Jean-Luc Picard Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Pa zar ga Novak već dva puta nije pustio. Red je da sad vrati za onaj USO i onaj W. Link to comment
189- Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 ozbiljno cu popizditi ako novak ne pobedi danas. Link to comment
levi Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Al će mala da ih sve cepa zakucava preko Serene za koju godinu :) Link to comment
karambol Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Pa zar ga Novak već dva puta nije pustio. Red je da sad vrati za onaj USO i onaj W. Jbg, zastareo slučaj, moraće još jedan GS da pokloni Link to comment
borris_ Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Proslengodine sam se bas razocarao, sada me bas briga. Vas y Djoko. Link to comment
Takeshi Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 mozda voli da skuplja male tacne iz francuske, ima vec tri Link to comment
Mil@n Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Slažem se sa Božom, najvažniji meč Novaka u ovom delu karijere koji može da je odredi kao što je imho drugi Wimbledon posle one krize odredio tok karijere mu do dan danas. Na sreću, negde sam gde nema TVa pa neću pasti u iskušenje da gledam, ali eventualni poraz ću ja teško podneti a njemu kako bi eventualno bilo samo on zna. Zato napred Đoko, šuri danas kao nikad pre! :) Link to comment
goofs Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Da je bilo koji drugi turnir u pitanju rekao bih 3:0 ili 3:1 za Novaka, prva dva seta gusta a onda voznja do kraja. Ovako ne znam kako ce Novakova glava fercerati kako se mec bude blizio razresenju. +1 Mada, nije kao da je Marej najstabilniji sa glavom, on ume da udje u kontra-ritam ako krene da gubi, i u jednom trenutku samo da digne ruke od svega. Prvi set je mozda i najbitniji. Link to comment
Nesh Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Evo Vilander sad rece (doduse, nisam cuo original, nego prevod komentatora) sto se tenisa tice, favorit je u ovom mecu. Govori o Mariju. Ako to nesto znaci... Link to comment
Arkadija Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Na prvom RTS-u, stručni konsultant je onaj dodavač peškira i uvaženi član SNSa. Link to comment
eumeswil Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Ljudi su, dogovorice se. Trejd obožavateljke bibiloteka za Kim. Link to comment
Max Morlock Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Al smo se uzentali... :o Sent from my SM-N910C Link to comment
MiddleClass Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Pregazice ga Novak kao plitak potok! Link to comment
Recommended Posts