Dimitrije Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 moguce, mada meni deluje da sami igraci nemaju najbolje odnose medju sobom npr ono par puta sto smo usli u njihovih 16 nasi su se cesto isticali vidljivom sebicnoscu i fibelove reakcije mi govore da se nije uklopio sa ostatkom tima pa onda vidljiva nervoza kod kataija, kange, itd Zvezda je dobar deo golova postizala iz individualnih akcija (npr. oba gola u Razgradu i u Beogradu) a ne iz uigranih kombinacija. Tako da ne mislim da je sebicluk zbog losih odnosa vec je deo Zvezdine igre. Imam utisak da dok je u timu bio Grujic da je uigranost srednjeg reda i priprema sansi bila bolja i vise se bazirala na timskoj nego na individualnoj igri. Tako da ne mislim
katamaran Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 I vaterpola. Ne ploviš baš najbolje po sportskim vodama, reklo bi se. Da probaš sa filmom? Bocanje ne pratis? Mogao bi i tamo malo da probas da lecis nagomilane frustracije.
yolo Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 jel može da se vidi start za penal. gledao sam neki glibavi strim, a ovde vidim da ga ni gaza ne bi svirao, dok se ostali ne slažu gazza je objektivan u sportu, sta god ti mislio. naravno da nije bio penal. tu se uopste ne zna sta se desilo, kao sto je svirao penal mogao je da svira i faul u napadu, isto bi bilo.
harper lee Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Mozda. Ja sam to pomislio pre utakmice u Razgradu. Onda se to pokazalo uspesnim. Ocekivao sam da ce na isti nacin da igra i u Beogradu jer na prethodne cetiri utakmice tim je pokazao da je odbrana izuzetno ranjiva na kontre i da srednji red cesto gresi u dodavanju otvarajuci priliku za te kontre. Nisam siguran da bi bilo bolje da je poceo sa Vieirom umesto Srnica ili Mucea. OK, to je sve sta bi bilo kad bi bilo. Mozda bi bilo bolje, mozda bi nas rasturili. Svasta se desavalo na ovoj utakmici, da Kanga nije naseo na provociranje ko zna kako bi se sve zavrsilo. Ono sto je poenta je da smo isuvise golova primili na slican nacin i dozvolili isuvise sansi iz tih situacija, sto je trebalo da pokaze Grofu da to ne radi. Mada, Billy je mislim u pravu, mi imamo previse igraca kojima ponesto fali da bi igrali ovaj nivo fudbala ozbiljno, bilo da je u pitanju igra u napadu ili u odbrani,a jos su se neki prilicno usrali pa su igrali previse rezervisano. Da vidimo sad ko ce da nam padne pa da malo odigramo i fudbala, ovo drzanje glave iznad vode po sistemu "ako prodje, prodje" ocigledno ne prolazi.
Bright Billy Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Jebi ga, zato je morao da stavi Kataija na krilo a Huga u spic od pocetka. Ako nemas odbranu da drzis nulu i igrace koji nemaju dovoljno snage da istrce protiv laksih i brzih igraca onda nemas bas mnogo cemu da se nadas gomilanjem defanzivaca. Kangu su u obe utakmice istukli kao konja (jos ga je na kraju onaj Bugarin na tipicno "bugarski" nacin foliranjem izbacio iz utakmice), da su morali da brinu o jos dva-tri igraca i njemu bi bilo lakse da igra. Jbg, proslo mu u prvoj pa se nadao da ce proci i u revansu; sto je, slazem se, bilo ziheraskobrazmisljnje. Malo je i katai izneverio ocekivanja vecers. Nije se snasao, pa nit je odigrao spica nit veznjaka. A tacno nam je falio neko ko ume da drzi loptu na njihovoj polovini, dok se teskasi lagano prebacuju u fazu napada...
tsva Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 OK, to je sve sta bi bilo kad bi bilo. Mozda bi bilo bolje, mozda bi nas rasturili. Svasta se desavalo na ovoj utakmici, da Kanga nije naseo na provociranje ko zna kako bi se sve zavrsilo. Ono sto je poenta je da smo isuvise golova primili na slican nacin i dozvolili isuvise sansi iz tih situacija, sto je trebalo da pokaze Grofu da to ne radi. Mada, Billy je mislim u pravu, mi imamo previse igraca kojima ponesto fali da bi igrali ovaj nivo fudbala ozbiljno, bilo da je u pitanju igra u napadu ili u odbrani,a jos su se neki prilicno usrali pa su igrali previse rezervisano. Da vidimo sad ko ce da nam padne pa da malo odigramo i fudbala, ovo drzanje glave iznad vode po sistemu "ako prodje, prodje" ocigledno ne prolazi. a kad je proslo?
