Jump to content

Roland-Garros 2016

59 members have voted

1. 1. Osvaja kod muskaraca:

2. 2. Osvaja kod zena?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Pa zar ga Novak već dva puta nije pustio. Red je da sad vrati za onaj USO i onaj W.

Ljudi su, dogovorice se.

ozbiljno cu popizditi ako novak ne pobedi danas.

Al će mala da ih sve cepa zakucava preko Serene za koju godinu :)

Pa zar ga Novak već dva puta nije pustio. Red je da sad vrati za onaj USO i onaj W.

Jbg, zastareo slučaj, moraće još jedan GS da pokloni

Proslengodine sam se bas razocarao, sada me bas briga.

Vas y Djoko.

mozda voli da skuplja male tacne iz francuske, ima vec tri  :fantom:

Slažem se sa Božom, najvažniji meč Novaka u ovom delu karijere koji može da je odredi kao što je imho drugi Wimbledon posle one krize odredio tok karijere mu do dan danas.

Na sreću, negde sam gde nema TVa pa neću pasti u iskušenje da gledam, ali eventualni poraz ću ja teško podneti a njemu kako bi eventualno bilo samo on zna.

Zato napred Đoko, šuri danas kao nikad pre! :)

Da je bilo koji drugi turnir u pitanju rekao bih 3:0 ili 3:1 za Novaka, prva dva seta gusta a onda voznja do kraja. Ovako ne znam kako ce Novakova glava fercerati kako se mec bude blizio razresenju.

+1

Mada, nije kao da je Marej najstabilniji sa glavom, on ume da udje u kontra-ritam ako krene da gubi, i u jednom trenutku samo da digne ruke od svega. Prvi set je mozda i najbitniji.

Evo Vilander sad rece (doduse, nisam cuo original, nego prevod komentatora) sto se tenisa tice, favorit je u ovom mecu. Govori o Mariju. Ako to nesto znaci...

Idemo, Nole!

Na prvom RTS-u, stručni konsultant je onaj dodavač peškira i uvaženi član SNSa.  :puke:

Ljudi su, dogovorice se.

Trejd obožavateljke bibiloteka za Kim. :naughty:

Al smo se uzentali... :o

Sent from my SM-N910C

Pregazice ga Novak kao plitak potok!