krotki ko nova snajka.
Bright Billy Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 sad gledam ovaj kangin drugi zuti. realno, nema veze sa zivotom. "bugarun" ga vuce za ruku dok covek ne popizdi odgurne ga i onda sudija ladno njega izbaci iz igre. sustinski mi se sere od uefinog vrlog novog fudbala gde ce kao da te kazne jer publika stoji na stepenicama a na terenu ti govna bugarska prave pozorisnu predstavu...
kud u maglu Simoviću Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 sad, treba biti i poseban ljudski nivo pa navijati za ovakav ludogorec, makar i protiv nas, pederavucica i ostalih.za koga si navijao 2013/14 i godinu pre kada smo igrali kvalifikacijene verujem da ti je kućno vaspitanje dozvolilo da to budemo mi
pantelia Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Neka se raduju komsije, zivi bili. Meni je posebno drago da je GTR aktivan, posle Poljske im je trebalo par dana da dodju sebi. O utakmici - bolji tim u svakom segmentu ide dalje. Cim je krenuo cirkus sa gvozdenim pukom, Bregalnicama, budjenjem protivnika, Pukni zoro i ostale budalastine, znalo se da nece na dobro da izadje.
Dr Arslanagić Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Istina, protiv Crvene zvezde bih navijao i za Hrvatskog dragovoljca. Ipak, nisam na ovom topiku seirio, to radim na SZD. Ovde sam samo napisao da su Bugari mnogo bolji od vas i da ste se protiv Maltežana provukli kao puvanjak iz gaća. Problem je što izgleda nisam shvatio da u ovom teškom trenutku po srpski narod treba pognuti glavu i tihovati...
yolo Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 ljudi su od prvog minuta isli na to da ga prebiju i isprovociraju. bugarima stvarno zelim sve najgore za ovaj sabanluk u nivou spanskog fudbala pre 30 i vise godina.
gervasius twinkleminkleson Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Nista, moracemo da osvojimo LE i tako udjemo u CL sledece godine..
harper lee Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 To je uglavnom i moje misljenje. Tim ima dobru osnovu, ali za nesto vise od JSL potrebni su ozbiljna nadgradnja i vreme. Na zalost, u Zvzdi nadgradnja traje 2 nedelje prelaznog roka, a sve ostalo je na o-ruk i galamu da se nadomesti manjak kvaliteta. Pa, rekao bih da je prilicno jednostavno, najbolji i najskuplji igrac kojeg je trebalo dovesti je levi stoper. Umesto toga mi smo doveli gomilu osiguraca posto smo kalkulisali s tim da necemo proci pa da imamo zamene za igrace koje cemo prodati i pokriti plate igraca koje smo doveli. Bilo koji eksplozivniji i brzi stoper umeto Rendule i Fibel na svojoj prirodnoj poziciji napravilo bi veliku razliku. Terzic nije nista naucio iz Partizanovog iskustva. Ljudi su godinama bili negde izmedju dominacije u nasoj ligi i nedovoljnog kvaliteta za Evropu zbog jedne ili dve pozicije a mi sada pravimo istu gresku ulazuci vise u rezervni polozaj nego u primarnu ambiciju.
Dimitrije Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Najgore je sto je glavni sudija bio okrenut ledjima kada su se Kanga i igrac Ludogoreca cimali. Prijavio ih je linijski sudija i pokazao na Kangu kao vinovnika.
Recommended Posts