Miljenko Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 JBG, bili su bolji. Potrebna je bolja odbrana, protiv ekipe poput ove, koja zna sa loptom. Povremeno se cinilo, da mogu napraviti ozbiljnu akciju, kada to pozele. Pretpostavio sam da su nam u produzecima sanse minimalne, tja.
Dimitrije Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 OK, to je sve sta bi bilo kad bi bilo. Mozda bi bilo bolje, mozda bi nas rasturili. Svasta se desavalo na ovoj utakmici, da Kanga nije naseo na provociranje ko zna kako bi se sve zavrsilo. Ono sto je poenta je da smo isuvise golova primili na slican nacin i dozvolili isuvise sansi iz tih situacija, sto je trebalo da pokaze Grofu da to ne radi. Mada, Billy je mislim u pravu, mi imamo previse igraca kojima ponesto fali da bi igrali ovaj nivo fudbala ozbiljno, bilo da je u pitanju igra u napadu ili u odbrani,a jos su se neki prilicno usrali pa su igrali previse rezervisano. Da vidimo sad ko ce da nam padne pa da malo odigramo i fudbala, ovo drzanje glave iznad vode po sistemu "ako prodje, prodje" ocigledno ne prolazi. To je uglavnom i moje misljenje. Tim ima dobru osnovu, ali za nesto vise od JSL potrebni su ozbiljna nadgradnja i vreme. Na zalost, u Zvzdi nadgradnja traje 2 nedelje prelaznog roka, a sve ostalo je na o-ruk i galamu da se nadomesti manjak kvaliteta.
Cash Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 JBG, bili su bolji. Potrebna je bolja odbrana, protiv ekipe poput ove, koja zna sa loptom. Povremeno se cinilo, da mogu napraviti ozbiljnu akciju, kada to pozele. Pretpostavio sam da su nam u produzecima sanse minimalne, tja. Zabole te uletelo 3 + :)
Goranz Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Legija stranaca da prođe takvu legiju stranaca. Realno, većina domaćih igrača nije od koristi čak ni u pretkolima.
Dimitrije Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Jbg, proslo mu u prvoj pa se nadao da ce proci i u revansu; sto je, slazem se, bilo ziheraskobrazmisljnje. Malo je i katai izneverio ocekivanja vecers. Nije se snasao, pa nit je odigrao spica nit veznjaka. A tacno nam je falio neko ko ume da drzi loptu na njihovoj polovini, dok se teskasi lagano prebacuju u fazu napada... Da je imao igraca kao Kanga onda bi imao sa kim da saradjuje u kreiranju napada. Ovako, posle ispadanja Kange nije vise bilo ni jednog kreativca u timu osim Kataia.
harper lee Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 a kad je proslo? Proslo je Robiju protiv Omonije. isto je menjao tim, igrao sto nikad ne igramo i prosao na penale.
Dr Arslanagić Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Realno, jadniji su debili koji su potrcali na topik da nam pokazu do kojeg revira u Aleksinackim rudnicima domasuju njihova duhovitost i inteligencija. Ta vrsta jadnosti je neizleciva, neki ljudi je prerastu sa 14 godina a neki ostanu debili do kraja zivota. Zato se i drze za sipku, drugacije ne umeju da hodaju. jbg, uočava se neki šablon ponašanja, od Prvog Navijača, preko trenera, do čuvara vatre... pusa
yolo Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 sad, treba biti i poseban ljudski nivo pa navijati za ovakav ludogorec, makar i protiv nas, pederavucica i ostalih.
Recommended Posts